Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

S-au resetat voturile! (din cauza mai multor erori la votare)

Cine a votat azi pana pe la ora 8, sa mai voteze o data! pt.ca s-au anulat voturile de dinainte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

luna pt problema ta ai luat in considerare si medicina alternativa?ma refer la ACUPUNCTURA! eu n-am avut incredere pana nu am vazut ca da rezultate. matusa mea a fost diagnosticata cu o tumora la creier acu vreo 2 ani. imposibil de opertat pt ca este undeva in interiorul creierului si cu ffff multe aderente. practic nu i s-au dat multe sanse. de apx un face sedinte de acupunctura. a rafacut RMN si radioleaga a fost pur si simplu uluita de rezultat: nu numai ca nu crescuse dar parca si se micsorase. a intrebat=o ce a facut si i-a luat cartea de vizita a respectivului dr ca sa-i sfatuiasca si pe alti pacienti.ai putea intreba si tu pe acolo. rau nu are ce=ti face.....sanatate multa!

*mihaela*

Mihaela multumesc pentru sfat. Tot ce pot sa-ti spun e ca sunt terorizata de ace, numai ideea acelor ma terorizeaza. O sa incerc sa ma obisnuiesc cu ideea initial si poate in timp merg la acupunctura. Acum incerc sa fiu optimista desi cuvantul C tot imi revine in minte in special cand ma uit la copiii mei. Dar am incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nikole ce veste buna. Vezi ca trebuie sa fii optimista?

Steluta si de la tine veste buna, ma bucur enorm pentru Cristina.

Nici eu nu pot sa o tin pe Adelise nespalata o zi caci mai ales din cauza de reflux miroase oribil, am lasat-o o zi fara baie si a doua zi a trebuit sa o spal dimineatza ca ne mutase nasul din loc. la fund recunosc ca sunt cu servetele umede pampers sensitiv si spalat dupa caca, n-am avut probleme de iritatie pana acum.

Votat si eu.

Pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

danagh, m-am cam ingrozit de povestea ta cu baietelul lovit in parc. brrrr...

mi_a, ma bucur din suflet ca ai reusit sa alaptezi, chiar si dupa momentele prin care ai trecut. esti un exemplu foarte bun pentru noi.

danis...uite ca se poate. multa bafta!!!
se poate ca baietelul tau sa aibe scaune moi dupa vaccin, mai ales daca l-ai facut pe cel de la stat.

anto, sper ca esti mai bine.

nikole, ma bucur mult ca esti ok. defapt nici nu ma asteptam sa fie altfel

fianna, eu i-as repeta urocultura, apoi mai discutam. trebuie sa recoltezi in conditii cat mai bune, dupa ce speli bine zona genitala si eventual il stergi pe bb si cu o compresa cu betadina. apoi ii pui pungulita speciala si astepti sa faca pipi. m-a mirat putin ca i-au iesit 2 tipuri de bacterii la urocultura si ma gandesc ca ar exista si o mica posibilitate sa fie contaminata.

apropo de anemie: intre 6 luni si un an este recomandata profilaxia anemiei, cu fier, in doza minima de 1-2 mg/kgcorp/zi, fara a fi nevoie de analize. se considera ca pana la 6 luni bebelusii beneficiaza inca de rezervele de fier acumulate in burta mamei si de cele din lapte.

aylin, mai bine ti-ai salva de pe-acum discutiile despre diversificare,iar atunci cand va veni randul si almei (apropo, minunat nume. am vrut sa mi-l aleg ca nick aici pe forum, dar era deja dat), sa nu mai reluam toata filosofia.

am votat si eu pozele...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Vad ca toate va beti cu sotii in dimineata asta,numai eu sunt singura.
Abia acum imi dau seama ce mult inseamna sotul pentru mine.Nu e greu sa stau singura cu amindoi ci ca nu am cu cine vorbi.Vorbesc cu Vlad dar mai mult ne certam,cum vede ca am ceva treaba cum face o traznaie.
i-am cumparat fier de calcat,masina de spalat, aspirator (jucarii) iar azi dimineata mi-a zis ca vrea jucarie centrala(centrala termica).

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

'neata tuturor!
Karligutza, mi s-a parut mie ciudat aseara ca disparusera primele voturi... Am luat-o de la capat! Cam putintele voturi avem aici, doamnelor: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16
Nonna, ! Ce gospodar e Vladut al tau!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anya, salvat deja pai cum se putea altfel? numai ca daca nu pun si mintea la contributie ca sa pot intreba acum, tot o sa am intrebari. ca doar ma stiu!!! insa fisierul "diversificare" exista. cu ce ai zis tu, luna...

multumim de lauda numelui, dar sa stii ca si eu am vrut sa imi pun Anya si era luat deja. vroiam sa o cheme asa pe fetita mea. si zic pe bune, sa stii!!! mi-au placut mult numele de anya si arina, erau pe lista mea inca de la sarcina trecuta. si multe pentru tine

peste vreo saptamana vreau si eu sa repet urocultura.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

neata si de la noi
ce mai e nou?eu ma chinui sa o culc pe CRISTINA dar nu vrea . Si incerc sa imi beau cafeaua.vreau sa va multumesc pt. felicitari.Voi ce mai faceti si ce mai e nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata? Cum se manifesta bebe-ii? cind le ies dintisorii? Eu simt ceva la mina care ma zgirie dar gingia nu e inflamata si nici nu prea ma lasa sa ma uit.El e marait si nu stiu daca de la asta.
Multumesc

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hop si noi, ne-am intors de la vaccin! Tudor e bine, pulmonar nu se mai aude nimic, doar un pic de haraiala care poate fi de muci. Asa ca am executat vaccinul, a plans 5 secunde si a adormit in masina. L-am culcat in pat in costumul de afara descheiat si doarme si acum, tare ii mai place caldura, cred ca o sa instaurez sacul de dormit ca vad ca este un infofolit. Dupa ce ne-a lasat acasa, sotul a vrut sa mearga cu asta mare la Kaufland, e la 5 minute de noi si s-a intors cu cel mare adormit

Cica sa nu il scoatem afara, pai pe vremea asta nu avem cum dar deseara vom merge in vizita la cumnati sa il sarbatorim pe socru care implineste saptamana viitoare niste ani.

Loredana, daca ai simtit un colt, sa va traiasca dintisorul. Nu e musai sa fie agitat sau marait cand ii ies dintii!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput