Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

votat fetele gabitzam, androix si adriana - va doresc bafta la toate.

La multi ani Matei sa cresti fericit si sanatos alaturi de parintii tai.

Mai dar ceo fi avut azi noapte copilasii nostri? bia s a trezit in jur de 3.30 si de fapt ne a trwezit pe noi parintii iar in cateva minute dupa ce i am dat un pic de apa si am puso pe olita a adormit dar noi... pauza. N am mai putut dormi defel si sunt rupta acum.

I am facut antigripalul ieri si nu a plans defel.

Imi spuneti daca ati facut vaccinul de 2.6luni unde se da in picior sau in umar deoarece stiu ca e nasol si ne asteapta si pe noi in decembrie

Dintr o ora de dans la care am duso pe bia a dansat maxim 15 minute in rest a privit si mai incolo s a jucat cu jucariile existente desigur a gasit masinutele...

elisor????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, du-te tu la ea in pat cand vine ea la voi si dormi si tu linistita

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra io nu pot sa vad pozele de la munca ,am sa mai incerc acasa ca ma roade dorul...

Si a mea fata urla dupa tac-su ,mai ales cand o cert, se stie cu musca pe caciula si cauta indurare ca la ala de respira greu are usa deschisa intotdeauna.

Plec sa-mi fac de cap prin oras

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Uitasem sa felicit fetele noastre pentru pozele de la concurs, poze serioase, ca am vazut o serie de poze...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Ma inscriu si eu la capitolul disturbati aseara cu somnul. Eu am fost atat de distrusa incat la un moment dat, enervata de barbat care ma tot inghesuia intr-un colt (Ana a dormit cu cumnatu-meu la Alba ca Zapada) am luat o pernuta si am aruncat-o spre el. Dar cu atata vana am aruncat-o ca ajuns pe noptiera lui si am dat jos cutia de Marimer care zacea acolo (va dati seama cam cum s-a auzit asta in creierii noptii). Dupa care, de dimineata am avut un soc sa constat ca am dormit la noi in camera si nu in camera cu calculatorul. Efectiv eram siderata ca nu se potriveau semnalmentele lenjeriei si ale camerei cu cele pe care le credeam eu.

Androix - aveam o intrebare: cat l-a tinut pe Filip faza cu Alba ca Zapada? Ana este capabila sa se uite ore in sir - pe de o parte ma bucur, ca mai suflu si eu, dar pe de alta parte imi dau seama ca nu e bine si sper sa depaseasca etapa cat de curand.

Va pup ca plec sa-mi fac suvite acum. Sper sa-mi iasa culori frumoase, ca sincer, dupa tunsoarea gen matura pe care am produs-o acum vreo 2 saptamani, nu as mai suporta un nou esec in parul meu.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am terminat curatenia in toata casa. Nici un colt de casa nu mai are praf. Toata casa poti manca de pe jos cum ar fi vorba. dar pentru asta au muncit 5 oameni de la 10 pana acum. HIHIHI! a chemat sotul firma. super curat au facut. am o curatenie!!1 ptiu sa nu imi deochi casa.

si la final am primti si un aranjament floral cadou. frumos gest si arata bine intr-o casa curata. s avad cat tine curatenia la noi dupa ce intinde alexia plastilina pe jos.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Monule, vreau si eu firma ta la curatenie!!! La mine e invers, cred nici un colt din casa a ramas fara praf. Acum ma apuc un pic de curatenie, dar dupa o noapte alba ma simt exact buna pentru asa ceva.

Vestea buna este ca Tudora e mai bine, tot mai tuseste ca un magarus, dar nu a facut febra, nu-i curge nasul, poate scapam doar cu noaptea trecuta... pe la 4 credeam ca ajungem la Urgente, ca nu mai putea deloc sa respire cum trebuie. Agata pare in regula, zice ca nu o mai doare gitul...

ChrisDun, pai i-am spus pina la urma ca am pacalit-o, i-am aratat buletinul de note, ma rog, de calificative, am laudat-o si eu si tati... stie acum ca am pacalit-o si o distreaza lucrul acesta, mai ales ca nu s-a lasat pacalita. Pe bune, chiar ma gindeam ca, pe vremea cind eram copil, daca ar fi venit ai mei si mi-ar fi spus ce atit de serios ceva rau despre mine aflat la sedinta, cred ca ma apuca plinsul de indignare si de nedreptate, de teama ca asa m-ar fi vazut profesorii, desi eu credeam ca sint altfel... se vede treaba ca nu eram chiar atit de sigura pe mine cum sint copiii din ziua de astazi.

Androix, revin ca sa ma pling ca eu nu vad pozele si abia asteptam! Adica le vad pe cele puse mai de mult timp, cu Filip care doarme pe scaun, dar pe cele din foldere, inclusiv cele de la 6 luni ale Georgiei, nu!

Elisor, OlgaM, OlgaT... nici o veste despre voi!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 13 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
Hop si eu, da' nu stau mult.
Am intrat sa votez burticile: Androix, Blackpantero, Denisa73 si Gabitza, gratulate cu nota maxima din parte-mi.

Sunt atat de obosita si epuizata incat nu mai gasesc timp si energie sa mai dau pe-aici. La servici o tinem numa'n situatii solicitate ba de CFG, ba de audit, ba de DNA si mai nou asteptam ANAF-ul. Dar ei sa traiasca dragutii ca au ce controla dar mie una mi s-a acrit de servici, iar eu nici nu stau prea mult peste program cum o fac colegii de birou, care stateau si cate 14 ore ca doar am copil mic...tot amenint ca-mi bag picioarele in tot si sfarsesc prin a veni a doua zi la servici again and again, dar or veni si zile mai linistite si sarbatorile...
Cand ajung acasa nu-mi doresc decat sa ma bag in pat si sa dorm dar visez tot problemele de la servici, dimineata nu stiu cum sa ajung mai repede la servici sa scap de haosul din casa...
Acasa avem santier, inca n-am terminat baia, nu ca ar fi cine stie ce, dar si scarpinatul faiantei de pe pereti ia timp, schimbatul tevilor, etc, dar sper ca intr-o saptamana sa terminam. Oricum nici nu-mi mai pasa, asa m-am obisnuit sa calc prin moloz si peste tot praf...

Bianca s-a schimbat de cand e la cresa. Acolo e cuminte si de abia asteapta sa ajunga, sa se joace cu copiii, sa faca activitati, dar acasa s-a transformat intr-un mic dracusor cu cornite. E atat de rea si obraznicuta cu iesiri violente de nu o mai recunosc, dar iarasi revin la oboseala mea si spun ca nu-mi mai pasa.
Sper sa scapam de "Ada" curand, sa vedem, am fost sfatuita de una din doamnele de la cresa cum sa procedez.

Am ajuns sa-mi fac analizele, sunt cateva chestii ce ma ingrijoreaza, in rest ar fi perfecte, mi-am facut si-un eco abdominal ca ma macinau niste ganduri din cauza unor junghiuri si e doar o anexita cronica si niste nisip. Mai am o gramada de pitici de rezolvat si de linistit, nu numai cu mine dar si cu copiii (astea nu se termina niciodata, cred ca toata viata voi fi in alerta cu ei)

Am spus tot? Da, se poate si mai rau, e bine ca e doar asta.

A, vreau sa tin regim ca am dat-o pe dulciuri din cauza stresului si a starii proaste din care nu mai ies si am luat proportii, si in curnad vin sarbatorile si pachetele si vreau sa ma bucur de toale, adica sa intru-n ele

Bianca tuseste groaznic, nu stiu ce sa-i fac sa treaca, ii dau stodal si astept sa se faca bine sa incepem cura de ribomunyl.

De citit sunt in urma rau, am spicuit eu ceva, dar nu se pune ca nu nu-mi amintesc mai nimic. Vreau sa-mi fac timp sa vad si pozele ce-au mai aparut...

Sper ca sunteti bine cu toate si cu toti, sanatate celor care au nevoie, odihna si buna dispozitie va doresc ca doar vine weekendul.

Laura ai devalizat magazinele? Mersic pentru telefon.

Anca si tie iti multumesc pentru telefon, pentru CD-ul cu poze, am vazut si "La volan" e superrrrrrrrrr! Clar, Patrick e un as al volanului si Petrut un profesionist in montaje. Mi-a placut tare mult.

Monule am vazut peretii frumosi ca de basm, sa va bucurati de casuta renovata, ca ai intrebat de mine.

Mercedes, Daniela , CrisDun si pe voi va ca ne-ati simtit lipsa.

Daniela am vazut noul culcus al Isabellei, mi-a placut foarte mult asternutul cu catelusii trubaduri, a acceptat schimbarea principesa ta?

Teddy mare atentie cu verigheta, am si eu o superstitie legata de asta, pentru ca s-a adeverit.

Gabitza, Nelia, Sufletzica, Denisa si Corail sper ca sunteti bine!

Am vazut niste pozici in mare graba (dar vreau sa le vad pe indelete) cu trei printese roz bombon cu mov (si noi avem strampisori ca ai Carinei), si o balerina bucalata, frumusica si cuminte ce nu mai aduce cu micul salbatic de la 1 an ci s-a transformat intr-o domnisoara, dar cum spuneam voi reveni asupra lor si a altora...

Am reusit sa vad toate pozele de la Cluj ale Adinei, admiratie din toata inima pentru protagonista, foarte reusite portretele (de abia astept si eu sa-mi aduca cineva aparatul din Olanda, sper c-o va face fiica sefei mele care e acolo, ca ma mananca palmele de nerabdare)

Of, lipsesc un timp si va fac capul mare, stiu ca e totul incalcit si dezlanat, incerc sa recuperez pe cat se poate dar e foarte greu ca nu mai am net la servici (asta ca sa ne putem face treaba mai bine ), iar acasa...v-am povestit mai sus.

Va pup pe toate si sa fiti convinse ca va bantui in mintea mea, in traducere - ma gandesc la voi !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, sanatate Biancai.

Votat si eu burtoasele...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput