Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Brrrrrrrrr Emma, Doamne ajuta sa nu ajungeti la sonda. Poate se rezolva totusi..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

eu zic sa n-o trezesti daca nu are alte simptome, gen febra, sau altceva... si al meu mai face escapade din astea... insa nu la somnul de noapte... ar fi prea frumos.

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gema, lasa fata ca se trezeste ea de foame.

Rodica, e vorba de un salariu care se plateste la nastere.

Emma, multa sanatate, sa rezolvati problema repede si usor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

nu o trezi! se trezeste singurica cand ii e fomica!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

fetele, se plimba vreuna dintre voi in zona iancului-vatra luminoasa-parc 23 aug? bucuresti??

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, ma bucur sa am si eu o contributie cat de mica la lista cu utile a odiseei noastre. Sfatul meu in legatura cu vantul tare: nu iesi cu el decat daca ai cum sa-l feresti de vant. Daca vantul bate moderat, e ok, dar daca e prea puternic, mai bine nu iesi.

Emma, si eu sper sa treaca cu tratament! bebe cu infundatura la canale, sa treaca!

Madalina, nu o trezi, se trezeste ea cand ii va veni foamea. Chiar daca o trezesti, va dura ceva timp pana sa se dezmeticeasca si asta nu inseamna ca o sa-i si vina pofta de mancare. Eu stiu asta de cand trebuia sa-l tresesc pe tudor la 2 ore, cand nu lua in greutate. Saracul, era chiaun de somn, uneori refuza sa se trezeasca! Era asa simpatic...:)))

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, sa stii ca nu am mai iesit, la noi se face un culoar de vant intre case de te ia pe sus si nu cred ca aveam cum sa il apar decat sa merg intr-un sens si cand ma intorceam sa trag carutul nu sa imping.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna, buna

Am reusit si noi sa ne incadram in luna oct, cam de caruta ca sa zic asa dar facem parte din oct.
Sa va dau datele, una bucata printesa, Hannah, Patricia Simina, nascuta pe 28 oct orele 13:14, modul de extragere a fost prin 2 metode: naturala,dar totusi produsul finit a fost extras prin cezariana, apgar 9, 3945 g.
Timpul strange rau, toate sunt stereo, cand ma lasa unul ma ia celalalt de buna....si dupa fac change.....dar ne straduim sa tinem steagul sus.
Am reusit sa pun ceva pozici, cu povestea revenim.

http://good-times.webshots.com/album/561413875URwMhJ

sanatate puiutilor

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Piciule ce homeopatice folosesti...eu am probleme cu sanul stang mai mult chiar daca am incercat sa-l stimulez

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, imi pare rau ca nu ati mai putut iesi. Probabil iti rupe spatele cu caratul prin casa.
Sa stii ca la noi carutul are bara de impins reglabila din multe puncte de vedere, unul fiind acela ca poate fi pusa fie in fata deschiderii, fie in spatele ei...na, nu prea siu sa explic, dar uite aici, in partea dreapta:
http://www.emmaljunga.se/start.asp?lang=UK&country=UK

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput