LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA spor la curatenie! Maine va chefuiti...si noi vrem...

MAMAANA bravo ca inca mai alaptezi, si ai 2 fetite, nu una. Cat despre solutii...poti incerca ce ti/a sugerat si DANUTZ,, poate reusesti. Eu, ii dau apa Alessiei daca se trezeste noaptea, si in 90% din cazuri adoarme imediat. Se intampla, insa, sa nu vrea apa, sau sa nu adoarma, decat dupa ce primeste tzitzi...Asta este...mai ales cand ii dau dintii...se calmeaza la tzitzi. Nu ai descoperit care e motivul? Adica, vrea pur si simplu tzitzi pe post de suzeta, o doare ceva, ii e foame???Multa bafta!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mamaana de cand am citit postarea ta stau si ma gandesc ce as putea sa-ti spun. poti incerca cu apa sau ceai (asta spune si Capraru) poate ai noroc. la noi din pacate asta nu functioneaza.
o perioada si zmeul se trezea noaptea pe la 2-3. si eram capiata.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ramsan, nu stiu daca e cazul sa te superi sau s-o iei asa personal. Normal ca fiecare face cum stie mai bine. Eu initial doar am inteles ca Laura era suparata ca se suspecteaza enteroviroza la Dani si de aici eventual se va amana petrecerea. Am recitit in urma si acum cred ca am inteles, ca tu esti Ramona de care vb si ca esti patita cu Rares.

Mamaana, nice to meet you too. Sunt sigura ca fetele or sa-ti dea sfaturi bune cu trezitul lui Isabelle.

Danutz, multa sanatate lui Rares.

Bambo.. fugi repede, usuca-te si fa-te giugiuc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

shine-multumesc mult, am dat deja comanda

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ajutati-ma si pe mineeee, va rog. Cand plec de la servici= peste vreo ora, dau o fuga in Carrefur si Metro ptr scaun de masina. Am studiat linkul dat de Ruxandra, cele 11 sau 18 pagini, nu mai stiu, dar totusi voi ce scaune aveti, si cat de multumite sunteti de ele? In Metro am vazut Chicco, la Carrefur are mai multe feluri, mai multe preturi. Prin oras m-am uitat dar mare lucru n-am vazut. Si inca ceva: orice scaun merge la orice masina sau nu? Eu am un Hyundai accent nou, ar putea fi ceva sa nu se potriveasca?

Revin mai pe seara sau maine dimineata cu raspunsuri, acum mi-e frica sa nu pierd mesajul, asa ca=l trimit.

PS: Dandusa, ce idee ti-a venit, faci o plimbare la Ploiesti? Sau ...o intalnire a bucurestencelor la Ploiesti...., ce spuneti?

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Ramsan, nu stiu daca e cazul sa te superi sau s-o iei asa personal. Normal ca fiecare face cum stie mai bine. Eu initial doar am inteles ca Laura era suparata ca se suspecteaza enteroviroza la Dani si de aici eventual se va amana petrecerea. Am recitit in urma si acum cred ca am inteles, ca tu esti Ramona de care vb si ca esti patita cu Rares.

Nu m-am suparat, dar am dorit sa ma fac inteleasa de toata lumea.
Peste mucii din dotare nu cred ca noua personal ne mai trebuie si alte condimente :) (e reciproca treaba ca nu mi-as dori sa virusam pe nimeni). Bine ca Laura intelege in ce situatie suntem. Fata de comitet

Dayanara ca tinerica esti! Acum la "sa ne cunoastem" este chiar poza ta cu bb in brate. Ce super picioare dupa sarcina!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

eri ka daca am frecventat acelasi parc sigur ne stim din vedere. chiar asa fioroasa par?
legat de intalnirea din IOR,eu pot asa in timpul saptamanii dupa ora 13.30 oricand si weekendul asta duminica-sambata merg la dentist sa-mi scot o masea si apoi la cumparaturi sa-mi treaca durerea.nr meu este 0723231263.
as mai vrea sa scriu,dar nu ma lasa
sper sa revin

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

Esti chiar ffff blanda si calda, dar n-am indraznit sa deranjez. De cele mai multe ori erai si cu alte prietene, danutz era cu sotul si eu cum am programul mai putin flexibil am zis "sa nu va seduc si apoi sa va abandonez". Dar daca se pune de-o intalnire si-oi putea , vin. si daca n-oi putea, fac tot posibilul sa pot.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by kikineata
[
Si sunt suparata pe 2 chestii. garga inca are acel "tic" de a-si lasa capul plecat pe umar si numai spre dreapta nici nush unde sa ma mai duc la orl zice ca n-are nic, sa ma duc la neurolog?, altii zic ca e chiar un tic sau e ceva gestual....mai sunt bebei care au un comportament-gest repetitiv?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Sa nu ma sperii!!!. si Ingrid face asa. Isi lasa capul mult pe spate si pare ca-i place mult. Eu am luat-o ca pe o forma de alintatura. dar n-am observat daca e doar intr-o parte stg ori dr sau ambele. Ia sa fiu mai atenta si sa ne tii la curent ( nu 220) daca cumva mergi la vreun control. Pupici.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am fost la dentist. a doua oara, se pare ca or sa fie vreo 10 cel putin...sunt varza...dar..ce voiam sa va spun...m-am distrat mi-a dat gaz 'din acela' 1,5 minute de relaxare totala fooooarte tare. va recomand cu drag acum serios vorbind, a fost exact ce-mi trebuia. un moment in care sa nu gandesc.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si pisi isi lasa capul pe o parte, dar si eu am luat-o ca pe o forma de alint, mai ales ca se intampla undeva inspre sfarsitul mesei, si am zis ca incepe sa se sature

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput