Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
nelia spune:
Mai fetelor, am intrat si eu pe galeria foto de la Odiseea sarcinii, era si sotul linga mine si am ris cu lacrimi de unele poze. Trebuie sa fii ori... ori... sa trimiti asa ceva. Dar am votat cu citeva care chiar mi-au placut si bineinteles cu toata mina si cu tot sufletul cu fetele noastre!
Faringita - nici eu nu am auzit de asa ceva, oricum la Tudora cred ca e laringita, de la gradinita mi-au spus astazi ca sint mai multi copii cu asa ceva, dar sint la gradinita si ca daca nu are febra foarte mare pot sa o duc si pe ea, ca ceilalti copii au forme mai grave decit ea, mai sint si acasa cu febra mare si tot tacimul. Si Agata a venit astazi si mi-a spus ca o doare in git, dar nu tuseste inca, nici altceva nu are deocamdata, doar ca o doare cind inghite. Am inceput!
Stau si eu cu cana de lapte caldut si miere pe linga ele si siropul de muguri de brad, ca ceai nu beau decit batute. Ma gindesc sa le pun diseara dupa ce adorm, niste cartofi cruzi taiati felii si stropiti cu un pic de spirt intr-o compresa pe git, poate scapam ieftin.
Am fost la scoala! Am un copil perfect!!!
Imi maninca sufletul mie acasa, dar la scoala nu are nici o buba, nu a stiut profesoara sa-mi spuna nici un aspect negativ, nu are nimic de ameliorat, are A pe linie (Très bien si Excellent), e inteligenta peste medie, dornica de a cunoaste tot, exceleaza la comunicare si la lucrul in echipa, la citit si in general la aspectele umaniste, un pic mai inceata la cele matematice, dar e tot foarte bine... Ce mai, m-am linistit, ma duc sa ma culc fericita! Oare chiar asa o fi!?! Ca eu lucrez cu ea acasa si stiu cit am de furca cu ea cam pe toate planurile, o cunosc zic eu destul de bine si nu mi se par lucrurile chiar atit de roze, desi recunosc ca mi s-a umflat ficatul de mindrie ca am un copil atit de bun la toate.
Si mama netrebnica ce sint, am pacalit-o cind m-am intors si i-am comunicat pe un ton suparat si rece ca Danielle mi-a spus numai lucruri rele despre ea, ca nu e atenta, ca e obraznica, ca nu-si face temele... si mi-a placut Agata, ca nu s-a lasat pacalita, mi-a spus foarte sigura pe ea ca ori o pacalesc eu, ori Danielle a vrut sa ma pacaleasca, pentru ca ea nu face nimic din toate acestea la scoala si crede ca e cea mai buna si mai desteapta din clasa si chiar daca nu e, oricum nu face ce a spus Danielle si incearca sa fie cit mai atenta si mai cuminte. Am incercat sa o conving ca nu mint, ca poate ea incearca dar nu e suficient, dar nu am avut pe cine lamuri: si-a ridicat nasul pe sus si mi-a spus scurt ca ea nu mai spune nici un cuvint pina nu vorbeste cu Danielle ca sa vada de ce a spus aceste lucruri urite despre ea. E tare moaca mea!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!
blackpanterro spune:
Na ca acum s-au terminat show-urile preferate Desperate Housewives si Grey' Anatomy....soata le descarca de pe net.
Am vrut sa ii spun lui BABYGIRL(nu pot schimba culoarea in firefox) ca imi place camera Emei. Mai ales ferestrele si podelele LOL.Eu cred ca am un fetish cu astea 2 ca de cate ori ma uit la o casa ma intereseaza ferestrele si podelele.
Dar e frumos decorata si foarte aerisita :) -na cred ca te-am lasat lata cu impresiile mele :)
Multumesc de voturi, ma bucur ca la sfarsitul concursului nu o sa am 0 voturi :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Androix spune:
Si eu va multumesc pentru voturi. Mi-e rau! Acum sunt pe primul loc
Dar in schimb mi-a disparut o poza, ca erau doua. Dar vorba ta, Adriana, ma bucur ca la final n-o sa fiu ultima cu zero voturi.
In schimb nu stiu unde sa te votez? Am votat-o pe Gabitza si inca doua trei poze, dar pe tine nu stiu de unde sa te iau, la ce pagina esti?
Ma tot lupt cu pozele de aseara sa le sui undeva sa vi le arat si voua, inca ma lupt...
Andreea
Androix spune:
Iete www.4shared.com/dir/4599991/61930288/georgia_implineste_6_luni.html" target="_blank">Georgia implineste 6 luni
Andreea
nelia spune:
Androix, nu pot vedea pozele... imi spune ca The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder.
Dupa cum vedeti, e ora 2.20 ceasul si eu fac nopate alba, ca o pazesc pe Tudora. Mi-e frica sa adorm, pentru ca tuseste ca un magar si am senzatia ca se sufoca de fiecare data. Nu are febra, nu are nas infundat, doar gitul inflamat si aceasta tuse de magar. Nu vrea sa bea decit apa, nici lapte cald nu mai vrea. Of, cind o aud cum horcaie mi se face rau si nu stiu ce sa-i mai fac. Ma duc la un doctor miine daca e mai grav, desi o sa-mi spuna ca e de natura virala si ca trebuie sa astept, mai ales ca nu are febra, nici nu ma va baga in seama... Luni ar trebui sa fie pediatra ei la cabinet. Partea cea mai proasta este ca inainte de a adormi (doarme in brate la mine acum) mi-a spus ca o dor urechile.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!
ChrisDun spune:
'Neata!
Androix, 1. zice la regulament ca doar o singura poza ai dreptul sa bagi la concurs. 2. pozele cu Georgia nu se vad (link-ul ma duce la o pagina ciudata). 3. Votat poza pagina 6.
Votat Gabitzam si Blackpanterro. Mai participa careva la concurs ?
Unele poze sunt de-a dreptul odioase
... noroc ca n-am timp sa rasfoiesc totate paginile cu poze
... cred ca as face urticarie de la atata lipsa de simt artistic 
Nelia, multa sanatate Tudorei ! Imi pare rau ca treceti prin asa ceva... si felicitari Agatei ! Cum o s-o scoti la capat daca Agata o intreaba pe Danielle ?!
Sa aveti o zi frumoasa !
lucas spune:
Buna dimineata,
incerc sa tin pasul cu voi cu cititul dar cu scrisul nu ai sa vezi.
2 rugaminti:
1. unde trebuie sa votez ca vreau si io sa dau cu butonul.
2. care e contul comun cu pozele ca eu sunt in urma rau de tot.
Androix spune:
ia vedeti acum www.4shared.com/dir/4360536/2503bd83/sharing.html" target="_blank">poze
Nu mey, doua poze am ca doua ai voie, sunt multe care au cate doua poze, cealalta e pe pagina 19 sau 20. Unde Blackpanterro?
Lucas, uite www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=2&folder=Miss Odiseea Sarcinii" target="_blank">concurs Contul comun este pe flickr.com si te lochezi cu copiluti_mai_iunie at yahoo.com si cu parola noastra. ti-o trimit eu pe pm acusica.
Andreea