LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

RAMSAM....eu chiar am intrebat la modul cel mai serios cine e ramona,pt ca nu m-am prins din prima ca despre tine este vorba,desi stiam ca si tu esti ramona.tu esti ramona,eu sant ramolita....dar nu m-a dus mintea sa ma gandesc la tine.imi pare rau pt bbii vostrii,si va inteleg in egala masura.

LAURA....nu zii de 2 ori,ca-mi vine sa ma urc in avion sa vin la petrecerea lui dani.eutot bat apa in piua,ca vin,ca ne vom vedea,ca va vizitez la iasi....mai,eu nu fac mistouri,asta inseamna ca intensitatea dorintelor mele este extrema.sa beti ceva si pt mine acolo,a roooog!!!!

KIKINEATO....fii antena!cand era pascal de-o schioapa,isi intorcea capul numai in partea dreapta(a lui) de se tesise atat de tare capul,ca ma speriasem groaznic.oricat incercam sa-i intorc capul spre stanga,nu vroia si nici nu putea.am mers la medic si mi-a spus ca:poate fi acel tendon de la gat intepenit(stii tu cum e cand dormi rau si te trezesti cu gatul stramb,e naspa)...si daca nu se regleaza de la sine(sa se regleze de la sine,era ca la vremea aceea abia isi intorcea capul,iar dc mi-a spus sa mai asteptam pana isi misca capul mai mult,mai des)atunci ne-a recomandat ceva terapie.eu spun ce ni s-a intamplat noua si ce ne-a spus medicul.poate intr-adevar are tendonul rasucit si nu-si poate intoarce capul....mai observa si mergi totusi la medic.pup

BAMBO.....iar vrei sa te faci castoaca?dar cat de castoaca vrei sa te mai faci,daca esti deja....beeeyyyy aveti grija acolo ce faceti!petrecere frumoasa si transmitei si lui LORYM salutari si uarari de bine.pup la rianna.

DOLORES.....da,eu am mai strigat aici.DOLOREEEEES!!!!!DOLOREEEEEES!!!!bine ca ai mai scos si tu capul,ca ragusisem de atata strigatura.voi cum santeti mama?cum e davidutu?mai pune poze,te rog!

vazut poze alu conu' Grigore,a lui Calin......beeeyyy ce petreceri infingeti voi acolooooo,de ma doare inima.cati fulguleti adunati si mamici,care mai de care.....da' fulguletii la un loc sant deosebiti.felicitari!pozele vizionate sant super faine!!!!!

Mergi la inceput

uitasem de pozele lui FLORE ca si pe alea le vazui....sant mortale,ce peisaj ca din poveste....voi abia va vedeti de sub caciuli,dar sigur a fost un vis de frumos.FLORE.....meseriase poze,si voi santeti si mai meseriasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by danutz

Uitasem sa va zic esentialul: Rares tuseste, are si stare din aia subfebrila, peste vreo ora las totul balta la birou, fug acasa, iau cupilul si-l duc fix la doctor. Sper sa fie doar piticul din creierii mei si cupilul sa fie ok.
Si apropo de ticuri, Rares se pune in 4 labe si incepe sa se batzaie inainte si inapoi. Tare si des...asa de tare incat muta patutul din loc...sau cand sta in scaunul de masa se batzaie asa de tare , incat da cu capul de spatar...am inceput sa ma ingrijorez! Intreb dr. si de asta.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Cum se simte Rares?
Ai reusit sa intrebi ce e cu bataiala?

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salut!
Scriu din transee Am apucat sa citesc, sa ma uit la poze, chefuri peste chefuri, al lui Grigore, al lui Calin, frumosi copii! Si pozele de vacanta de iarna ale lui Flore... si pe aici e un soareeee! Si o caldura!!!! m-am descheiat pana la buric, pe Cristi l-am lasat in capul gol... caldura mare, monser.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

off topic :
si daca tot n-avem nici un fulgulet care sa faca azi un anisor, o sa-i urez finutul meu. Bine ai venit pe lume !. marti 13, la ora 13. sa-ti fie cu noroc!

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

acum un an eram la sfintirea unei case. nu dadeam nici un semn....cine stia ca dani va veni pe lume peste mai putin de 12h. incep sa devin sentimentala.....am inceput sa si bocesc. desi bocetul s-ar putea sa aiba legatura si cu faptul ca mi s-a inegrit covorul din sufra....crem, la vremea lui. l-am curatat cu peria cu vanish....si are dungi negre
ramsan eu sunt afta de comitet (mersi de reclama, apropo), dar tot nu scapi de petrecere cand se fac fulguletii bine bine. in plus, florin trebuie sa mai discute de pescuit....ca altceva si asa nu pupa
kokorina nu stiu cum facem....dar daca nu ajungeti voi in iasi ajungem noi la voi....cand mai veniti in tara
dianocica ce fel de gaz? sa stiu exact ce sa cer cand ajung la dentist
kikineata dani isi da capul tare tare pe spate.....se uita peste cap. ma sperie cateodata, cateodata, cand revine brusc in pozitia normala se sperie si el
n-am vazut nici o poza, iar merge totul in suturi
dani e la sora mea, cu bona.....trebuie sa apara din clipa in clipa....mai bag repede o tigara pana vine el
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

acum un an eram la sfintirea unei case.

Da esti popa, preoteasa, ce?
Mai putin de 12 ore zici? Ai pregatit paharele?

eri_ka, bun venit pe lume finutului! Tot un fulgulet si el, dar mai mic cu 1 an.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

desi bocetul s-ar putea sa aiba legatura si cu faptul ca mi s-a inegrit covorul din sufra....crem, la vremea lui. l-am curatat cu peria cu vanish....si are dungi negre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

danutz, flore, m_monique multumesc de raspunsuri
o sa incerc cu apa la noapte, sper sa tina, sa nu urle sa o scoale si pe sora-ra

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Deschid subiect, dati-mi timp.

Mergi la inceput