Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
quote:
Originally posted by danielle02prin ce magazine ai vazut-o???
O gasesti prin farmacii.
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
sim_stoian spune:
Rox, eu am iesit azi o ora, de la 11.30. Pe la 1 si ceva ne-am bagat la somn. Am vazut mesajul tau cand m-am trezit, dar era deja prea tarziu.
Azi am reuzit performanta sa il pun pe burta si sa nu urle. A stat asa vreo 5 minute, si-a ridicat capul, l-a intors de pe o parte pe alta, a ras chiar. Doamne ajuta!
Emma, sper sa nu ajungeti la sonda 
Sim si
Stefan (25.08.2007)
ceamica spune:
noi suntem
http://www.flickr.com/photos/20664725@N06/
ne bagam uneori in seama pe aici si acum am reusit sa adunam cateva poze sa ne prezentam.
pupam bebicii si mamicutele lor
Sabina spune:
emma, sincer, cand ai spous de smptome, la canale lacrimale infundate m-am gandit.
nu te speria, de regula se rezolva cu masaj! Doamne ajuta!
Sim, asa e, matei e mult mai bine! (amicul de pe forum foto)
noi azi ne-am rasfatat.Am luat copii la plimbare si i-am dus la restaurant la Riviera( Andreeaiosif, noi ne plimbam in parcul 23 august, si mandarinuta)
Sofia a luat evident doar de 3 ori din snitel, l-am luat la pachet, iar eu am mancat o ciorbita de vacuta f f buna.
Si Gheo a luat parnzul in oras, a supt bine de tot:))), exact inainte sa ne aduca mancarea, dupa care a dormit.Abia acuma da semne de trezire.
Fata a cazut rapusa, si acu ma duc la asta, ca le urla
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Rox, cred ca baiatul tau e hotarat sa vte faca sa slabesti, de aceea vrea numai plimbat in brate, ca intr-adevar, cu greutatea lui nu-i de glumit. Faci muschi nu gluma.
Cred ca in privinta controlului asa e sa fie, adica sa nu fie.
"Nimicuri" sunt calendarele, felicitarile personalizate cu pozele bb-ilor pe care poate sa le faca Bobo. Sotul meu cam cu asta se ocupa:tipar digital tiraje mici.
Asa ca Luy si oricine altcineva interesat, poti conta pe oferta noastra, n-a fost facuta doar asa, o vorba in vant. Daca chiar esti interesata spune si va pun in legatura.
Adimercedes
, sar'mana pentru informatii.
Bernix si Degetica (Ana Elena) 
Poze Bebe
luy spune:
Foarte dragut Mihai Sebastian si ce suparat esteeeeeeeee in poza aia in care plange... Imi place si leaganul acela, chiar sta linistit in el ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Yaia, super carucior, mi-ar fi prins bine asa, ca Andrei sta spre exterior in al nostru si cred ca ar fi mai linistit daca m-ar vedea.
Bernix, multumesc, cred ca m-ar interesa. Nr tau de tel il am, daca poti vb o sa te sun. Daca nu iti dau PM cu mailul meu si cu ID de Yahoo. Tiraj mic inseamna si unul?
As vrea sa ii fac mamei un calendar si sotului meu altul, amandoi nascuti la inceputul lui decembrie. Daca se poate sa imi zici si ne auzim. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
bernix, si eu vreau calendar, dar eu fiind mai dificila, e complicat, o sa vb noi, eu nu vreau editare la foto, ca mi le editez singura, abia am gasit unu lab sa mi le faca fain pt expo deanul trecut....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Astazi sarbatoresc implinirea a doua luni 2 dulcetzele :
La multi ani! pentru Natty de toma_lly 
La multi ani! pentru Ana de anamica 
Sa va traiasca, sa creasca mari, sanatoase, frumoase si norocoase !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts