LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by bambolettaquote:
Originally posted by ruxandra_sb
N-am inteles de ce Dani al Laurei ar fi suspect de enteroviroza. Din cate tin eu minte nu are decat pb la burtica.. nu febra mare, nu varsaturi. Ma insel? Ar fi pacat sa pice petrecerea degeaba..
Are mama doi flacai..Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!nu pica nici o petrecere
noi mergem
si mai vin si alti fulguleti
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antoniawww.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Si noi si noiiii
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by bambolettanu pica nici o petrecere
noi mergem
quote:
Originally posted by porumbita80
Si noi si noiiii
Ayeee!!

De abia astept sa-l vad iar pe frumosul Dani inconjurat de fulgulete si fulguleti.. care mai de care mai cu mot.

Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
acs spune:
Ruxandra, cand mai organizati vreo iesire, incercam sa venim. Problema e ca la noi nu e niciodata sigur 100%, dar mi-ar face mare-mare placere sa ne vedem.
Kikineata, noi am luat fiole de fluimucil, de 3 ml. In aparat pun 1 ml fluimucil + 2 ml ser. Victoras s-a obisnuit cu operatiunea: sta la mine in brate, caci eu ii tin masca. Si suporta masca asta (se mai plictiseste uneori, dar ne uitam la Animal Planet sau ii cant sau ii danseaza fetele sau bocane niste jucarii) pana cand nu mai ies aburi. Din pacate dureaza destul de mult (8 - 10 minute). Dar cred ca poti initial sa o lasi mai putin, macar pana se obisnuieste cat de cat. Multa sanatate! 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danutz spune:
Uitasem sa va zic esentialul: Rares tuseste, are si stare din aia subfebrila, peste vreo ora las totul balta la birou, fug acasa, iau cupilul si-l duc fix la doctor. Sper sa fie doar piticul din creierii mei si cupilul sa fie ok.
Si apropo de ticuri, Rares se pune in 4 labe si incepe sa se batzaie inainte si inapoi. Tare si des...asa de tare incat muta patutul din loc...sau cand sta in scaunul de masa se batzaie asa de tare , incat da cu capul de spatar...am inceput sa ma ingrijorez! Intreb dr. si de asta.
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
m_monique spune:
azi zmeul a reusit sa faca cunostinta cu tocul de la usa, ca doar si-a luat avant in mersul in picioare singur. si tot azi a mers prima data singur pe afara.
am si eu o intrebare: unde gasesc sigurante pt. sertare? am nevoie de unele cu doua placute care se imbina si se lipesc de mobila. eu am luat in vara din carrefour, dar acum nu mai gasesc, si nici la cora nu au.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
mamaana spune:
buna dimineata (la mine)/amiaza (la voi)!!
intru acum sa va scriu, ca nu stiu cand mai apuc
vazut poze de la chef - ruxandra
in sfarsit te-am vazut
alexandra la multi ani pentru mama ta !
sunt intr-un impas si nu stiu cum sa procedez, v-as fi recunoscatoare pentru sfaturi: la inceputul lui decembrie incep munca (nu m-am hotarat inca pe cat, daca imi mai las vreo 2 zile de concediu sau nu); Isabelle se trezeste mai nou de 3 ori pe noapte sa suga cate un pic (o gasesc in picioare in pat urland si daca o las, o scoala si pe sor-sa), Stephanie in schimb nu - ea se trezeste dupa 8 dimineata si vrea tz; atunci le dau la amandoua si dimineata sa suga; ele mai sug seara la culcare;
cum sa fac sa nu se mai trezeasca Isabelle noaptea? nu vreau sa le intarc... nu pot... ma gandesc la ele ca sunt micute si la mine ca nu o sa mai am alti copii...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Laura13 spune:
salutari mamici!
noi am pregatit si mai pregatim terenul pt maine.....mare mare curatenie! n-am mai facut asa de la paste
dar vin fulguletii si nu trebuie sa ne prinda pe picior gresit![]()
ruxandra, ramsan, si toate celalalte mamici eu o inteleg pe ramsan, cand te-ai fript cu ciorba sufli si-n iaurt. e copilul ei, nu vrea sa isi asume nici un risc. nici o suparare, vom face o petrecere privata cand se va simtii mai bine si dani si rares![]()
va pup....fug iar la curatenie, luase-m o pauza de tigara si de forum
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Eu as zice sa incerci la Isa cu apa sau ceai cald. Daca nu vrea si plange dupa tz-ul ei si tu nu vrei sa stopezi alaptatul (si eu in locul tau nu l-as stopa), asta este...ai sa te duci zombi la munca.
Succes si sa ne tii la curent!
quote:
Originally posted by mamaana
buna dimineata (la mine)/amiaza (la voi)!!
intru acum sa va scriu, ca nu stiu cand mai apuc
vazut poze de la chef - ruxandrain sfarsit te-am vazut
alexandra la multi ani pentru mama ta !
sunt intr-un impas si nu stiu cum sa procedez, v-as fi recunoscatoare pentru sfaturi: la inceputul lui decembrie incep munca (nu m-am hotarat inca pe cat, daca imi mai las vreo 2 zile de concediu sau nu); Isabelle se trezeste mai nou de 3 ori pe noapte sa suga cate un pic (o gasesc in picioare in pat urland si daca o las, o scoala si pe sor-sa), Stephanie in schimb nu - ea se trezeste dupa 8 dimineata si vrea tz; atunci le dau la amandoua si dimineata sa suga; ele mai sug seara la culcare;cum sa fac sa nu se mai trezeasca Isabelle noaptea? nu vreau sa le intarc... nu pot... ma gandesc la ele ca sunt micute si la mine ca nu o sa mai am alti copii...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
bamboletta spune:
am iesit la plimbare si ne-a prins ploaia
tocmai ma spalasem pe par sa fiu frumoasa maine ![]()

Laura-nu se supara nimeni,fiecare face cum crede mai bine pt puiul ei ![]()
multa sanatate fulguletilor bolnaviori 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

pentru mamica ta.