Copiluti de mai-iunie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Apropos: La multi ani Matei ! Tuturor baietilor care azi isi serbeaza ziua onomastica le doresc multa sanatate si noroc cu carul !

Lucas, vezi la paginile 6, 13 si 16 (androix, gabitzam si adriana=blackpanterro, nu stiu daca sunt chiar in ordinea asta).

Cum se impaca Matei cu talonetele ? Se vede vreo ameliorare ?

Elinor, pe unde esti ???

@later edit: Androix, io-te ce zice la regulament :
Regulamentul concursului:

quote:
Fiecare graviduta, actuala sau deja mamica este invitata sa trimita o poza sau mai multe cu burtica. Administratorii vor alege doar o poza pentru fiecare participant.

Se vad pozele tale ... Georgia e minunata ! Imi place poza 037, esti o mama implinita ! (ai mai slabit ??) L-ai tuns pe Filipu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneata si de la mine, nu stiu ce-a avut motata ca m-a trezit la ora 4, apoi la 6, apoi la 7.30 era in picioare , o fi visat ceva urit.

Adina patutul Emei e identic cu al Isabellei, doar ca eu l-am lasat mai lung, ca sa incap si eu cind ma cere noaptea si vrea cu noi in pat. Foarte frumoasa camera.

Andreea foarte frumoase pozele, m-am infruptat si eu virtual cu o felie de tort cu ciocolata

Laura si eu am amigdalitele umflate, adica doar cea stinga, ca si la mine fac cu schimbul

Elisor nu mai zici nimic ? Cum se simte surioara cu bebe in burtica ?

Cuscra ce mai face ginerica ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multi ani, Matei !
Lucas sa va traiasca feciorul si sa aveti doar bucurii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi Ani Georgia!!! Ce frumosi sunteti cu totii!!! Tortul arata bun de tot, e dobosh? Imi place la nebunie doboshul :)

Poza mea e la pagina 16 :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Adina va urez bun venit la casa voastra...sa aveti o viatza linistita si armonioasa ...acuma va este mai greu dar ai sa vezi ce culcus cald si primitor veti avea.Si eu ma simteam ciudat cand m-am mutat si pana de Craciun mi s-a parut aiurea,dar dupa ce mi-am asezat casa si ornat-o deja a capatat culoare.

Tdi bravo ma bucur tare pentru verigheta...sa sti ca atomica va fi Alyssa pana creste...

Dau drumu la mesaj ca scriu la el de dimineata...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Votat

Adroix : 2 bucati poze
Gabitzam : 1 bucata Andrei
Adriana : 1 bucata Aidan

Mai are cineva poze ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei a avut o noapte agitata si plina de vise, tot s-a sculat plangand, l-a tot strigat pe taica-su pina l-a luat Costi la el in pat. La un moment dat am auzit 'bufff' si tipete. Cazuse din pat. Din al nostru nu mai cade, s-a invatat.

Eu bag acum niste gogonele crantzanitoare, belea de bune, asta e desertul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza si Isabella tot pe tat'su il striga dimineata pe la 4, dar eu n-am fost norocoasa ca tine, tat'su dormea ca valiza-n gara, asa ca... m-am sacrificat eu, iar cind am intrat in camera la ea, mai avea un pic si cadea din pat, era de-a latul patului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ma alatur si eu grupului de mamici care au pitici ce striga pe tati.Dar la noi vine ea in pat cu noi si eu raman cu muchia patului plus ca trebuie sa isi aduca si cai si eu numai am luat iiar cu taicasu sta bot in bot.Iar dimineata arat ca si cum ar fi dormit sub tren.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

sar'mina de urari.

am votat!!! mama da, sunt acolo neshte poze.....

ChrisDun e ok cu talonetul, acum mergem sa-l schimbam, ca ne-a crescut piciorul. dupa mine sunt imbunatatiri. as vrea sa incep din nou si gimnastica.

Adina foarte frumoasa casa, sa o stapiniti sanatosi, imi place bucataria mult si camera Emei, super! a meritat sa asteptati.

Mergi la inceput