Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

Rodica, pai nu poti stii care e mai dusa cu pluta. Oricum al meu are mereu 37.6 si a zis ca e ok. Toturi laringita asta e un rosu in gat, ar trebui sa se vada. Daca a vazut doctorita ta, apoi atunci asa e. Si Andrei a avut la un moment dat un rosu in gat si nu avea febra. In fine, o fi vrut sa zica femeia ca o laringita cu probleme insemna si febra. Nu mai stiu zau...of, credeam ca m-am lamurit cu racelile. Tie ti-a si dat ceva pentru laringita asta?

Paracetamol sirop

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Mada28

Multumesc pentru urari fetelor.Si eu cred ca daca nu are febra, mananca si doarme bine totul e ok.
Ajutati-ma si pe mine. Cum postez pozele?
va pup

Pai trebuie sa ai cont undeva unde sa le incarci - flickr sau webshots. Apoi pui doar link aici. Eu am pe webshots, dar fetele zic ca e mult mai bun flickr.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Heeelp, s-a sculat urlatorul si nu stiu daca sa ies sau nu pe vantoasa asta.

Rodica, nu stiu ce sa zic, o fi vazut ea vreun rosu in gat. Ce fel de paracetamol ii dai? Eferalgan pediatric?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

pur si simplu asa-i zice... Paracetamol pentru copii, facut de terapia...
doctora mea nu s-a legat asa mult de rosu in gat , cat de faptul ca foraia, avea nasucu infundat, siera ragusit, dar plansese cu o ora inainte sa merg la cabinet de nu l-am putut opri nici cum... no asta e, ii dau de vineri sirop si parca nu mai foraie asa tare, dar tot de vineri am pus in functiune si umidificatorul in care am pus ceai de musetel, si am pus de cateva ori si Karvol... acuma nu stiu de la ce i-a trecut, bine, nu de tot, dar e mult mai bine...

Pupici

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Rodica, Karvol pui direct in apa din umidificator? Ca si in al meu cica se pot pune uleiuri aromatice. Si i-as pune Alexandrei.

Nu mai ies afara, e super vaj la mine aici, nu stiu cum e in oras. Vai de cocoasa mea.

Aoleu, sa va povestesc ce nervi mi-am facut azi. Nu mi-au virat nici acum diferenta aia de pana la 85% si nici salariul ala pentru nastere. Si am sunat la HR si toanta aia sustine ca trebuie sa fac cerere, cum sa fac cerere pentru un drept conform legii? Moaaama! Joi ma duc sa depun cererea pentru ingriire copil si sa vedeti ce show fac.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

da, am pus direct in apa
normal in instructiunile de la aparat scria sa nu pui nimic in apa, are el un loc micut unde sa pui uleiuri aromate... etc, dar farmacista a zis sa pun direct in apa ca nu are nimic aparatu si isi face mai bine efectul.

eu ma steptam sa miroase super tare a mentolat in camera, dar nu miroase tare.. insa efectul si-a facut... el, sau celelalte... nu stiu.

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

salariu pentru nastere... te referi la prima aia de nastere de 204 lei???

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

am fost la oftalmolog inainte de pogramare, ne-am rugat de alea sa ne primeasca ca nu mai rezistam pana joi. are canalele lacrimale infundate. ne-a dat floxal de pus in ochi plus masaj puternic si spalat cu ser la 3 ore timp de 7 zile. apoi mergem din nou sa-l vada ca daca nu se desfunde tre sa bage sonda. uffff!sper sa nu ajungem acolo.

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aeperju

am fost la oftalmolog inainte de pogramare, ne-am rugat de alea sa ne primeasca ca nu mai rezistam pana joi. are canalele lacrimale infundate. ne-a dat floxal de pus in ochi plus masaj puternic si spalat cu ser la 3 ore timp de 7 zile. apoi mergem din nou sa-l vada ca daca nu se desfunde tre sa bage sonda. uffff!sper sa nu ajungem acolo.

emma

sa nu ajungeti la sonda...

Rodica de Darius Filip
Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Feteleeeeeee suportati o intrebare cam tampita (recunosc)......Fetita mea doarme de la ora 12 si este nemancata de la 10.30, ea care mananca cam la 2-3 ore de obicei. Ce sa fac , sa o trezesc???? sunt cam ingrijorata pentru ca doar noaptea face pauze asa mari de masa.

Mergi la inceput