LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 15
kikineata spune:
Era intrebare dandusa dar ma-ntelegi!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
anateo2004 spune:
eri ka daca am frecventat acelasi parc sigur ne stim din vedere. chiar asa fioroasa par?
legat de intalnirea din IOR,eu pot asa in timpul saptamanii dupa ora 13.30 oricand si weekendul asta duminica-sambata merg la dentist sa-mi scot o masea si apoi la cumparaturi sa-mi treaca durerea
.nr meu este 0723231263.
as mai vrea sa scriu,dar nu ma lasa
sper sa revin
asiza spune:
Vazut poze cu chef de chef si fulguleti de fulguleti
...foooaaarteee mare distractie acolo!!! Mi-a placut tortul , Ruxandra! 
Kikineata, nu stiu ce sa-ti zic...cu chestia aia cu respiratia nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...si Denis mai lasa capul intr-o parte, pe stanga, dar e clar un gest de "alint"...pt ca se uita la mine pe sub gene si rade...vrea sa-l pup
...Sanatate multa micutei Sara si sa va reveniti cu papa cat mai repede...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
flore26 spune:

KTRINEL am trimis PM, n/am primit raspuns...cum trimit banii? unde? 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
kikineata spune:
Asiza, inteleg dar Sara face gestul asta zilnic si de 20 de ori pe zi. Am incercat sa vad o corelatie intre somn sau alt moment si pur si simplu nu gasesc. Mai studiez.
quote:
Originally posted by asiza
Vazut poze cu chef de chef si fulguleti de fulguleti...foooaaarteee mare distractie acolo!!! Mi-a placut tortul , Ruxandra!
Kikineata, nu stiu ce sa-ti zic...cu chestia aia cu respiratia nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...si Denis mai lasa capul intr-o parte, pe stanga, dar e clar un gest de "alint"...pt ca se uita la mine pe sub gene si rade...vrea sa-l pup...Sanatate multa micutei Sara si sa va reveniti cu papa cat mai repede...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
a_deju spune:
asizaaaaa.... mor incet incet, dar sigur!!! plecati la mama anglie??? mooooooorrrrr!! de ciuda, si oftica, si invidie, si alte astfel de sinonime neonorabile.... ufff, nici n-am fost in stare sa citesc si alte postari de cand imi bagsi tu cuiul asta cu plecatul...... imi vine sa plang 
pliiiiz, daca se poate si nu-ti violentez intimitatea (
), se poate un pm cu numaru' matale de telefon?? sau un buzz pe mess cand ai niste timp liber???
in rest, scuze, nu pot sa raspund nimic, ca habar n-am ce s-a discutat... stiu doar ca am ratat cu o tala lipsa de gratie sa urez la multi ani adinei (sa cresti mare, sanatoasa, desteapta si frumoasa!!!!), plus poze de la partyouri, plus sex non-stop, etc etc :)))
sper sa revin, daca nu ma acopera teancurile de pagini de tradus, care parca tot cresc..si cresc.. si cresc.....
puuuuuuuuuup
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
VERONICI, BEBINUTA

FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
Dia1609 spune:
pfuiii, acu' am vazut: ce de fete care fac sex non stop pe-aici ![]()
ruxandra, am vazut poze de la party-ul lui grigore... cred ca a fost tare fain .. i-ar fi placut si Oanei... bey, tot fac eu o vizita la fetele din Bucuresti odata si odata...
raluca, ne dai si noua reteta de tort pt bebei?
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
adinazot spune:
RUXANDRA,ce faaaaineeee sunt pozele,si Alessia s-ar fii distrat de minune la cheful vostru,ce frumosi sunt fulguletii nostrii,dragii de ei,si ce cresc ei!!!si mamicile frumoase!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
acs spune:
Kikineata, Maria mea nu lasa capul spre umar, ci ridica umarul spre cap. Si o facea foarte des, nu stiu cum sa-ti explic ca sa ma fac inteleasa: nu ridica umarul si atat, il ridica si lasa de cateva ori la rand, foarte rapid. Nu stiu daca poti sa-ti faci o idee, dar era foarte ciudat, sa nu zic ca parea chiar un copil cu probleme. Si i-a trecut in cateva luni, nu stiu exact cat, caci ne-am trezit la un moment dat ca nu mai facea asa. Parerea mea e ca nu e nicio problema. 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni