Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele va multumesc ca mi-ati scris cate ceva dar eu sunt intr-o depresie frumoasa de tot.Ii dau seama ca salbaticia mea s-a abatut si asupra copilului,faptul ca eu nu sunt comunicativa cu elti si nu interactionez cu ei se vede si la copil.Azi toate mamicile vorbeau intre ele si eu statea intr-un colt exact salbatic scrie pe mine.Numai sa plang imi vine.Nu stapaneste nici o limba ,nu are prieteni, nu vrea sa se socializeze cu copii si lista de nu ar mai continua si vinovat in toate astea sunt eu.

Monu daca vrei sa fii sa vezi ce e la mine de murdar si nici nu ma intereseaza.

Daniela bine ai educat copilul sa aduca tati cafea la pat.

Nelia eu la asa faze nu stiu cum reactionez nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa urmeze si asa ceva.

Elisor multa sanatate lui Bianca.Si sincer tu ai vazut ce uragan e Mara gandeste ca acuma e si mai rau.

Tdi lasa-ma pe mine cu depresia.

Sa va mai zic ca am tras o cearta cu domnul Bert de am zis ca ii dau in gura.Nu vreau sa va zic ce a fost la gura mea si ce urasc cel mai mult e ca Mara asista la certuri si ma urasc pentru asta.Credeam ca o sa fie mai bine ca se duce la gradi dar de unde imi dau seama cate lipsuri are si eu chiar nu am fost mama pentru ea.Plus ca sambata avem o masa in familia mosneagului si trebuie sa mai fac fata si la comentariile care o sa urmeze din partea restului de familie.Uneori ma intreb cu ce am gresit de sa am parte de asa ceva.

Gabitza inghetata iti dau si tie ca eu cred ca mai bag una macar sa ma fac cat o vaca si sa numai ies din casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani !, OlgaM sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, zile senine si impliniri pe toate planurile. Am sunat acasa si mi-a raspuns “baby sitter” ,mi-a spus ca esti la serviciu, am incercat si numarul de mobil postat pe yahoo, dar nu-mi intra mesageria si nici nu-mi raspunde nimeni.
Sper sa ai o zi frumoasa, sa petreci cat mai bine si sa te bucuri de cei dragi tie. Cum e noul job in fara de faptul presupun very tiring.

Cum maine dupa serviciu o sa plecam la munte ptr. cateva zile, draga Gabitzam sper sa nu te superi si sa primesti urarile mele din tot sufletul de sanatate, fericire, impliniri pe toate planurile, un bb sanatos, cuminte, mancacios. Sa iti petreci ziua de nastere pe masura frumosilor anisori pe care ii implinesti maine, o varsta frumoasa, uita-te la jumatatea plina a paharului. La Multi Ani!

Elisor, ma bucur ca ai aparut, dar imi pare tare rau ca sunteti din nou “loviti in aripioara” iar printesa mica si draga e bolnavioara. eu ochisori albastrii sa–I treaca cat mai repede toate “bubu”. BRAVO ptr. usurinta cu care a renuntat la Ada, ce mai e fetita mare si intelegatoare. Ar trebui sa vina sa-l instruiasca si pe gagalica mic al meu care nu vrea nici cum sa fie prieten cu WC-ul, potty, etc. Cu suzeta renuntase de mult timp peste zi, o mai foloseste inca la nani si nu i-am luat-o inca din cauza mutatului. Dar nu cred ca vor fi probleme cu aia. In schimb cu Potty training o astept cu inversunare pe mami sa-l instruiasca.
Poate ca acum o sa iei aminte si nu o sa te mai neglijeji, sa ai grija si de tine. Caci daca nu ai grija, iti faci rau tie in primul rand dar are efecte negative si asupra celor din jurul tau.
Take care si ia aminte.

Gusta, nu-ti mai fa mama atatea probleme, caci comportamentul Marei n-are nici o legatura cu educatia de acasa. Mai toti copii trec prin perioade si crize de personalitate la varsta asta. In curand o sa invete noile rules, si o sa fi mirata cat de comunicativa, sociabila va fi. Doar da-I credibilitate si timp.

OanaC, casa din Canada o vindem private, déjà avem 2 oferte verbale, astept paper –ul ca sa mergem mai departe. Nu cred ca vom avea probleme sa o vindem pana in feruarie sau cel mai repede jumatatea lui ianuarie. Acuma sotul incearca sa ma duca cu zaharelul sa ne mutam pana de Craciun in casa cea noua (ceea ce n-ar fi imposibil de realizat) numai ca ma ia cu dureri de cap numai cand ma gandesc la mutare.
Maine au ai mei interview la Americani si sper sa-si ia viza ca sa poata veni si ajuta cu Patrick in timpul mutatului.

Lili, imi pare rau de experienta nefiricita cu donatul de sange. Nu-ti mai fa atata sange rau. Dar poate ca un mic articol intr-un ziar i-ar pune putin pe ganduri si ar face lucrurile sa se miste corespunzator. Mai spune-ne ce mai face flacaul tau. Mi-e dor de mutiricica lui gingasa .

Lucas, ce mai face Matei? Si-a mai revenit caci tare bolnovior a fost saracutul in ultimul timp. Ca ideei de Craciun, Patrick a inceput sa ii placa tare mult lego (mai ales de cand a trecut in pre-school la daycare bag seama ca se joaca acolo cu copii). Asa ca il are pe cel cu zoo, iar acum primeste alta cutie. Este Lego si cu Thomas Train, Masini, constructii, Zoo, etc diferite teme in functie de ce-I place copilului. Apoi i-am luat un set de constructii din lemn, care am avut si eu cand eram mica si imi aduc aminte ca mi-au palcut tare mult. Asta este: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2314105
Sper sa-I placa si lui. I-am mai luat un cort (normal fire truck ca asta e ultima pasiune): http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2267173
Un nou trenulet GeoTrax. Un DJ: http://toys.pricegrabber.com/pretend-play/m/42921155/
Si asta in loc de computer: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2650922

Of course o masina mare cu remote control, dar in mare am incercat sa fie cadourile cat mai diversificate.
Va mai primi un ATV , dar dupa ce ne mutam ca sa nu mai am ce cara si pe aia acum cu mutatul.
Astea ar fi cateva idei, daca te ajuta. Stiu cum e ca si eu am petrecut o gramada de timp alegand.

Monu, mi-a palcut camera fetitelor, sa aiba nopti linistite si vise frumoase.

Mygirl, ups intr-adevarar si eu as fi ingrijorata cu Alex si noul vocabular. E asa de finuta fetita ta, sunt sigura ca va enjoy-nui gradinita si va fi tare fericita acolo. Incep si ei sa aiba nevoie mai mult decat numai sa fie imbracati, spalati, dormit la ore fixe.
Sa aveti o vacanta de vis la iarna cu multa, multa zapada. Si noi vrem sa-l punem pe skiuri pe Patrick anul asta ptr. prima data. Sper sa-I placa caci e un sport tare frumos.

Patrick toata ziua buna ziua e cu What is this? and Why? iar cand ii raspunzi, repeta dupa tine iar apoi baga un aha ... de om mare si invatat de parca stia raspunsul dintotdeauna, doar te verifica. Sau il intreaba pe daddy - What are you doing? Dupa ce primeste raspunsul replica lui e himmmmm, ceva de genul asa deci. Doamne e atat de dulce, cu mutricica care o face imi vine sa-l mananc tot tot. E o varsta atre frumoasa, cu toate crizele de personalitate, dar schimbarile sunt atat de evidente si rapide incat te uimesc pe zi ce trece.

Vroiam sa raspund la mult mai multa lume, dar din pacate timpul liber e atat de limitat.Ma scuzati dar nici memoria nu ma ajuta uneori.
Va doresc tuturor numai bine si sper sa mai apuc sa intru pana la Craciun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olgutele, ma scuzati va rog ... nu stiu ce-o fi fost in capul meu, ca pe Olga M n-o vad deloc scorpion... ... Mea culpa ! Si am pacalit-o si pe Oana ... Scuze !

So, Olguta M, iti doresc sa traiesti ani fericiti alaturi de familia ta, si sa te bucuri de Maya in fiecare clipa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Laura, am uitat sa-ti dau update de ieri - deci suntem pe antibiotic, urechiusa stanga e infectata si pe deasupra din cauza ca nu s-a drenat bine are o gramada de ceara pe care dupa ce se vindeca infectia trebuie sa mergem sa o scoatem.
Si ieri ma laudam ca n-are muci, sa vezi de dimineata ce-am gasit la nasucul lui - blehhhhhhhh . Asa ca i-am pompat afara cat am putut, pus picaturi, sper sa-si revina repede fiind deja pe antibiotic.Azi noapte a dormit bine, caci de o saptamana n-a existat noapte in care sa nu se trezeasca si sa planga saracutul. E si intr-o perioada de frica sa ramana singur si de cate ori mergem la nani ne roaga sa stam cu el putin. Mi-e miluta de el, ma asez in usa si stau acolo cateva minute, dupa care trag usa, il mai aud ca ne striga de 2-3 ori sau isi spune singur ca "mami a plecat" si asta-mi rupe sufletul dar apoi adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI OLGA! Sa parte de multa fericire in viata.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Olga!

La multi ani fericiti Gabitza!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Stau si ma intreb de ce-o fi viatza asta prost facuta ...binenteles ca nu am sa gasesc niciodata raspunsul...chiar as lua premiu pentru asta...

Gabitza sunt superbe florile si le meriti din plin...maine as vrea sa fi cea mai iubita femeie ,sa fi fericita si sa te simti implinita...

Anca cat de rau imi pare ca s-a confirmat pana la urma banuiala ta,acuma cand vroiati sa mergeti sa va relaxati.Oricum atata cat puteti de suferintza lui Patrick, sa va simtiti bine...si ne auzim

Elisor hai ca asta era ultima chestie care-ti trebuia...macar bucura-te de concediul fortat pe caer l-ai primit,chit ca este cel mai neadecvat.
A avut si Bianca conjuctivita de 2 ori si greu i-a mai trecut...ma mir si acuma ca a fost docila la cate i-am facut atunci...
Tu te-ai lasat pe ultima suta de metri...si cu deficientele ma gandesc ca regimul a fost una dintre cauzele anemiei tale...analizele mele au fost facut edupa regim si nu au fost foarte stralucite...
Maine am programare la echo mamar dar s-ar putea sa o sar ca sunt inainte de ciclu cu vreo 2 zile...

Lili stii ce spune Mircea Badea ca traim in Romania... rusinos... chestionarul asta ar trebui sa existe on line pentru doritor si abia daca atunci ai ok-ul dat sa te prezinti la coada la 5 usi...dar tine-ti ideea pana trece anul si mai incearca... bravo tie...eu am avut hepatita asa ca mi-ar da eject din start...

Gusta fata draga sa nu te simti marginalizata, depresiva, mama denaturata... esti cea mai buna mama pe care o poate avea Mara.Crezi ca daca celelalte stateau ciorchine la barfa sunt mai presus...poate se cunosc mai de mult...tu ai avut atatea probleme de sanatate incat ma mir ca mai rezisti.AI sa vezi ca Mara se va adapta repede.Nu cred ca te ajuta dar sa stii ca si Delia e animalica cand vrea... bate la sor-sa ca la sacii de cartofi,ciodeste jucariile de la altii,impinge,tipa...nu toate odata si in ordinea asta,dar cand are momente de glorie chiar le face...Capul sus

Tdi nu te mai gandi la depresie si mai ales nu o hrani... ca o sa ajungi sa spui ca nu ai o depresie ci ea te are pe tine pe post de seva.Scuip-o...

Monu iti mai aduci aminte cand era Delia mica si spuneam ca fii-mea merge taras pe coate?!In orice pozitie o puneam ea lua pozitia taras...nici macar in 4 labe...pe coate si la 11 mergea in picioare...asa ca mai ai nitel si scapi...

Daniela pe zi ce trece se face mai frumoasa Isa...aduce a grecoaica ...maslinie asa la piele...

Nelia nu peste mult vei fi si tu la fel...nu cu trei scoci ... dar cu trei ...Agata va trece usor ca-i obinuita ...la Tudora ma gandesc cum va accepta noua situatie...

Cuscra si unde va duceti pana terminati?!

Mama ce m-am intins...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, ai vazut florile Mi-a facut Costi surpriza si mi-a adus o orhidee alba in ghiveci, chiar imi doream floarea asta de mult.
Am pus mai multe poze cu orhideea www.dropshots.com/gabitzam2#date/2007-11-20" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Gabitzaaaaaa!!!
uite de la noi:

40 de floricele sa nu mai fii trista c-ai schimbat prefixul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI GABITZA!!!

Sa traiesti, sa infloresti, sa ai parte de o viata frumoasa si senina alaturi de copilasi si de cei dragi si sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe lumea asta.

Si sa ai o sarcina usoara si o nastere fara probleme.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput