Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, nu mai fi suparata ca in curand o sa mai ai un bb si sa vezi atunci ce mami tanara te simti.

Gusta, esti o super mami. Nu ai nici o vina la faza asta. Fiecare copil reactioneaza in fel si chip. O sa vezi ca o sa se invete cu copiii si nu o sa mai fie probleme. Ce crezi ca Alexia e mai cuminte daca scoate limba, scuipa in public si mai nou daca nu ii dau fornetti tipa in gura mare (pe strada) ca ea nu a mancat nimik toata ziua ca nu i-am dat!? desi ea mancase dar nu fornetti. :) asa ca nu iti mai face griji atata ca toate trec.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sa-mi cada fatza cand dupa doua zile fara net gasesc 7 pagini, of, of...
Si eu sunt intr-o stare blegoasa rau, incerc sa ma mentin pe linia de plutire ca stiu ca se poate si mai rau, dar totusi astept sa treaca...
M-am lasat de cafea ca imi provoaca greata dar ma confrunt cu migrene si ma intreb cate zile or trebui sa treaca sa se obisnuiasca organismul fara, ori revin la cafea ori ma declar winner. Vom vedea.
La mine se pune gresie si faianta (in sfarsit am ajuns si la etapa asta) si mor cand vad cum ca s-a facut mizerie in toata casa , cred ca dac-as pune-o eu ar fi farmacie peste tot.
Alta veste proasta e ca sunt in medical cu Bianca, peste weekend a fost mai rau decat ma asteptam, tusea nu cedeaza, are amigdalita pultacee si daca mai lipsea ceva - conjuctivita. Cica e epidemie in oras (de conjuctivita). Bianca se plange toata ziua ca "mami dor ochii basti" (adica o dor ochii albastri ca la ceilalti ochi nu are nici o problema). Asa ca suntem pe tratament, inca n-am reusit sa-i repet urocultura de vreo 3 luni tot incerc si din varii motive nu-mi iese.
Doctorita m-a trecut si pe mine la tratament intensiv pentru 2 luni cu fier cica am o anemie severa (???!!), plus Ca ca sunt sub limita, de fapt cam multi din parametrii aia de pe lista sunt cam la limita. De aia ma simt probabil ca o ceapa blegoasa.
Si cand ar trebui sa am sotul full time acasa sa facem curatenia dupa santier e obligat cu serviciul sa mearga 3 zile pentru votare prin judet.
La noi e zapada mare, ieri dimineata mi-a trebuit 1 ora sa ajung la servici traseu care in mod mormal il fac in 15 minute, am circulat bara la bara cu 5 km/h, iar la servici era o liniste prin birouri de parca era sarbatoare.

Ieri dimineata Bianca a smiorcait ca vrea la cresa la prietenii ei. daca n-ar fi racelile astea as spune ca sunt atata de multumita de alegerea facuta, de fapt sunt, se vede ca-i place, vine acasa si fredoneaza versuri din cantecele si-mi "povesteste" una alta de pe-acolo, dar uite ca se intampla sa ia si cate-o bolesnita.

Trimit asta si revin cu raspunsuri.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga T, LA MULTI ANI !! Sa fii sanatoasa (impreuna cu familia ta) si sa ai putere sa le duci pe toate, inclusiv un bb 2 daca o sa va dea Dumnezeu !
Lili, eu zic sa nu te enervezi cu donarea de sange. Pe noi ne freaca la melodie de cel putin 4 ori pe an, cu afise in toata insitutia si campanie de mailing, ca sa mergem sa donam sange. Si pentru donatori era un chestionar – o sa-l trimit pe mail pe contul comun – la care se raspunde cu DA sau NU (sunt casute care se bifeaza). Sa iti mai zic ceva despre intrebari ? Uite aici exemplu: “Cati parteneri ati avut in ultimele 6 luni ? DA / NU “
Gusta, nu ai voie sa fii depresiva pentru ca, la vartsta asta, copiii sunt posesivi . Si a mea carpeste copiii peste oki, chiar fara un motiv anume (de cele mai multe ori) Ma gandesc ca educatoarele de acolo sunt mai omenoase decat astea din Romania, in plus ele o plac pe Mara, si fii sigura ca nu se vor purta rau cu ea.
Androix, faina poza cu copiii tai
Gabitza, mi-ai facut

Eu merg maine dimineata la Dragonul Rosu, dar nu am de luat mare lucru... doar sa o tin in lesa pe socrela, sa nu cumpere toate bazaconiile odioase
Azi dimineata n-a mers forumul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ioana ai gasit cizmulite frumoase? unde?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao...am stat ascunsa bine sa nu va umplu si pe voi de depresie da' vad ca sunteti destule deja in acceasi oala asa ca am prins curaj sa ma plang si io putin, in caz ca va lipseste. de cateva zile ma simt rau, sunt ametita si stoarsa de energie si ma enervez aiurea din orice (nu sunt gravida deci nu intrati la idei!).
Alyssa ne-a amenintat de vreo 2 ori cu bolesnitele insa a fost ok, e o minune ca de vreo luna de zile e sanatoasa insa acuma cred ca nu mai scapam fara tratament, tuseste spart si are respiratie suieratoare, astept sa-l sun dupa-masa pe pedi.
revin.

Mergi la inceput

Daniela am ramas in urma cumva ? Ieri m-am pus cu ea in pat cand am venit de la servici ca ma durea capul de putea sa cada si casa ca nu ma interesa si am atipit si eu, cand s-a trezit maimuta a inceput sa-mi care niste palme in freza ca m-am speriat ce mi se-ntampla. Oare trebuie sa-i permit orice pe motiv ca-i bolnavioara ?

Nelia in 28 e si ziua lu' mami al meu. Ce putin mai ai! Sanatate Tudorei, asemanatoare simptomatologia cu a maimutei mele.
Spuneai de Agata ca raceste tot mai rar si forme mai usoare, exact asta am constatat si eu de vreo 3 ani cu Andreas, el care racea foarte des si mai mereu faze nasoale.

Gusta stai linistita ca orice inceput e greu, se va acomoda la gradinita si ai sa vezi ca isi va face si prieteni dar ai putina rabdare sa inteleaga ce se petrece. Nu esti deloc o mama asa cum spui tu, atunci ar trebui si eu sa cred acelasi lucru despre mine si probabil multe dintre noi, dar copiii nu mai sunt cum eram noi si probabil asteptarile noastre sunt diferite de ce ne ofera ei, pricep lucrurile mai complicate mult mai repede si nu mai au rabdare la cele banale, deci clar s-au schimbat generatiile si trebuie sa-i acceptam (in anumite limite, evident) asa cum sunt chiar daca noi am crescut mai altfel si sa ne "mulam" noi dupa ei. Eu am sperat ca al doilea copil sa fie mai "soft" dar se pare ca respecta tiparul, desi recunosc ca nu prea-mi convine.

Gabitza a trecut depresia? Mi-ai facut pofta de pizza si sunt la dieta

Lili revoltator si pacat ca in atatia ani n-am invatat nimic (unii). Initial credeam ca n-ai reusit sa donezi din cauza kg prea putine si de-asta nu intrunesti conditiile. Sergiu? Cum e la munca...ca pentru tine?

Fran cum e mai rau, da-mi voie sa cred despre cei la care ai vrea sa mergi ca nu sunt seriosi, pai domle daca vrei un om il vrei si gata, il vrei pentru ca e bun, competent nu balarii de-astea ca pai sa vedem daca te lasa ceilalti, ca nu vrem sa stricam relatiile, etc. E chiar atat de imposibil sa gasesti ceva in Bucuresti (stiu, meseria ta) mai uman ca program si timp pierdut pe drumuri??? Sincer imi pare rau, imi dau seama ca 2 ore cu Iepu e extrem de putin si ajunge sa fie frustrant. sanatate tatalui tau si asteptam sa ne spui ca e in remisie si totul ok.

Mercedes dar cat tine mama dieta ta? Cat mai vrei sa dai jos? Ce-i ala gyros, ceva yami,yam, nu?

Denisa pai bunicile sunt de obicei mult mai permisive decat parintii, ce-i cu ea, asa-si imagineaza ea educatia?

Androix superba poza!!! Tot mai frumoasa se face Georgia nu mai zic de strengarul care mustaceste si el. Tare dragalasi sunt! Te chinui tu acuma dar ai o pereche reusita si avand varste apropiate ai toate sansele sa se inteleaga brici cand vor mai creste.
M-am distrat cu visul tau, un amalgam de toate celea, mi-a placut faza cu Mihai, se vede ca le-aveti in comun astea cu umorul

Laura am aparut eu ai disparut tu?

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Gusta, hai sa te consolez...io am educat-o pe fii-mea sa fie generoasa si sa se comporte frumos cu copiii si a functionat pana acuma, cel putin asa credeam...chiar sambata a fost la noi prietenutza ei cea mai buna cu care se joaca si impart tot - ei si ce crezi?!, s-a apucat pitika mea sa-i traga jucariile din mana la biata fata de am ramas tablou!... si am umflat vreo 6 baloane ca pe toate le voia doar pentru ea! mama fetitei imi spunea ca la gradinita si fii-sa face la fel, ia jucariile de la alti copii.

revin

Mergi la inceput

Am intrat sa va mai spun ca am scapat de definitiv de "Ada" - suzeta. De joi nu i-am mai dat-o (meritul nu e al meu ci al unei doamne de la cresa) si culmea nici n-a fost asa greu cum imi imaginam, mai intreaba uneori seara de ea dar ii amintesc ca s-a umplut de microbi si n-o mai avem. Ura . mai avem doar scutecul de naopte, dar va mai dura ca vad ca-l umple, o tona cum spune ea.

Posesie si articulat copii. Prezent! La ambele categorii. Stiu ca e varsta cand nu prea impart si mare lucru nu pot face deocamdata decat sa-i explic again and again ca e frumos sa se joace impreuna cu alti copii cu jucariile ei ca si altii sa le imparta pe ale lor cu ea, bla, bla...

Mergi la inceput

ufff copilu asta nu ma lasa o secunda...
deci sa revin:
Sanatate la puisorii bolnavi!
Elisor, ma bucur ca ai revenit, m-am topit cand am citit de ochisorii albastri care dor. Sper sa scapati repede de probleme!
Lucas, imi pare rau ca nu mai vii in italia...sincer nu cred ca ar fi fost probleme!
Gabitza, da si mie o felie de pizza anti-depresiva!
Denisa, am si eu un exemplar ca soacra-ta, din pacate e mama mea...de aia prefer sa ma chinui dar n-o sa mai accept ajutor (vorba vine).
Fran, am patit si eu ca tine, aplicasem la o banca si erau super incantati de mine ca apoi sa-mi spuna ca nu pot sa ma ia pentru ca firma de la care plecam e clienta lor! Sanatate multa tatalui tau si sper sa fie bine!
Danelutza, super tare Isa cu ordinele la tac-su! ai o aliata de nadejde in casa.

as mai scrie dar urla printesa, vrea sa stau numai dupa funiku ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

OlgaM, LA multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca! O zi frumoasa!

Eli, pup "ochii basti" ai Biancai sa treaca buba repede, si Alex a prins conjunctivita in putinul timp petrecut la gradi. Chiar astazi am umblat creanga pe net sa vad ce gradi noi au mai aparut prin oras, ca tare ma bate gandul s-o dau iar pe Alex din ianuarie. Mi-e groaza de toate bolle pe care stiu ca le va lua, de raceli, dar stiu ca se va simti bine intre copii. Sunt din ce in ce mai nemultumita de femeie, Alex a inceput sa vorbeasca cu Ba, nebunule, bleago, dracul si alte asemenea. Nu vreau s-o dau la oxford, dar tot ce-am invatat-o si educat-o pana acum s-a dus pe apa sambetei. Si degeaba-mi bat gura cu femeia dc asta e nivelul ei de cultura. Tine la copil, are grija de ea dar...nu cred ca e suficient numai atat.
E zapada? stiu ca voi nu sunteti f incantati, noi speram sa fie si dupa Craciun, ca vrem sa venim la Brasov, sa facem revelionul pe partie. Anul asta socru-meu e pus pe fapte mari, vrea sa o puna pe Alex pe schiuri!

Gusta, nu te intrista ca toti copii au simtul proprietatii si mai ales dc nu au fost pusi in situatia sa imparta nu stiu s-o faca. O sa invete treptat ce inseamna colectivitatea, sa imparta, sa faca schimb de jucarii. Asta e jobul educatoarelor.Bine ca ii place Marei la gradi.

Lili, nasoala treba cu donatul, ca la noi la numeni, tata e donator onorific, cu state vechi, doneaza regulat ca asa se simte el bine, zice ca i se regenereaza organismul. Si de bonuri isi cumpara ciocolatasa se refaca. M-a batut gandul sa donez si eu cand am primit un apel pe mail ca cineva are nevoie de b3 negativ, dar mi-a explicat o asistenta cate manevre se fac cu sangele de m-am razgandit imediat.

Gabitza, sa-ti fie de bine, si nu te mai gandi la prefix, gandeste-te la cum te simti, la ce femeie implinita esti, mamica de baiat frumos si destept si graviduta cu bb.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput