LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Kikineata, le-ai incurcat :). Acum ne tot confruntam cu otita, nu cand era micuta. Atunci eram la faza cu ticurile :).

Ma tot uit la pozele de la petrecerea lui Grigore! Sunt SUPERBE! Imi plac mai ales cele cu toti bebeii impreuna (cu si fara mamici). Sunteti cu totii minunati: mamici si fulguleti! Felicitari Ruxandra!

Am vazut si pozele lui Calin! Frumosi copii ai Roxana! Mi-a placut si tortul :), dar sunt la regim, asa ca nu ma mai uit.

Si ce craciunita frumoasa pe munte! Flore, sa stii ca si noi am luat copiii la munte cand erau micuti, tot la frig si le-a prins bine. Maria a fost cea mai plimbata, ca ne era mai usor doar cu un copil. Prima excursie a fost pe la 2-3 saptamani, dar atunci era cald. Dupa botez, la 2 luni si jumatate, am luat-o la Paltinis pentru o saptamana. Amintiri frumoase :).

Sa va zic de slabit: N-am mai facut sport (dar sunt totusi in echipa de sustinere - aviz dianocica :) ), dar vreau sa reiau. Insa de ieri sunt la regim mai strict: legume, fructe, carne (de preferat fiarta) si branzeturi. Ma simt bine si nu mi-e pofta de dulciuri, caci mananc multe fructe. Incerc sa nu le combin cu nimic, exceptie la pranz, cand dupa masa bag si un fruct doua. Seara as vrea sa mananc mai putin, dar totusi mananc. Sa-mi tineti pumnii sa reusesc sa nu bag iar in mine tot felul de prostii si sa slabesc cat mi-am propus!

Apropo de muci: Ne-a spus doctorita sa-i facem aerosoli cu fluimucil si apoi sa-i punem cate o picatura de Colargol in nasuc. Coincidenta sau nu, respira mult mai bine si nu-i mai curge asa de rau nasul. Poate ajuta si pe altcineva.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci: ori imi dau demisia si ma marit cu unu' cu bani, ori ma uitati voi ptr ca nu mai apar pe DC
Reusit sa vizionez poze de Grigore, Calin, Rares si acum ma apuc si de cele de pe munte.. in rest, am citit pe diagonala....
Avem niste copii minunati....
Pup toata mamicile si sper sa gasesc timp sa postez mai des

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

neata Doamnelor.
sa stiti ca va citesc, dar cu sfaturi nu ma bag, pt ca suntem mai mici. noi suntem aici sa invatam
m-ati terminat cu vaca lola, si eu la randul meu, pe vecini..

am vazut ca intrebati de bilute colorate si muuuulte....eu nu am reusit sa vad pozne, dar banuiesc ca desprewww.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/117/Default.aspx" target="_blank">asa ceva este vorba. aveti acolo info si de unde le-am luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele. Si noi am fi vrut sa mai avem alaturi atatia fulguleti dragi.. risipiti prin tara si prin lumea larga.. Dar nu-i bai.. n-au intrat zilele in sac. Piscina+bilele le-am luat de la Metro.. acu vreo 5 ani. Am mai vazut si intre timp. Dar parca nu chiar de curand..

Desiree ai fost tare ieri! Felicitari!

Dayanara, acea fata frumoasa e Tzuni.

Dbunny f frumoase invitatiile.

Chris.. ce tare ai fost cu tortul tau de ciocolata. Nici eu nu renunt la tortul meu, cu frisca si ciocolata.

N-am inteles de ce Dani al Laurei ar fi suspect de enteroviroza. Din cate tin eu minte nu are decat pb la burtica.. nu febra mare, nu varsaturi. Ma insel? Ar fi pacat sa pice petrecerea degeaba..

Roxana_c mama ce voinic ai mata acolo. Sa-ti traiasca Calin si surioarele sale. Ce de Ruxandre pe la voi prin familie . Numa ca nu m-am lamurit.. animalutul de pe tort.. era ursulet?

Asiza, pleci?? Si ne lasi?? Sa nu ne lasi!

Yagmur, eu zic sa te reprofilezi pe invers un pic. Bogat si nu musai prea tinerel. Nu de alta, da sa ne bucuram si noi mai mult de matale. Iar de uitat.. no way. Nici o sansa.

Flore.. ai, v-ati dat cu saniuta. Bravo voua.. ce blindata era Alexia.

Acs.. poate om pune de-o intalnire, intr-un w-e, prin zona.. Herastrau, Floreasca, Kiselleff. O asteptam si pe Auras si pe Dianocica si pe Raluca_u si pe .. si pe..

Oanacat pt ce v-a prescris Romergan?

Ktrinel,. Si vorba ta.. Chinico.. uhuuuu

Roxanicaaaa.. ce-ati facut? Donia?

Dandusaaa.. mata ce clocesti??

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

N-am inteles de ce Dani al Laurei ar fi suspect de enteroviroza. Din cate tin eu minte nu are decat pb la burtica.. nu febra mare, nu varsaturi. Ma insel? Ar fi pacat sa pice petrecerea degeaba..

Pai s-a precizat ca fiecare face cum crede, nu? Eu am spus ca ma feresc de eventuale probleme si prefer sa ne vedem alta data. Dupa cate am inteles eu nu este foarte clar diagnosticul (Laura spunea ca daca pana miercuri nu se rezolva chestia cu kk abia atunci incep tratamentul pt micoze). Sper ca am fost destul de clara.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dandusa, Teutz, Desiree, pai daca o puneti de intalneala in week-end in IOR...fac pe dracu' in patru si ajung si eu. Ca si asa mi-e tare jena de voi ca am sarit atatea intalneli toata vara...
Danduso, despre ce surpriza vorbesti tu acolo?
Asizule, pleci??? Da' de uitat sa nu ne uiti, pls, pls, pls

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

nu pica nici o petrecere noi mergem si mai vin si alti fulguleti

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor

am intrat putin pt ca sunt asaltata de cereri pt pozele de la ziua Adinei. azi am avut un training si am ajuns la birou de 30 de minute si am treaba... multa tare, dar promit ca deseara sa le pun de acasa.

Dia si celelalte fete interesate nu am o reteta clasica de tort pt ca l-am facut dupa capul meu dar va zic cu drag cum l-am facut.
am facut pandispan simplu cum mai fac pt adina si l-am insiropat cu suc pt bebei (de mere). crema am facut din branza de vaci un castronel mai mare, un iaurt de 400g, o banana si jumatate, o para de aia aromata si o piersica, le-am bagat la robot si le-am facut pana nu am mai putut. le-am tot dat drumul cate un minut la turatie maxima de vreo 7, 8 ori sa se omogenizeze bine si apoi am bagat si dispozitivul ala de facut spuma putin. am ornat cu frisca facut-a din smantana dulce la dorna si banane. asta a fost tortul.

si acum fug la munca...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, si noua ne-a recomandat tot cu fluimicil fiole parca 1 ml sau 5??? nu mai stiu ma uit pe reteta...am luat Omron cu 220 RON de vreo luna si mi-e teama un pic sa-l folosesc. Spune-mi si mie procedura. Pui fluimicil cat? Si pui si ser fiziologic...parca asa ne recomandase.

Zi-mi cum de sta cu masca pe fata, mie mi-e ca si-o scoate. Cate minute tii??

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am citit pe diagonala, asa ca raspund din amintiri.

roxana_c ce chef mare ati avut. calin e frumos foc. vad ca si lui ii place sa doarma cu fundul in sus. asa doarme si zmeul.

Yagmur marita-te cu unul cu bani.
alexandra_25 la multi ani pentru mama ta. ce tanara e!

OanaCat felicitari pt primii pasi. e bine ca a cazut in fund. stai linistita ca va mai face si altii. zmeul a facut primii pasi pe 24 octombrie, si pana saptamana trecuta nu a mai incercat. saptamana trecuta si-a luat din nou avant si deja merge singur.

flore26 ce bine arata alessia in zapada. mie dor si mie de zapada.
acs ce inalt e victoras.
ruxandra ce chef in toata regula ati avut!

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput