LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am reusit sa pun pozele, uitati aici

Am vazut pozele de la cheful lui Grigore, aceeasi intrebare: de unde ai luat bilele, cu toate ca parca am vazut pe undeva dar nu stiu unde:Carrefur parca? Ma dus sa caut si pozele de la Adinuta.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Roxana - poza asta m-a topit toata. Ce tinea Ana-Maria de el - sa stea la poza. Beton. Mi-au placut mult pozele. Sitotusi ai reusit sa elucidezi ce inseamna foarfeca la alegerea facuta? Ca si noi suntem in aceeasi situatie si nu stiu s-o interpretez.

cu pozele Adinei - nu mai cauta - ca nu le-a pus inca. Si io stau lipita de calc si astept.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirona, am vazut pozele de la ziua Karinei, dar am ratat poza cu ea tunsa. Ma duc sa caut(tot eram la cautari)

Habar n-am ce inseamna foarfeca, nici peria, probabil ca-i place sa fie cochet Stai ca m-a lovit acu o idee: o fii vreun viitor stilist, designer? Ce Versace, ce Chanel, ia sa vedeti voi peste cativa ani,

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc fetelor de urarile facute mamei mele....azi a schimbat prefixul...50 de ani...!Shosika,Teutz,Bambo,Dandusa,Asiza,...!
Super tare petrecerea Conului Grigore....ce bucurie acolo printre fulguleti...unul mai frumos ca altul...ma bucur tare mult ca v-ati distrat!
Asiza...si plecati de tot?...ma bucur pentru voi..alte posibilitati...o viata mai frumoasa pentru Denis!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, mi-aduc aminte ca ai mentionat odata ca avea un fel de tic dar nu spuneai ca era asa pregnant. Si parca spuneai ca avea otita si de aia. Retin eu prost. Multumesc ca mi-ai spus. Incerc sa ma linistesc...nu prea imi iese.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

POZE NOI DE PE MUNTE

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am fost azi la doctor si mi-a spus sa incerc sa nu ii mai trag mucisorii si sa-i dau romergan seara inainte de culcare.No coment.
Vreau sa va spun ca ieri fata mea a facut primii pasi singurica dar a cazut in fundulet si gata, nu a mai vrut neam sa mai mearga.
Asiza imi pare rau ca Denis nu si-a revenit si tot bolnavior este.
Am spus si ieri ca am incercat Karvol, niste fiole care au miros mentolat( daca iti aduci aminte de cutiutele alea cu crema chinezeasca, exact asa miros) si acum respira mai bine si nu mai tuseste noaptea, incearca si tu ca nu are ce sa-i dauneze.II pui pe o batista si o pui in preajma patutului eu o pun pe o cutie aproape de patut, si il folosesc numai noaptea.
Cat despre temperatura sa si eu stiu ca se scad 5 unitati la temperatura luata din fundulet, am intrebat si la camera de garda cand am fost cu Nico.

Va pup mai intru daca ma lasa sefa

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Flore ce frumoase poze ati facut la munte si ce cuminte a fost Alessia. Nu credeam ca prin unele locuri chiar a venit iarna. La Iasi inca o mai asteptam.
Alex sa fie sanatoasa mamica ta
Ruxandra ce petrecere frumoasa a avut conu'
Kokorino nu da cu rosii ca aia care-si dadea cu parerea eram chiar eu. Spuneam aseara ca am trecut prin trei episoade de enteroviroza de aia am ajuns sa suflu si in iaurt. Oricum Laura face cum doreste.
Dandusa iti sta foarte bine tunsa astfel.
Roxana_c se vede cat este de iubit Calin.

Noi nu mai avem febra. O fi poate din cauza ca si al doilea molar a spart aseara gingia?!

Editez ca l-am cautat mai bine de dinti si are si caninul iesit!!! Yuuupy au iesit toti trei acum si am scapat de febraaaa!

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by flore26

POZE NOI DE PE MUNTE

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

superbe pozele eu sunt inebunita dupa zapada vreau si eu la munte

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Am reusit sa pun pozele, uitati aici

POZE

f frumosi iedutii tai si tortul

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput