LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis, continuarea in capitolul 111.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna seara mamici si copilasi,

Cui sa cer un sfat daca nu voua? Sa va povestesc.
Azi ne-am intalnit la magazin cu niste prieteni vechi de tot (cunostinte mai bine zis). Stiam ca au o fetita, nu i-am mai vazut de cand era copilul bebelus. Acum i-am reintalnit dupa ceva ani, erau cu fetita lor care este bolnava (cred ca are tetrapareza, nu ma pricep, avea miscari necontrolate, nu se putea exprima). Ei m-au oprit, eu i-am recunoscut greu. Am incercat sa ma comport normal ca si cum nu as fi observat ca fetita este bolnava. Sotul meu era mai incolo cand a vazut-o si i-a spus: uite ce fetita frumoasa! asa cum ar fi spus oricarui copil. Parintii fetitei s-au comportat normal, nimic n-ar fi tradat ce au in suflet. Banuiesc ca s-au obisnuit cu situatia, banuiesc ca toata lumea se comporta la fel, banuiesc ca toti avem o privire anume...

Acum eu va intreb. Cum trebuie sa ne comportam in situatia din astea? E clar ca noi am fost cat se poate de falsi. Oare pot sa-i ajut cu ceva? Oare prezenta lui Dragos i-ar putea face bine copilului? Cred ca s-a bucurat cand l-a vazut. Parca a ras la el. Eu recunosc ca nu am putut sa ma uit cu atentie la reactiile ei.

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos dar si ceilalti copii exista si trebuie sa se bucure de viata. Mi-ar placea sa pot ajuta cumva.

Va pup

Noapte buna

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

deci:
surpriza,nu v-o dezvalui,tre' sa mai lucrez la ea...,pina atunci...,suspans...
Mamaana,
eu ti-as propune sa incerci cu bibe cu lapte praf...,s-ar putea sa nu se sature doar cu sin...,asta vreau sa fac si eu de cind va veni sotul acasa...,am impresia ca bubulina mea se trezeste de foame...,ca suge si suge si tot suge...,de multe ori la doi sini...,noaptea vreau sa spun...,deci...,asta-i parerea mea...
Roxana,
am vazut frumusetile tale de copii,sa va traiasca
stii ca mi-ai dat o idee cu Ploiestiul?

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Denis a facut febra din nou...39.3...imbracat rapid, fugit la spital...acolo ne-au retinut pana i-am recoltat urina...mda, se pare doar ca are infectie urinara. Sumarul de urina a iesit prost, maine avem si urocultura...Ne-a trecut pe Augmentin si Panadol din 6 in 6 ore, la nevoie alternat cu Novocalmin (fara Nurofen ca deja i-am dat prea multe zile dintr-ala)...na, asta e...m-am ferit eu de antibiotic si nici nu mi l-au dat din prima, dar acuma asta e...maine mai vin cu vesti...cert e ca dupa 48 de ore iar trebuie repetat urina...sa va mai zic de mine??? Nu mai zic nimic ca imediat deschid de la mine putere butoiul ala si ma arunc adanc...revin ca acuma am o vorba cu a_deju pe mess

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Oanacat, multumim de sugestia de a folosi Karvol. Am si eu si am pus acum vreo 2 nopti pe o batista in apropierea patutului...sincer, nu mi s-a parut ca l-a ajutat, iar mie mi s-a intors stomacul pe dos de la cum mirosea ...Cu mucii Denis pare ca e mai bine acum, ceea ce sigur ca va dorim si voua
Flore, super pozele de la munte!!! Cata zapadaaaa....si eu vreauuuuu....Bine ati revenit!
Roxana, am vazut si pozele voastre...tare dulce micutul Calin!!!!
Ruxandra, da, plec...dar nu va las stati voi linistite...ca vin p-aci in orice colt de lume as fi ...ca fara voi habar n-aveam sa-mi cresc copilu'...deci io am de gand sa intru pe DC pana la pensie...se mai baga careva???
Danutz

Trimit asta ca se inchide capitolu'...da' revin

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

pun pariu ca deja ma credeati neserioasa cu pozele dar abia acum am terminat cu ele.

cine doreste, cine pofteste - Adina la 1 anisor

sunt poze din 3 zile(sambata, duminica si luni - zilele in care noi am petrecut) si sunt cam amestecate pe acolo pt ca au mai multe surse - aparatul meu, al Danei si al lui Dolores. O sa fac maine ordine in ele ca acum nu mai am putere.

vizionare placuta

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput