Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

va mult pentru sfaturile date .Si sa fiti sigure ca de acum inainte o sa va intrb inainte de ca lua o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

fetele la cate luni incep sa apara primi dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Steluta: cam de la 4 luni dar difera de la copil la copil, asa ca nu e o luna exacta cand...!?Trebuie sa astepti sa vezi...

ALINA: am mai trimit 2 poze pentru albumul comun, cand poti te rog sa le atasezi... Multumesc !Pentru luna a 4a mai trebuie sa astept,la fel si pentru botez... cu pozitia de somn trebuie sa o prind ;)

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

VREAU SI EU PAROLA DE LA PICASA!!!!!! PLSSSSSSSSSS!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Dragele mele vreau sa va intreb si eu ceva.
Luna asta am reinceput sa iau anticonceptionale - Microgynon. Am inceput in prima zi de ciclu si , deja iau de doua saptamani numai ca de ieri a reinceput sa ma doara burta exact ca la menstra si sa si sangerez usor (chiar cu un foarte micut cheag). O fi normal? O fi de la pastilele pe care le iau de frica (sa o numim mica depresie)?

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

samadhi te rog da-mi un PM cu adresa ta de email, ca nu o gasesc pe contul comun. Nu stiu unde sa ma uit.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

DANA: Am trimis acum o ora niste foto pt. email-ul comun daca te uiti la email-ul comun si deschizi email-ul trebuie sa vezi si adresa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

dana mie la control, ginecologul mi-a zis sa iau anticonceptionale dupa ce intrerup alaptatu'. pana atunci caciulitza sa traiasa!

*mihaela*

Mergi la inceput

DANA: vai ce frumoase poze de botez eu acum le-am descoperit!!!!!Pui sa nu o deochi pe Daria, are asa un par frumos la fel si ochii, dar si tu esti super ce sa mai zic.... SUPER!Cine vi-a facut pozele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by sseaa

Buna,
Ma numesc Elena si sunt mamica de august. Vreau sa ma alatur voua pentru a ne impartasi bucuriile si emotiile. Sunt alaturi de voi inca din perioada sarcinii.

EsSa

Bun venit, EsSa! Da-ne toate datele pentru listuta de la inceput de capitol si povesteste-ne despre strumful tau: e baietel sau fetita?

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput