LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Gata...spalat...papat si pus la nani una bucata morosan....!
Azi au cazut si la noi primii fulgi...si ma gandeam cu nostalgie la anul trecut cand asteptam cu emotii venirea piticului...si uite acum cat de mare e!
Ma bucur ca v-ati intalnit toate la ziua Adinutei...si mai ales ca ati vazut-o pe Zara....si imi e ciuda ca eu nu va am aproape.......si Mark va fi unul din fulguletii care nu va avea copii la ziua lui...trist...dar am doar o prietena care are un baiat de 3 anisori...si cum ar putea Mark sa se inteleaga cu el...asa visam si eu aniversarea de un an a lui Mark cu multi copii...dar asta e!
De fapt vad ca mai vine cineva la ziua lui Mark...Dandusa si Crinutza...yuhuuu...si pana la noi nu aveti nevoie de avion...
Asiza...multa putere sa treceti si peste hopul asta..Voi plecati din tara si eu nu am ajuns la Cluj?
Kokorina...am vrut sa-ti zic ca merg cu punga...da m-am razgandit ca m-am gandit ca daca ma duc asa te fac de rusine...Spor la curatenie....tine-mi si mie un mop!
Tema cu pupatul:Ne pupa pe toti....dar dupa aia scoate limba!
Acum ca avem si noi 2 dintisori la purtator...tin sa va anunt ca atunci cand ma mai pupa...imi musca buza...!
Eu sunt tare fericita....de 2 zile papa bine de tot...si carnita si supica...sper sa fie tot asa!
Fructe:papam banane,mere,struguri,kiwi,pere
L-am tuns si noi....nu asa de scurt...o sa va pun poze!
Maine este ziua mamei mele...:Mami te iubesc mult...la multi ani!
Am fugit la nani...Noapte Buna minunatelor!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by Dbunny
si sa mai stiti ca nu d'aia am propus tema cu perechile ca sa va dati mari care mai de care.....i'auzi dom'le la ele...uneia ii face barbatu de mancare, alteia ii scalda barbatu zilnic pruncu, alta face sex non stop, alta are o super bona...ia da-tii drumu la culcare ca m-am suparat

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

care face , mai , sex non-stop, ca am ratat-o?? dbunny, eu n-as invidia-o [:))]

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

aoleo cand am citit m.am spart de ras
dupa ce ca stau toata ziua in 4 labe dupa ivan sa mai stau si noaptea :))))))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

M-am apucat sa citesc la odisee...anul trecut pe vremea asta ne bucuram pentru Raluca...o nascuse pe Adinutza...iar eu tremuram toata de frica...ca urmam...ce vremuri frumoase!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fructe ii dau doar la borcan, abia de putin timp mananca mar crud, dar foarte putin

am citit ceva de canibalism, va rog frumos da.ti.mi un link ceva daca s.a mai discutat

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CHRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by Donia

bebinuta, esti OK? Toate roz pe la tine?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Da, suntem bine. Ma declar fericita ca Ada nu mai e bolnava, nu mai are muci, de care nu credeam ca o sa mai scapam. Dar am un sotz care s-a trezit sa joace tenis fara incalzire dupa 2 ani de inactivitate si are se pare o ruptura musculara si s-ar putea sa-i puna piciorul in gips. Deci in general bine

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by dayanara

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by Dbunny
si sa mai stiti ca nu d'aia am propus tema cu perechile ca sa va dati mari care mai de care.....i'auzi dom'le la ele...uneia ii face barbatu de mancare, alteia ii scalda barbatu zilnic pruncu, alta face sex non stop, alta are o super bona...ia da-tii drumu la culcare ca m-am suparat

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

care face , mai , sex non-stop, ca am ratat-o?? dbunny, eu n-as invidia-o [:))]

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

aoleo cand am citit m.am spart de ras

ivan si dayanara

dayanara, studiaza mami kamasutra ca gasesti acolo ceva ca tu sa poti dormi si el sa faca treaba!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

dupa o munca titanica, piedici puse de romtelecom .. am reusit domle cu albumu..

si asta numai datorita Dandusei+Teutz (fotografii de servici, saru mana ) si a lui Gabi care a dibuit contracronometru secretele Picassei

.. asa ca voala:

poze petrecere 1 an

ma retrag in asternut.. is rupta.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

dandusa, ar fi super sa facem asa un schimb din cand in cand... si cat mi-as dori sa va cunosc si eu... personal... da' bucurestiul asta e mare si aglomerat... :(
da, un pic mai e pana iti vine sotiorul acasa si-o sa va puteti juca in 3... si dup-aia 4...
dia, e misto ca iesi de 2 ori pe zi. dar eu stau la etajul 4, fara lift, cu carut... in plus, e evident ca prefera sa se joace in casa, sa umble in 4 labe pe jos decat sa-l plimb in carut. pe-afara nu prea are alternativa si in brate nu pot sa-l duc prea mult... dar si cand o lua-o la pas... atunci sa vad cum ma tin dupa el!
mirona, buna idee cu jucariile. o sa-i mai strang si eu din ele. am tot zis ca fac asta, dar am uitat. mersi ca mi-ai amintit...
kokorina, esti super simpatica! chiar imi place cum ai pus problema! ia si tu o floricica de la mine
alexandra, la multi ani mamei tale! sa-ti traiasca!
bebinuta, sanatate sotului!

ma duc sa ma uit la pozele ruxandrei...

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput