Copiluti de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
sa mor io daca stiu
pe reteta scria faringita
aaa exista asa ceva? Habar n-am, hai ca m-am prostit, cand vine vorba sa pun si eu o intrebare la medica asta sa mor daca mai sunt capabila sa compilez ceva. De cele mai multe ori nu ma pot intelege cu ea din cauza lui Filip, iar azi mai cu seama pentru ca omul a fost pe teritoriul lui si avea spectatori proaspeti.
Le-a dat antibiotic, la amandoi, eurespal si humex cate unul la fiecare, nuforen si panadol iar la fel cate unul la fiecare. 3-4 zile mi-a zis sa le dau si saptamana viitoare ne asteapta sa ne intepe.
Acum descarc poze cu sarbatorita si cu tortul, ca pana la urma Mihai a alergat toata ziua si la ora 7 cand am iesit eu la magazinul de jucarii inchisese asa ca pana la urma tort a fost. Iar eu ca tuta am avut si nemaipomenita inspiratie si m-am luat dupa Mihai cik sa-i dau si ei sa guste din tortul ei. Si i-am dat un varf de unghie si a vomitat cu bolta. EVIDENT ca inainte cu 10 minute ii dadusem toate siropelele 
Revin cand sui pozele pe net.
Andreea
Oana C spune:
S-a dat drumul la votare pentru Odiseea Sarcinii!!! Am intrat din intimplare acum acolo si mi-au acceptat votul!!!
Am votat pentru Adriana (pagina 16), Gabitza (pagina 13) si Andreea (pagina 6). Am uitat pe cineva?
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
loreen spune:
Cuscra exista faringita...am facut si eu de cateva ori in vasta mea copilarie...daca zic ca trecusera 10 minute inaite de refluare apa-i sa stii ca au apucat sa se resoarba in in sange ...stiu asta ca am avut problema cu Delia si dr mi-a zis ca daca nu arunca imediat afara si mai dureaza putin mai mult de 50% apuca sa se resoarba...
Io imi vine sa ma tzuc cu pumnu-n gura ... dupa ce ca am botul umflat si zemos, stomacul facut varza stricata de la atatea aciclovire acuma m-au pocnit si amigdalele... este a noua...ce nu inteleg eu de unde naiba stiu amigdalele astea sa faca cu schimbul?!Ca nu am aceeasi inflamata 2 luni la rand?!Cred ca astea vorbesc intre ele...
P.S. Tdi ai gasit verigheta?!Ai ramas si cu piese de schimb?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Si eu am votat...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
quote:
Originally posted by loreen
Si eu am votat...
Loreen cuBIANCA si
DELIA
Super bestial ma duc sa ma votez si eu singura
Andreea
Tdi spune:
Sanatate multa la pitici mari si mici si la mamici!
Ah...am gasit verigheta!!! nici nu va imaginati ce usurare, am stat cu sufletul la gura pana a demontat sotzer sandramaua si cand am vazut-o am sarit in sus de bucurie!
de acu' o sa am mai multa grija ca m-am convins ce exemplar de kupil am acasa!
babygirl spune:
An votat si eu Androix, blackpanterro si Gabitzam si alte cateva poze care mi-au placut. Succes!
SUNTEM ACASA!!! Am culcat copilul si sotul, iar eu ma invart pe aici. Ma simt ciudat. E bine, dar parca nu ma pot relaxa. Si Ema a adormit greu. I-am umplut camera cu jucariile ei, sambata, dupa curatenie ii aduc si hainutele. Hm..ciudat sentiment. Cred ca ne va lua ceva timp sa ne obisnuim cu ap., cu zona. Maine tb sa ne vina mobila de sufragerie. Sper sa nu ploua..Sambata facem curatenie, duminica vine preotul si de luni sper sa ne intram in ritmul cel nou. Multumesc ca m-ati suportat cu povestile mele depresive despre vanzare, mutare, aprobari, renovare, amenajare.:)
www.dropshots.com/emadina#date/2006-01-04/06:38:03" target="_blank">camera emei este aproape gata
Tdi spune:
am votat!
...pe toate 3 burticile noastre concurente...am mai bagat un oki si la alte poze si chiar am dat un vot unei tipe lauraa1 (pe pagina cu blackpanterro) ca m-a omorat ce burtica-balcon avea!![]()
ps. nu vreau sa fiu rea dar unele poze sunt aiurea de tot, la o tanti i se vede "blanitza", la altele sanii...ioi...chipiu s-avem si suntem fericiti chiar si-n pielea goala pe forum public. am zis.
Tdi spune:
gata, ma duc la treaba...voiam sa va zic ca l-am convins pe soter sa punem tapet pe un perete in sufragerie...imi place tare mult un model "zid de piatra cu iedera", o sa va arat poza daca reusesc sa gasesc.
pupici si noapte buna.
monu spune:
Antonia are faringita acuta iar Alexia este super ok. Vad ca incepe schimbul 2 la raceli. Am fost la Stanciu. ca ma dat de el.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.