Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Aoleuuu, ce-i cu mutra aia "prietenoasa" din antetul mesajului meu??? Cu ce-am gresit? Se penalizeaza si absentele motivate?

Merg sa bag un somnic (altfel adorm cu mana pe soricel) ca am scos flacari pe nas si ochii din lacas de nervi ca a varsat Bianca cutia cu lapte pe gresie si totul e o mare imputiciune in casa mea

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, ma bucur ca ne-ai scris.

Eu sunt asa si asa, ma supara greturile, cam in fiecare dimineata si seara.

N-am vazut-o pe Denisa la pozele din concurs, ma mai uit o data.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor imi pare bine ca ti-ai facut timp si ai mai scris. Mutra, cred ca ai gresit tu si ai apasat pe ea
Ma bucur pentru tine ca Bianca se simte bine la cresa, cit despre devenit un mic dracusor, Isabella sta cu mine acasa si a devenit un dracusor mai mare si-mi maninca plaminii. Sanatate multa printesei, sanatate multa si tie.
Aaa, si eu am pus vreun kg si ceva, ca am bagat la greu dulciuri, dar acum cu frigul de afara si statul in casa, rod tot ce prind, si n-am nici un chef de regimuri

Monule asteptam poze, ti-au schimbat mobila cu "bube" ?

Nelia ce putin mai ai si apare juniorul

Ioana de asta o las eu pe Isabella, foarte putin sa se uite la desene si alea sa fie domestice de la televizor, mi-e frica sa nu devina dependenta.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, bine ai aparut! Ca tocmai ce intrebasem de tine. Stai linistita cu Bianca, cred ca seamana cu Agata mea, daca ai fi auzit-o aseara pe invatatoarea ei vorbindu-mi aseara despre Agata, cit de linistita si cuminte si ascultatoare e la scoala, credeam ca isi bate joc de mine, ca doar si eu stau jumatate de zi cu ea si tot weekendul, dar acasa nu e nici macar 5 minute Agata de la scoala! Probabil ca e un fel de refulare, sint cuminti in colectivitate si simt nevoia ca acasa sa fie pe dos, ca sa compenseze.

Nici eu nu am gasit-o pe Denisa in concurs, pe ce pagina e?

Doamne, ce bine e cind stii ca nu ai de plecat nicaieri... daca as termina si curatenia de care nu am chef, as fi chiar fericita!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 13 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Denisa e la pag 11 sau 12 parca in josul paginii in stanga. Intamplator am gasit-o cautand=o pe Adriana.

Multumesc de urari, ne facem noi bine ca asa trebuie, nu?

Gabitza ai incercat sa ameliorezi greturile cu ceva, ananas, kiwi, grapfruit alb/roze (nu rosu)? Of, doamne (vorba lu' fie-mea) si asta-i doar inceputul...

Daniela da de unde stii tu ca Isa e dracusorul mai mare si nu Bianca ? Hai ca ti-o imprumut o zi sa vedem la ce concluzie ajungi. Mai nou imi face faza cu "vreau, nu vreau, vreau, nu vreau" de ma scoate din sarite. Oare unde-s copiii aia linistiti si cuminti de pe vremuri, acum nu zic sa fie smirna dar parca asa niste pauze de liniste ar fi binevenite, nu?

Noapte buna!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Aia e Denisa noastra? Pai eu votasem cu ea, ca-mi placuse poza, e foarte frumoasa, oare sa nu o fi vazut pina acum in poze!?! Poti sa votezi doar o singura data!?! Eu credeam ca in fiecare zi pina se termina...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor a mea-i mai mare , a vrut sa pape brinzica, i-am taiat-o feliute, apoi a vrut o bomboana, am intrebat-o daca a papat si a zis ca da. Farfuriuta era goala, asa ca i-am dat bomboana, ca sa vad mai tirziu ca ascunsese bucatele de brinza in cosuletul de la bicicleta , deci incepem sa spunem minciuni .
E innebunita sa pape masline, asa ca aseara vazind ca mamasa, adica eu, pusesem masline sa fac friptura de iepure cu maslinute, a adus tricicleta linga aragaz, a dat toata ceapa deoparte de pe maslinute, si le-a papat aproape pe toate. Eu eram iesita sa aduc alt borcan cu masline, cind m-am intors, statea cu mina la gurita si se prapadea de ris .
Hmmm, ce zici, facem concurs care e mai...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lumeeeeee,

a inaintat soata in grad!!Asta inseamna nu numai marire considerabila de salar dar nu mai trebuie sa asculte de actualul superior ca e un imbecil si jumatate.Ma bucur mult pt asta ca era super stresat din cauza lui.
Azi a venit acasa cu o sticla de MOET de $60 de mi-a picat fatza si 3 buchete de flori si o cutie de praline belgiene.
Va invit pe toate la un pahar :)
Eu la randul meu i-am promis sex de inaintare in grad LOL LOL

Multumesc fetele de voturi

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Adriana, felicitari pentru inaintearea in grad!
Nelia, mai ai atat de putin, fac si eu AMR-ul odata cu tine, iti tin pumnii sa nasti usor si repede, dar nu foarte repede Cu dedicatie speciala pentru tine am pus pozele de la aniversarea Georgiei si pe contul nostru comun de la flickr. O sa le sterg apoi ca am vazut ca am ajuns deja la 77% si tare mi-e ca de la mine se trage toata tarasenia ca eu nu stiu sa setez aparatul asta sa faca si el poze mai mici... Mda, intrucat nu am avut habar ca fac un folder nou m-am bagat peste pozele Adinei
Elisor, ma bucur ca ai scris. Sper sa scapi curand de balamucul de la serviciu ca de ala de-acasa, poate doar de moloz, in rest... Ce incurajare

Andreea

Mergi la inceput

Androix, multumesc frumos, le-am vazut! Deci, daca vrei, poti sa le stergi. Imi sinteti atit de dragi cind va vad impreuna! Si Georgia a crescut ca din apa, cum se spune! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Noi am avut astazi o zi lipsita de griji. In afara de un pic de curatenie, care deja nu se mai vede, ca s-au jucat fetele si au avut grija de acest lucru, in rest nu am facut nimic. Nici nu am iesit din casa, am zis ca sintem destul de aerisite, putem sa stam si noi o zi in casa. Cred ca e singura zi de stat in casa si nefacut nimic in ultimele 4 luni!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 13 zile!

Mergi la inceput