Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Va place semnatura mea? uite ce fac eu in miez de noapte

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

pe 16 antonia bb meu cel mic a facut 10 luni. noua ei pasiune? sa tipe. are frate o voce!!!!!! si mai are o alta pasiune. desi nu merge in patru labe sau in picioare, ea se da jos singura de oriunde am pune-o si se chinuie sa stea in picioare. si vai de tine daca te opui. se da la tine sa te piste, zgarie, iti da peste maini si tipa.

o sa ajung si ziua aia in care voi spune ca Alexia este un copil fff cuminte.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

Elisor, sa dea DD sa treci uosr peste toate astea, lasa ca poate te atinge spiritul sarbatorilo si iti revii.
Adina, foooooooooarte frumos apartamentul, sa il stapaniti sanatoasi si sa va simtiti bine acolo.
Adriana, felicitari sotului!
Androix, mey, sunteti asa de frumosi, e grasunica Georgia de iti vine sa musti din ea.
Danelutza, nu te mai stresa de un kg acolo, sanatoasa sa fii si sa faci bunatati
TDI, bine ca ti-ai gasit verigheta, am tinut minte de data trecuta cand ti-a spart copilu' caseta cum sa nu?:)) Teodora trage la margele mai mult dar daca o rog sa imi dea inapoi ceva imi da, cel putin deocamdata, cine stie mai tarziu?:)
Piciorul e "de oras" cum mi-a zis dr., nu pot sa dansez inca.

Azi planuisem o mica excursie pana la mosie dar ne-a stricat ploaia planurile A plecat tati sa o duca pe mama si sa aduca fructe iar noi stam acasa.
Azi e ziua unei f bune prietene si mergem la ea doar ca mie imi ramasese in cap ca maine sarbatoreste si acum ma gandesc la tati ca o sa fie cam ostenit dupa atata drum la volan.

Monu, uitasem, am vazut bubele de la mobila, sa nu accepti carpeli ca sunt sigura ca nu a costat putin.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor, m-am uitat la mai multe poze de la concurs astazi, cand am votat m-am dus punct ochit, punct lovit ca eram la munca
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar unele sunt jenante rau, nu cred ca graviditatea iti permite chiar orice cu toate ca pentru o femeie e cea mai frumoasa perioada din viata. Sunt cu adevarat faine pozele de studio si cred ca avantajate au fost tipele care sunt gravi in perioada asta pentru c au stiut de concurs si au putut face dar pentru mine "adevarate" sunt pozele facute ad hoc, fara atitudine cautata, se vede cum radiaza de fericire posesoarele de burtica.
Am mai adus niste voturi fetelor noastre
Ah si am incercat sa votez o poza si nu m-a lasat, o fi persona non grata?

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Si eu aveam de gand sa trag o fuga cu copiii la bunica-mea la tara, nu e foarte departe, vreo juma de ora de mers cu masina, dar Bianca tuseste pana la epuizare, ii curg ochisorii si nasul, asa ca nu prea imi vine sa plec, desi ii promit bunicii de cateva saptamani bune ca venim si amanam mereu pentru urmatoarea saptamana

Adriana felicitari pentru grad, cu asta ati obtinut mai multe lucruri dintr-un foc: cresterea bugetului, scaparea de imbecil, o cina romantica probabil finalizata cu [dragostecunabadai] (nu pot accesa emoticoanele care nu le am in lista).

Daniela mi-o si imaginez pe Isa cu o mutrisoara nevinovata in aparenta dar prinsa cu minciunica, las ca maslinele sunt sanatoase si Bianca e innebunita dupa ele. Concurs zici? Nu ma provoca Se urca pe fotoliu si sare de-mi sta inima-n loc. Si ma face de ras pe unde merg!!! Am fost la banca si i-am explicat ca nu dureaza mult daca e cuminte si va putea sa scrie si ea un formular. Da, mi-a promis ca va fi exemplar de cuminte si ce crezi, ne-am trezit cu ea cocotata pe biroul tipei, voia doar pixul ei, altceva n-o interesa. Au privit-o cu indulgenta si li s-a parut draguta si haioasa (ce sa zica si ei) dar mie imi crapa obrazul asa ca am scurtat la maxim intrevederea si am iesit cu ea pe sus acompaniata de racnete cum ca ea vrea la banca.

Clara distractie placuta maine, cat e de departe mosia? Teodora ta e cuminte, poti sa spui tu ce vrei dar fetisoara ei e a unui copil linistit.

Nelia pe cand ar fi nasterea? Bravo Agatei pentru meritele scolare! Ce ii dai Tudorei pentru tuse? Si Bianca se prezinta cam in aceeasi parametrii cu raceala si ma stresez ca vine luni si nu e nici o ameliorare si poate nu mi-o primeste la cresa si eu nu am ce sa fac cu ea.

Androix sper ca n-ai sters pozele ca as vrea s-o vad si eu pe Georgia. La multi ani pentru 1/2!

Stiu ca cer prea mult sa mai puneti linkurile la pozele ce le-ati postat, dar acum am putin timp disponibil si tare mi-ar place sa ma uit la ele.

Un weekend linistit sa aveti!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ceva interesant.....pe pagina unde este poza mea sunt 3 poze in care daca votezi la una, automat primesc si celelalte 2 acelasi punctaj.Este vorba de poza cu burtica aia mare, mare si cele de langa ea.Foarte ciudat.....in momentul asta toate 3 au 104 puncte.Eu am votat cu ce cu burtica mare cand aveau 99 de puncte si dupa autimat au avut si celelalte 2 celasi punctaj...incercati sa vedeti.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

De aia nu ma dau in vant dupa astfel de concursuri, sunt atat de subiective si nu au nici o relevanta.
Adriana semnaleaza-le admini-lor problema, incepe sa nu mai semene a concurs

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Blackpanterro, lasa nu mai incercam Nu ma astept sa castig dar ultima data cand am verificat eram pe locul doi, sa-mi sara inima din piept de mandrie

Elisor, nu am sters pozele, sunt pe flickr.com si te loghezi cu adresa noastra comuna de mail si parola noastra.
Si mai gasesti poze www.4shared.com/account/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">aici

Ma duc ca am pe foc asa: o ciorba de perisoare, niste mere pentru o placinta, si borsul harnicutza foc, si raceala imi da tarcoale

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adriana am votat si eu tipa imbracata in negru, ca m-ai facut curioasa si ai dreptate, primesc automat si celelalte doua poze acelasi punctaj

Elisor sa-ti mai spun ? M-am suparat pe soata si nu vorbeam cu el, asta acum vreo doua zile, dimineata cind pleaca la serviciu ii da pupic Isabellei, apoi mie. In acea dimineata i-a dat Isabellei si a vrut sa plece, iar motata a inceput: "Tito, bacino a mama", i-a zis de vreo patru ori, pina s-a intors sa ma pupe . Dimineata, era ora vreo 8 si ceva, ma lafaiam in pat, inca, , Isabella s-a dat jos de linga mine, s-a dus la tat'su care se uita la televizor si i-a spus: "Tito, catte a mama", adica sa-mi aduca cafeaua la pat , asa ca s-a conformat si de data asta .

Andreea ti-am vazut semnatura, mai ales aia cu kilogramele

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Androix si eu am remarcat semnatura ta, dar am uitat sa cuvantez, pai stai bine la capitolul silueta, esti in cadere libera, nu? Ai grija ce faci cu raceala!

Daniela astea nu se pun intra in alt capitol unde eu nu prea am cu ce ma lauda...dar Isabella e o scumpa daca are atata grija de mamica ei si-l penalizeaza pe tati. Touche!

Mergi la inceput