Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va multumesc foarte mult pentru urari! Parca simt si eu ca este ziua mea pentru ca nu stiu de ce, dar anul asta a fost pentru prima data cand nu am avut nici puterea, nici energia sa ma bucur de ziua aceasta.

Sunt in urma cu cititul, iar de scris nu am mai scris de multa vreme pentru ca nu stiu cum se face dar nu mai fac fata. De o saptamana o tin numai in musafiri si tot asa va fi inca vreo 2 saptamani de acum incolo. Mai este la mine si socrul meu, care ma ajuta sa mai stea cu Maya din cand in cand, numai ca acum chiar trebuie sa am grija sa fie mereu ceva de mancare pe masa. pana acum ma ocupam numai sa aiba Maya ce manca, restul ne descurcam noi. Am inceput si servciul, am si interviuri, etc.

Nu prea mai sunt la curent cu ce faceti. Am vazut ca ati votat niste poze si imi cer scuze ca nu am timp sa intru pe site-ul cu pricina sa va votez si eu.

Laura, monu-multumesc pentru felicitari! Mi-ati facut o mare bucurie.

OlgaT-telefonul tau mi-a facut o imensa bucurie.

Anca-am vazut ca m-ai sunat, dar eu am fost azi toata ziua la servici .

nelia-sanatate Tudorei!

Androix-superbe pozele, iar Georgia iti seamana leit. sa-ti traiasca amandoi si sa te bucuri de ei.
La multi ani Georgiei!

lucas-sa-ti traiasca Matei!

Gata, va las ca pauza mi s-a terminat. Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza, La multi ani! Sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si sa ai un copil la fel de minunat ca Andrei!

Gusta-Doamne fereste, ce te-a apucat? Toti copiii fac asa, nu te mai gandi ca nu ti-ai crescut copilul ca lumea.

Alba ca Zapada-si Maya a fost innebunita si a tinut-o cateva luni. Acum, de vreo 3 saptamani ne uitam numai la "Doamna si Vagabondul".

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Olga!!!

La multi ani, Gabitza!!!

Nu am apucat sa citesc ce ati scris azi, am spicuit cite putin, am vazut ca Nelia nu a nascut si pozele cu orhideea frumoasa a Gabitzei. Am apucat sa citesc un mesaj al lui Elisor si am aflat ca ochisorii caprui ai Biencutei sint ok, pe cind cei albastri si frumosi o dor. Sper sa ii treaca repede. Anca, chiar daca nu mai apucam sa vorbim la telefon pina ne mutam, ne intilnim noi aici si pe email; speram sa aveti ajutoare cu mutatu, ca tare rau este fara si sa vindeti casa repede, ca sa puteti veni la noi.
Sper sa am puterea sa citesc mai mult si mai bine ce ati scris azi, ca sa spun si eu citeva cuvinte.

De duminica muncim ca niste sclavi, cu mutatul asta, impachetat, carat, toate cu Eva de mina. Saraca, in seara asta s-a culcat la 12:10 AM, adica la miezul noptii. Ieri, pe la 11 PM si fara somn de peste zi ... nu stiu cum mai rezista saracul copil, dar eu am trecut de la durere la amortire a muschilor si oaselor.

Dimineata e bine, ca inca mai mergem la clasele de muzica, joaca, gimnastica, story time, asa ca macar Eva are citeva bucurii peste zi, pina seara, cind vede cum mobila, jucariile, imbracamintea incep sa dispara din casa Tot o sa o tinem in activitati de-astea dimineata, pina la sfirsitul lunii, cind ne mutam, pentru ca deja am platit pentru toate clasele astea.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza la multi ani,sa ai parte de tot ce iti doresti si sa fii bucuroasa toata viata.Sarcina usoara un bebe cu rochita si tot ce vrei tu.Iar orhideea e superba .

Vreau sa fac curatenie generala si sa schimb ceva in camera Marei iar cand va fi gata daca o sa vreti am sa va arata poze.

V-am zis asta simt ca ceva ce nu merge in comportamentul Marei se datoreaza si mie.

Revin ca s-a trezit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani fericiti si cu sanatate iti doresc gabitzam si desigur o sarcina usoara daca se poate fara varsaturi.

monu- am vazut si eu camera copilasilor e foarte reusita, felicitari!

gusta- stai calma nu merita sa te enervezi pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc mult pentru urari ! Va pup pe toate!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Gabitza !
Sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara, sa fie fetita asa cum iti doresti !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI GABITZA!

Sa ai tot ce-ti doresti in viata (deja ai, se poate mai mult de atat?? ), multa sanatate sa te poti bucura de cei dragi din viata ta, o sarcina usoara finalizata cu fustita daca se poate si...capul sus, pai se poate, tu esti optimista de felul tau, noi suntem alaturi de tine si...asteptam tratatia!!!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Gabitzam
sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si sa fie fetitza!

Anca multam frumos pentru idei. foarte frumoase cadourile, sa se bucure de ele. mi-ai dat o idee buna cu Lego, o sa ma uit sa vad ce gasesc. mi-a placut mult si cortul, o sa iau unul pentru la vara in curte la Breaza, am vazut si o casutza din plastic pe care tot asa intentionez sa o duc la breaza, anul asta mi s-a parut cam mic pentru asta.

eu sunt tot in cautare de gradinitze, cea de linga noi unde as fi vrut sa-l dau, nu prea sunt incintata, vecinii nostri si-au retras baietzelul. sunt asa dezamagita! pina la urma cred ca ajung la gradinitza de stat, sunt multi copii in grupa dar parca sunt mai organizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Multumim de urarile de sanatate, mereu imi zic, gata, de data asta nu-i mai dau antibiotic si tot la el ajung.
Multumim si pentru felicitarile de adio pentru suzeta, de asta ma bucur mai mult decat de scutecul de zi, de care stiam ca e doar o chestiune de timp sa ne debarasam, dar suzeta devenise deja parte integranta din ea, intai aparea suzeta si apoi Bianca.

Oana ma bucur ca apareti la munte de sarbatori, sper sa ne intalnim o zi acolo, nu? Deci vom avea o mare schioara printre noi, fain ca se implica socrul tau (cred ca-i si face mare placere), si vreti sa-i luati echipament in toata regula, cu schiuri, clapari, tot, tot?

Dana din pacate nu mai am timpul de care dispuneam inainte, pierd multe din vedere cand raspund pe ici pe colo, la servici nu mai am acces la net, am fost trimisi in secolul trecut, iar acasa stii cum e, nu stii pe ce sa pui mana. Va renunta ea o data si o data, asa am crezut si eu si uite ca s-a intamplat mai repede decat as fi sperat. Ai fost in Brazilia? Poate ai mai scris si recunosc in cazul asta ca mi-o fi scapat.

Daniela zile grele il asteapta pe tati cu doua fete aliate impotriva lui, hai ca vin sarbatatorile, aveti mila de el

Fran nu mi-o imprumuti pe Iepu sa i-o dau pentru instruire unei colege de la munca de care am ramas surprinsa ca nu stia sa copieze de pe discheta, CD (?!), avansata tare e Iepu. Sa inteleg ca toata tevatura asta cu interviul a fost pierdere de vreme?

Nelia ce prinsa e Agata cu atatea activitati, cred si eu ca are nevoie de agenda , asa imi racesc si eu gura cu Andreas si degeaba, mereu vine flu-flu si acum e iarna in toata regula, dar lui nu-i e frig, nu-i e foame, nu e obosit. Ma gandesc cu groaza la adolescenta cand nu stiu cum ma voi mai intelege cu el ca deja are figuri in cap si sora-sa nu e departe, ea ma terorizeaza cu hainele.

Androix ar trebui sa mergi sa le ceri socoteala parlamentarilor, ba nu, mai bine le ceri banii pe perioada cat ai santier si te muti cu chirie ca vad ca se practica asta, si culmea tupeului si nesimtirii mai si spun ca cele 25 milioane nu le ajung sa-si plateasca utilitatile , scuze, nu stiu ce mi-a venit. Te compatimesc pentru ce urmeaza sa ai in casa ca si eu sunt la limita suportabilului, maine sper fie ultima zi de santier.

Gusta e intradevar uragan Mara, dar asta nu inseamna ca tu esti o mamica rea sau ca nu stii sa ti-o cresti, mai tine si de firea ei. Mara e si e foarte dezinvolta si sociabila si de-asta ti se pare ca deranjeaza. Mamicile alea poate se cunosc mai demult de-aia te simteai tu straina dar ea incearca sa le abordezi poate nu ti se vor mai parea la fel de distante. Va fi bine ai sa vezi, dar sa treaca ceva timp pana se obisnuieste toata lumea cu schimbarile.

N-am citit inca tot dar iau o pauza ca trebuie sa ajut printesa sa-i puna scutec lui bebe si daca mai sta mult in curul gol raceste si el, dar revin...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput