Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poza vecina cu a mea din concurs a primit si ea toate voturile mele. Bai, e facut cu fundu' concursul asta... Ce naiba au testat la el 3 luni si i-au dat drumul asa?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Asa am zis si eu, programul lu' astia e prost rau.Nu raportez nimic nimanui :) , nu ma intereseaza atat de tare, dar ca fapt divers daca vrei sa faci un lucru, apai fa-l cum trebuie.

Multumesc de urarile la adresa soatei...ma bucur mult pt el.Superiorul lui ii facea zile fripte si imi parea atat de rau de el.Acum au amandoi acelasi rang.

Un weekend placut va doresc!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, eu nu prea ii dau nimic Tudorei, ca nu stiu ce. La inceput i-am dat un pic de sirop de muguri de brad, apoi nu l-a mai vrut, cica e yachi, acum doar cite o gurita de lapte caldut cu miere de albine, nici din asta nu prea mai vrea. Aseara i-am facut o baie calda si am bagat-o rapid in pat, i-am dat totusi niste Tylenol (paracetamol) sirop, scria pe el ca special pentru noapte - febra (ea nu a avut si nici nu are, dar putea sa faca noaptea), desfundarea nasului si git inflamat. Se pare ca i-a facut bine, pentru ca a dormit toata noaptea, cu horcaielile de rigoare, dar s-a trezit doar o singura data si a cerut apa... asa mi-a spus tati, ca l-am lasat pe el sa stea de veghe, ca eu eram rupta. Acum tuseste tot ca un magarus, rar si nu rau, dar nu e inca vindecata, nu are febra, dar a inceput sa-i curga nasucul, habar nu am deci daca e inceputul sau sfirsitul. Slava Domnului ca Agata e bine, a avut si ea gitul un pic in pioneze, dar se pare ca la ea a intervenit imunizarea aia mult asteptata (cit m-am mai chinuit si cu ea), ca duce totul pe picioare, virozele ei sint din ce in ce mai rare si nu tin mai mult de o zi sau doua. I-am dat lapte caldut cu miere, sirop de brad cu echinaceea, baie calda si frectie, ea a mai baut si cite un pic de ceai si a acceptat si cartofi la git stropiti cu spirt. La Tudora nu am avut succes nici cu frectia, nici cu cartofii (nici in somn nu m-a lasat sa-i pun), nici cu ceaiul... Daca miine nu e mai bine Tudora (adica daca nu-i dispare zgomotul magaresc de la tuse, ca in rest e clar mai bine ca joi seara sau vineri - astazi dimineata a papat chiar binisor la micul dejun fata de zilele trecute), ma duc la pediatra, sper sa o gasesc. Sanatate Biancai, sper sa fie mai bine pina luni! Eu am noroc, ca pot sa stau acasa cu fetele, daca se imbolnavesc chiar si un pic nu le duc pentru ca se imbolnavesc si mai tare sau iau altele peste... dar mi-e groaza cind ma gindesc la saracii parinti care au servici amindoi si duc copilasii bolnaviori ca nu au incotro. Joi cind am sunat erau multi in situatia Tudorei, ba chiar mult mai grav, si erau acolo micutii si ma uitam la a mea ce moale si amarita era si mi s-a rupt sufletul pentru ei. Sint atit de neajutorati cind sint bolnaviori, Tudora are ochi de caprioara ranita, ma seaca la inima cind o vad.

Data nasterii stabilita dupa calculele de rigoare ar fi 28 noiembrie, deci ar mai fi inca un pic.

Hai, ca m-am intiiiins! Ma duc sa mai citesc pina plecam pe la activitati si poate mai intru sa mai raspund si la alte fete.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 12 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da sunt in cadere libera cu kg, Elisor. Sau mai bine zis am fost. Ca acum slabesc cam un kg pe luna, pe urma iar ma intorc juma de kil iar scad si pana la urma se fac de fapt 2 luni pana dau jos un kil.
Asa ca acum anunt solemn ca de luni sunt la dieta si la sport. Vreau sa vad daca sunt atat de ambitioasa incat sa fac aceste doua chestii concomitent minim o luna asa cum trebuie. Nu de alta dar vorba ta, vin sarbatorile si o sa am cu ce ma porci. Mihai deja a comis primul rand de carnati - de oaie cu vita pe care ii pune la uscat pana de Craciun si pe care ii mancam asa cruzi - plus aia proaspeti pe care o sa-i faca plus alte porcarii pe care ma va obliga pe mine sa le fac

Concursul e varza, vad ca adminii tac chitic probabil se gandesc la o solutie sa repare problema. ZIceam de paruiala, nici nu a inceput bine votarea si iete si motivul.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Am si eu in dupa amiaza asta o zi mai libera la serviciu , asa ca hai sa mai scriu si eu pe aici . Domnisorul Elian se straduie mereu sa scoata cornite si eu mereu ma stradui (ca si ceilalti din jur) sa i le tai . Incearca tot soiul de prostioare , se cocoata prin toata casa si a luat cateva pedepse , asa ca stie ce e bine si ce nu , dar el incearca , poate poate.
Eu incerc sa ma conving sa ma apuc de un regim de slabire , dar seara de obicei sunt fff hotarata , iar dimineata cand ma trezesc mi-a cam trecut.
Va pupam .

Mergi la inceput

Simiena, lucrezi si sambata la ora asta??

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Da, Gabitza , eu lucrez cam 3 week-end-uri dintr-o luna , mai putine doar daca sunt in concediu sau cer eu in mod special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare
Adina, gata curatenia?

Adriana, felicitari si la mai mare. si acum sotul ce e? major? ati udat stelutele?

Daniela, la ce poza? la cat de curata e casa nu mai am cum ca alexia a avut deja grija. camera fetelor nu e gata. mai trebuie montata lustra, perdeaua si o chestie de masurat inaltimea si sa le aranjez din jucarii.

Clara, mobila va fi schimbata la urmatorul transport. Joi am reusit sa schimb bara de lemn de la pat.

Sunt obosita si un pic suparata sau debusolata de societatea in care traim. Din varii motive am fost invitati la o aniversare dubla. tata+fiica. si dupa 6 ore am ajuns acasa moarta de foame (nu ca am mers special sa mananc). dar a trebuit sa ma duc sa cer de mancare la copil?! ca cei ai familiei mancau si a mea se uita ca nu i-a dat nimeni. in fine! banii nu dau educatie si bune maniere. Trebuie si altceva.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Daaaaa! S-au restat voturile la concursul de gravide si se ia de la inceput votarea. Ei, incepusem sa ma simt prost ca ma agitam pe acolo sa le arat ca e o eroare. Dar a dat rezultat de data asta.
Deci, in concurs sunt Androix, Blackpanterro, Denisa73 si eu, de la noi din grup.
Si multe alte gravide dragute, eu am votat multe poze frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Votat Gabitza, Andreea si Adriana, asta a doua oara.
Andreea, am votat prima poza a ta, cea de-a doua nu-mi amintesc unde e si la ora asta sint adormita si n-am chef sa caut.
Fetelor spune-ti la ce pagina aveti poza ca sa ne vina mai usor.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput