Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Dantje, bine ai revenit si adaptare rapida la numarul mai mare de copii.
Tare dulci sunt amandoi! Mi-a placut mult pictura cu barza, super idee.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, m-ai facut sa citesc tot subiectul despre homosexualitate. Nu stiu ce sa zic, nu cred ca toti din cei sau cele care pledeaza pentru libera decizie a copilului ar face efectiv asta in practica. Daca esti atenta la postari, ele insele arata o doza de intoleranta fata de cele pe care ele le numesc intolerante. Nu stiu ce as face eu, ma mai gandesc, deocamdata sunt multumita ca nu trebuie sa explic prea curand. Dar ma stii doar, eu sunt intoleranta in general cu mult mai multe lucruri. De regula prefer sa nu le exprim, dar sunt sigura ca si pe tine te-as soca. Noroc ca tu esti mai toleranta si m-ai ierta. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Buna, buna
Am reusit si noi sa ne incadram in luna oct, cam de caruta ca sa zic asa dar facem parte din oct.
Sa va dau datele, una bucata printesa, Hannah, Patricia Simina, nascuta pe 28 oct orele 13:14, modul de extragere a fost prin 2 metode: naturala,dar totusi produsul finit a fost extras prin cezariana, apgar 9, 3945 g.
Timpul strange rau, toate sunt stereo, cand ma lasa unul ma ia celalalt de buna....si dupa fac change.....dar ne straduim sa tinem steagul sus.
Am reusit sa pun ceva pozici, cu povestea revenim.
http://good-times.webshots.com/album/561413875URwMhJ
sanatate puiutilor
Dantje & Martijn & Hannah
dantje
bine ai venit la scutece,am vazut pozici cu printzesa superba,sa iti traiasca si sa va bucurati de ea 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Roxali spune:
piciule avem aceeasi problema , adik si mandra mea mananca putin dintr-un san , 5 min si din celalat poate deloc
...eu i-am dat si spliment de 3 ori zi ca cica e prea mica.
scuze scriu cu bebelina pe piept
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
danielle02 spune:
noi am venit din oras dar fff suparata,e asa greu prin autobuzele astea cu caruciorul asa mare
am stat mai mult in statiile de autobuz ca sa prind unul fara scari sa pot urca cu tot cu catutz si numa` nu venea nici unul,iar Ebonee incepea sa se agite,offffff tare greu... oboseala mare,bebelusha flamanda,frig...... ne bagam putin la caldurica sa tragem un pui de somn ![]()
mi-am luat niste creme de la clinique ptr. fata fiindca am tenul fff uscat,ce parere aveti de firma asta?e ceva de capul ei?sunt bune cremele?
am fugit la micutza mea...
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
rodicamaries spune:
mai fetelor mai am o problema... mie imi merge toata ziua calculatorul, cand pe Tv, cand pe net...Bun, din patut nu vede nimic puiu dar cand il iau sa-l schimb, sa papam, face ce face si tot cu ochii spre monitor e... l-am oprit de cateva ori, dar mai uit, e problema mare??? ii poate afecta ochisorii? Ori din ce pozitie afla monitoru...
Rodica
de
Darius Filip
Video
Yaia spune:
Danielle, recomand cu caldura crema Avene, frantuzeasca, cu apa termala, o gasesti in farmacii (adica acolo am vazut-o in Barcelona, aici la noi si chiar si in Romania).
Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)
Yaia spune:
Apucai si eu sa scriu povestea nasterii...o gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111016
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Danielle, recomand cu caldura crema Avene, frantuzeasca, cu apa termala, o gasesti in farmacii (adica acolo am vazut-o in Barcelona, aici la noi si chiar si in Romania).
prin ce magazine ai vazut-o???Danielle
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
mai fetelor mai am o problema... mie imi merge toata ziua calculatorul, cand pe Tv, cand pe net...Bun, din patut nu vede nimic puiu dar cand il iau sa-l schimb, sa papam, face ce face si tot cu ochii spre monitor e... l-am oprit de cateva ori, dar mai uit, e problema mare??? ii poate afecta ochisorii? Ori din ce pozitie afla monitoru...
Rodicade
Darius Filip
Video
si Ebonee mai ramane cu ochisorii atintiti la televizor cand ii dau laptic,dar e mare distanta si nu cred sa o afecteze cu ceva...
Danielle