Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
v-am votat! ce premiu luati dak castigati?
lumea asta e nebuna!ati vazut=o pe tipa de la pag 18, aia goala pusca si cu casketa de militar pe cap??????????e a 6 a poza!brrrrrrrrr
*mihaela*
ghinetz spune:
Buna
am citit din urma, dar nu prea mai stiu multe. decat ca tr sa
Luna pentru a o intari in curaj, ca salut Matei si Simo si le primesc cu drag raza de soare, ca incurajez Nonna petru ca stiu cum e cu doi copii singura, ca
Nikole pentru ca e bine cand totul se termina cu bine.
Nu mai stiu. Ca-mi vine sa va chem pe toate pe la mine sa stam la discutii, atunci as stii sa adresez cate un cuvant pentru fiecare, asa mi-e sa nu uit pe cineva si sa nu supar.
A! Gabi, felicitari pentru dinte!
Cris, ti-am zis ca mi-am cam fortat neuronul, dar pana la urma m-am prins. Mai ales ca si eu, tot HB.
Gata, fug sa votez poza. Apoi plec la plimbare cu copilul.
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
dsteluta91 spune:
buna si de la noi .
avem stiri
am renuntat la diversificare si lapte de vaca.Am trecut pe lapte praf milumil si mancam din ce in ce mai bine .
va multumim pentru sfaturi.
va pup pe voi si strumfii vostri
mychydutza spune:
apropos de "apelativu" HB, eu ii zic HBO (hoasca batrana si obosita)!!!!!!!
kinderu meu azi a vrut numai in brate. m-a cocosat! il tin in brate si scriu la calculator. mai beleste si el ochii la ecran. o fi rau????????
*mihaela*
oaana spune:
DSTELUTA,FELICITARI PENTRU HOTARAREA LUATA.E SPRE BINELE BEBELULUI TAU.

NIKOLE.SUPERRRRRRRRRR.
KARLIGA,EU VOTAI,MAI ESTE VREO FOTO IN AFARA DE ASTA?
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
buna si de la noi .
avem stiri
am renuntat la diversificare si lapte de vaca.Am trecut pe lapte praf milumil si mancam din ce in ce mai bine .
va multumim pentru sfaturi.
va pup pe voi si strumfii vostri
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
Felicitari Steluta !
Sunt sigura ca o sa vezi rezultatul deciziei tale: o Cristina sanatoasa si vesela ca mamica ei.
Tine aproape de forum si va fi bine ! Daca mai ai nelamuriri, intreaba si pe aici inainte sa iei o decizie, sunt sigura ca fetele iti vor raspunde

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
jadi spune:
Am bagat si eu voturi la greu la cine am stiut.
A doua poza e www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=7" target="_blank">aici.
Deni &
Vlad & Tudor
liadorian spune:
Am votat grupul nostru de burtici fericite, cu si fara sot, dar am votat si aici: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=2 Nikole, tu esti acolo, impreuna cu sufletelul tau latin?![]()
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)
samadhi spune:
DANA- trista povestea ce ai spus-o! Dar vezi asa se plateste totul... nimic nu ramane fara plata, adica : KARMA!
NIKOLE- te-am votat de 2 ori! 

sper sa ne vedem curand.... bine ca totul s-a terminat cu bine... referitor la analize.
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007