Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 16
mygirl spune:
Eli, felicitari Biancai ca a renuntat la "ada". Nu conteaza al cui e meritul, important e rezultatul si ca nu a fost chinul prea mare. Cu pamperul de noapte nici eu nu ma agit, ca la fel, dimineata mai are un pic si plezneste de plin ce e.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gabitzam spune:
Fetele (mygirl si chrisdun) este ziua OlgutzeiM si nu a OlgutzeiT ![]()
Aaa, nu era deloooooc buna pizza aia, sa nu va mai fie pofta
Si berea era fara alcool ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
fran spune:
LA MULTI ANI OLGA !
Sa ai parte de sanatate si multe bucurii de la cei din jurul tau !
Saryta-poissonrouge.com e un site de folosit mouse-ul, sesamestreet. com, nickjr.com, minimaxtv.ro, -scriu din amintiri, da' chiar vrei sa invete sa-l foloseasca?![]()
Iepu' e maestra si in plus e si ferm convinsa ca tot ce avem pe calc ii apartine de drept deci poate sa stearga orice vrea muschii ei...Arunca fisiere in recycle bin cu o placere nebuna si apoi le recupereaza tot ea
Elisor-naiba sa-i ia cu job-ul lor dar chiar asa e-filiala astora din Romania unde vreau sa ma mut traieste din contractele cu Petromul-si traieste al naibii de bine-asa ca nu-si permite sa-i supere sub nici o forma. Acu' fierb iar de nervi, am primit mail de la onor-directiunea ca se lucreaza sustinut la Petrom City si la jumatatea lui 2009 DEJA o sa ne mutam...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
La multi ani Olguta din America... 
...sa ai o zi minunata asa cum esti tu, sa-ti ofere ce-i dragi linistea pe care o meriti si toata dragostea lor...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Elisor, pupam si noi ochisorii ai albastri.
Fran ne e dor de voi. multa sanatate tatalui tau.
Raluca pe unde esti?
acum scriu din amintiri ca sunt super nervozata ca ea casa iar vraiste dupa taifunul Alexia. care s-a pupat cu marginea patului si ma astept la o vanatie la ochi. plus pitica care acum a adormit dupa ce a sters toata sufrageria cu body. nu stie si nu poate sa mearga asa ca se taraie ca un sarpe peste tot.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gtexro spune:
La Multi Ani OlgaM!!! Sa fii fericita si sa-ti implinesti toate dorintele (dar repede asaaaa...cam anul asta). Cred ca te-am felicitat pentru job; in caz ca nu inseamna ca m-am prostit si te felicit acum. Bafta multa in continuare, sa te simti bine si sa fii multumita cu ceea ce faci!
La Multi Ani Gabitza!!! - te urez mai devreme ca poate maine nu mai apuc sa intru. Sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos (si cu rochita daca se poate)! Da-o incolo de depresie ca nu se potriveste cu samburelul din burtica; acu' e timp de alintat si alea alea, mai baga si o cioco buna daca nu ti-a trecut de la pizza (aoleu ce pofta mi-ai facut).
Nelia, ma gandeam ca ai si nascut cand am vazut atatea pagini. Iti tin sincer pumnii, am emotii pentru tine!
Elisor, ce frumos raspunzi tu la toata lumea!!! Multa sanatate Biancai si felicitari pentru scapatul de "Ada"!! Noi cred ca o mai ducem mult si bine cu biberonul ca mama numa' cand o vede pe Diana ca se incrunta a plans sare sa-i dea orice vrea ea. Daca plange de-adevaratelea e jale mare. Nici cu olitza n-am ajuns prea departe. Pupici!
TDI parca ziceai si tu ceva de o depresie sau mi s-a parut? Poate te ajuta o pizza, o cioco, o inghetata...incearca. Am retinut ca Alyssa sta mai bine la capitolul sanatate, sa o tina tot asa!
Ma scuzati ca nu raspund la toata lumea, am intrat in graba si atata m-a tinut memoria! Multa sanatate copilutilor bolnaviori!
Aaaa, am vazut poze cu camera Alexiei si a Antoniei (a iesit bine, Monu, pacat ca aveti probleme cu mobila), si cateva de la Adina (numai cele din link-ul postat aici; v-ati luptat dar a meritat) si poze cu gravidute (votat) si cu prajituri (placinte parca, nu mai stiu cine le-a pus dar aratau bestial)...
Gata ca mi-a expirat timpul...Pupici!!!
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
Danelutza spune:
Elisor pupam ochisorii albastri ca sa treaca durerea, sanatate multa si tie si Biancai. Spor la facut curatenie, sa nu te tina mult meseriasii. Cit despre altoit, pe mine ma aranjeaza Isabella in fiecare zi, cum nu-i convine ceva injura "poca-vacca" si-mi da cite o palma
, noroc ca spune din ce in ce mai rar "putana". Felicitari pentru fara suzeta, incerc si eu sa o dezvat, dar pina acum n-am nici un rezultat, sper sa reusesc pina la Craciun, daca nu... asta este.
Gusta, Isabella da jucariile ei la toti copii, doar cind vine copilul vecinilor si pune mina pe masinuta ei, il mingiie de pleaca ala plingind acasa. Asa ca, nu-ti fa probleme ca au pedepsit-o, probabil de educatoare va asculta mai mult, decit daca ai fi fost tu cea care o pedepseai.
Teddy sanatate la atomica sa-i treaca mai repede tusea. Am o aliata de najdejde, si nu-i meritul meu ca a inceput sa-l comande pe tat'su, ca el i-a permis, dar eu ma simt mindra cind ii da ordin sa-mi aduca la pat cafeaua
.

nelia spune:
Nu, nu am nascut, sint aiiici!!! V-am zis eu ca nu scapati atit de repede de mine. Si ca sa va demonstrez, va voi scrie un mesaj lung, ca am o gramada de spus.
Deci... sint in continuare acasa cu Tudora, ieri am fost la doctor, e viral, are o urechiusa un picut rosie, dar gitul e destul de inflamat si i-a dat antibiotic, nu inainte de a-i face exudat. Asa ca, ieri, m-am rostogolit prin oras, de la cabinet la spital, apoi la scoala sa o iau pe Agata, pe la magazine... si din nou la cabinet, ca intre timp m-a sunat doctorita sa vin sa-i dea totusi o reteta de antibiotic, ca si-a dat seama ca nu e cazul acum sa complicam lucrurile. Si toate astea pe jos si cu doi copii dupa mine... Deci nu e grav, dar ca sa fim siguri va lua 4 zile de antibiotic si miine aflu si rezultatul de la git, dar eu cred ca atita timp cit nu a facut nici un fel de febra, nu cred ca e vorba de streptococ sau altceva, ci doar de niste amigdale inflamate. Oricum, dupa doza de antibiotic de aseara, acum e clar mai bine, a si papat de dimineata, dar de dus la gradinita nu o duc pina nu se face bine. Si din nou ma felicit ca am ales varianta sa nu am servici, in ciuda dificultatilor materiale prin care trecem.
Ieri i-am luat Agatei costum negru cu argintiu pentru spectacolul de salsa de pe 8 decembrie. De fapt, nu e costum, e o fustita super cocheta si o bluza la fel, care merg imbracate si separat, asortate cu alte culori, la diverse ocazii. Are un program foarte incarcat: lectii, se pregateste de competitia de la patinaj, de spectacolul de la salsa, de o demonstratie la wu shu in fata parintilor, de examen de final de sesiune la chineza, de doua zile onomastice organizate in cluburi speciale pentru asa ceva, deci fara parinti! Ce mai, e ocupata si preocupata, si-a facut si agenda...
Dar dimineata m-am certat cu ea, si ieri in magazin si aseara la lectii... A devenit extrem de independenta, nu mai suporta sa-i spun ce sa faca si se ratoieste la mine si are o atitudine de adolescenta ca-mi vine sa-i articulez vreo doua sa ma tina minte. Practic nu face nimic din ce-i spun fara sa nu comenteze si are la argumenteeee... Aseara ne impacasem si ne promisesem una alteia ca de astazi ne purtam frumos (si eu sint mai putin toleranta in aceasta perioada: sarcina, Tudora bolnava, scoala care a reinceput si eu sint unde m-a lasat acum doua saptamini si nici putere sa fac prea multe nu mai am... plus restul), dimineata, dupa ce am trait euforia primei zapezi (a nins si la noi!), descoperim ca cizmele de iarna sint sparte in talpa - astazi trebuie sa ma duc iar la cumparaturi, dumnezeu mai stie cu ce bani, ca tot am cheltuit in ultimul timp, ca nu ne mai vine costumul de iarna, adica e fix, ca asa se mai poate imbraca cu el, nu e chiar o tragedie... Dar o rog ca astazi sa se imbrace cu ce ii propun, repede, ca e gheata pe jos si tati trebuie sa plece mai devreme ca de obicei ca sa o duca la timp la scoala... si dupa-amiaza incercam sa rezolvam problema cu ce bani am, sa-i completez tinuta de iarna si pina la vacanta ne descurcam cu ce avem. Dupa aceea, ii voi lua o costumatie completa, de calitate si pe masura ei, in care sa se simta bine. Si in loc sa ma inteleaga, mai ales ca am rugat-o frumos, s-a trintit jos si a inceput sa se rasteasca la mine ca ea nu pleaca nicaieri, ca ride Roy de ea, ca ea vrea sa se imbrace in fusta si in strampi, nu in salopeta... etc. Dar nu va imaginati cu ce atitudine de don'soara zicea asta! Moamaaa, cred ca daca ma lasam prada primului instinct si nervilor, ii ardeam una de nu mai zicea nici pis. Ma rog, nu o mai lungesc, cu chiu cu vai am scos-o din casa plingind, s-a enervat si tati... si dupa ce a plecat, de atunci, stau si sufar ca a plecat suparata si nu ne-am pupat.
Dupa ce au iesit din casa, s-a trezit Tudora din cauza galagiei si a venit la mine si cind am luat-o in brate m-a pupat si mi-a spus, pentru prima data: iubita mea! De mi-a trecut tot si m-am inseninat! Dar tot nu ma pot abtine sa nu ma gindesc ce ma, ce ne (ca e vorba de noi, toti adultii deveniti parinti) asteapta cind vor creste piticii astia!
In alta ordine de idei, Ioana, cum adica credeai ca sint cea mai batrina!?! Eu sint cea mai tinara de pe aici, am 25... restul sint luni, saptamini, zile...
Gabitza, eu te inteleg, dar nu te las sa fii depresiva! Orice virsta e frumoasa, daca vrei sa o traiesti frumos! Tine minte ce-ti spun acum, ca sa-mi spui si tu la anu', in septembrie!
Dar daca e vorba de o pizza buna si o bere, fie si fara alcool, apoi vin si eu cu tine in oleaca de depresie, ca merita!
Elisor, sanatate Biancai si felicitari pentru ca ati maritat-o pe Ada! Da, s-a imunizat Agata, dar daca eu o imbrac bine de dimineata si la 3 cind ma duc sa o iau, o mai gasesc mult cu geaca descheiata pusa doar peste tricou, cu caciula, manusi, fular in geanta... nu stiu zau cit o tine si imunizarea asta!
Lili, am citit ce ai scris, si aici sint bonuri pentru donatii de singe, sa stii si multi oameni doneaza doar pentru aceste bonuri sau alte beneficii care se mai ofera. Dar tot e bine, decit sa nu ai singe cind ai nevoie sa salvezi vieti. Doar ca sint putin mai organizati... Iar tie, un mare bravo pentru intentie!
Aurasa, oricit de urit este afara, eu zic ca e bine sa-i scoti un pic din casa. Oricit ai aerisi, nimic nu se compara cu o gura de aer curat. Noi iesim zilnic afara, indiferent de situatie sau de vreme, macar jumatate de ora si tot stam la aer.
Cred ca ar mai fi de scris, dar ma opresc, ca deja e prea mult... Un singur lucru mai spun, din inima:
La multi ani, OlgaM!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 9 zile!
nelia spune:
Ah, stiam eu ca am uitat sa va spun ceva. Stiti ce am vazut ieri, la doctor!?! Trei scoici din alea de masina, cu trei mitze mici in ele, de maxim o luna si 3 kile fiecare! Am zis ca nu-i adevarat! Trei!!!
Si Tudora a fost simpatica ca vede jos doua scoici si imi spune: mami, two ba... apoi il vede pe al treilea in mina la mami a lui, se scarpina in cap, isi duce minuta si continua nedumerita: ...lot babies! Mutzi... mici, mici...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 9 zile!
Androix spune:
OlgaT, la multi ani! Sa ai parte de fericire si implinire!
Fetelor, multumesc mult pentru aprecierile la adresa kinderilor. Incep si eu incet incet sa vad chestii d-astea care ma topesc si ma fac sa uit ca ma trezesc de 2-3 ori pe noapte de peste 6 luni, iar ziua ma scoate Filip din pepeni.
Nici nu am avut timp sa citesc, am intrat rapid sa va spun ca este oficial: de marti zugravim toata casa. Pana acum a mai fost cum a mai fost, vroiam foarte tare sa facem, mucegaiul ma sufoca, nu ma mai gandeam la nimic. Acum insa, cand a ramas batut in cuie as vrea sa ma culc si sa ma trezesc peste cateva saptamani
Pica cum nu se poate mai prost: incep partialele si am nevoie de calculator ca de apa, nu stiu cum o sa ma indur sa-l bag in pungi pana terminam. Nu mai zic ca naste Nelia si eu nu pot fi miez aici
Cred ca ma gandesc intens si vin cu o idee sa-l recompun in dormitor si apoi cand se muta santierul acolo vin si eu cu el aici inapoi, daca o fi posibil.
Va las acum ca nici sa ma imbrac nu am avut timp, am venit de la scoala si m-a luat fi-miu in primire de cum am iesit din baie sa-i pun "mishina cu okii" masina cu oki adik cars, ca a prins la hbo titrat in ro si s-a uitat cu gura cascata iar azi dimineata cand s-a gatat s-a pus pe plans si am apucat sa-i descarc doar prima parte acum vrea si a restul filmului ca deh...
Andreea mama de Filip si Georgia