LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

desiree - la ce somn am pe mine, cred ca adorm si si asa :)))

dandusa felicitari pt maseluta

dbunny - mi.au placut invitatiile si pozele de la expo si mai mult

acum ma uitam la pozele expuse de ruxandra, toti copii frumosi frumosi, se stie, si mamicile la fel dar fata asta frumoasa cine e?
(nu dandusa ca pe ea o stiu , e tot una frumoasa ) aici http://picasaweb.google.com/gabisbarcea/Party1An/photo#5132077632679585330

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

ruxandra, super poze! super distractie! ce nebunie! copii, mamici, copii, mamici! foarte misto! vreau si eeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuu!

la multi ani lui grigore! (ca probabil nu i-am spus pana acum...)

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am fost la petrecerea Adinei, ne-am distrat tare bine, am mancat tort bun de tot si o placinta suuuuper! Le-am cunoscut pe Bogdana si pe frumusetea de Zara (are o mutrita atat de dulce, de-ti vine sa o musti tot timpul de falcute)! Raluca, inca o data: felicitari pentru primul an de mamica si la multi ani Adinei! Sa fie sanatosa, norocoasa si fericita!

Tema fructele: Alexia mananca mere, pere, banane, struguri si de la borcanel alte fructe (asta vara a mancat si piersici si caise)
Tema muscaturi: musca la greu
Tema mancarica:
8.00 - 130 ml lapte cu o masura de cereale + (uneori)o jumatate de felie de paine cu unt, taiata cubulete si se serveste singurica.
10.00 - 150-200 gr piure de fructe cu doua masuri de cereale sau simplu
13-13.30 - 200 gr legume cu carne/ficatel/ou (ciorbite, supite, piureuri, orez, paste etc), nu refuza nimic
16.00 - 1/2 banana si biscuiti
18.00 - un iaurt cu branza calcica sau cu 1/2 banana
20.00 - 200 ml lapte cu 4 masuri de cereale
Jocuri in 3, fara jucarii: alerga unul dupa ea, o prinde celalat si o gadila, ea rade de nu mai poate; unul din noi se ascunde impreuna cu ea si celalt cica ii cauta si cand ii gaseste face bau!; mami si tati sa intind pe jos si Alexia se urca cand pe unul, cand pe celalalt. Ne traverseaza, se chinuie sa se catare pe noi, noi o mai gadilam, o mai luam la pupaceala.
Tema iesit afara: iesim o data pe zi, dupa masa de pranz, si stam cam 2 ore, depinde de vreme.

Asiza, multa sanatate lui Denis! Pediatra mi-a spus ca nu se scade nimic atunci cand se ia temperatura intrarectal, asa ca eu nu scad nimic. Cat e... atat e.
Kokorina, multumesc sotului tau pentru salutari! M-ai facut sa rosesc, mai! harbujeii dragi si iti urez spor la treaba!
Laura, Ramsan, sanatate multa si flacailor vostri!
Veronici, Rares e un scump! Ii sta foarte bine la tzol festiv!
Eri_ka, daca spui ca va plimbati prin IOR, poate facem si noi un drum pana acolo, ca sa ne cunoastem, intr-un weekend.
Miro, e tare frumoasa Kara tunsa!
Dayanara, esti mortala! M-ai facut sa rad bine inainte de culcare!
Yagmur, Danutz, Donia
Alexandra, la multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de voi 100 de ani de acum incolo!

Va pupicesc si va urez noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ruxandra-f frumoase pozele,v-ati distrat de minune copii care mai de care mai frumosi

Dayanara,kokorina,desiree-

Alexandra- pt mamica ta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ia cititi mai jos, de www.encyclopedia.com/doc/1O87-oralsadisticphase.html" target="_blank">aicilea.

oral sadistic phase n. The second of the two phases of the oral stage, corresponding to the teething period, according to a subdivision suggested in 1924 by the German psychoanalyst Karl Abraham (1877–1925) in his book Versuch einer Entwicklungsgeschichte der Libido (A Study of the Developmental History of the Libido). It is characterized by biting, in contrast to the early oral phase, which is characterized by sucking. In a chapter in a coauthored book Developments in Psycho-Analysis in 1952, the British-based Austrian psychoanalyst Melanie Klein (1882–1960) rejected Abraham's distinction between the early sucking and later biting phases of the oral stage, and she declared the oral stage to be sadistic from the start: ‘aggression forms part of the infant's earliest relation to the breast, though it is not usually expressed in biting at [the early] stage’. Also called the oral sadistic stage or the cannibalistic stage.

In traducere libera:
Faza orala sadica = a doua dintre cele doua faze ale stadiului oral, corespunzand perioadei de eruptie dentara, conform unei subdivizari sugerata in 1924 de psihanalistul german Karl Abraham (1877–1925).
Este caracterizata de muscaturi, in contrast cu faza orala timpurie care e caracterizata de supt. Intr-un capitol al unei carti publicate in 1952, psihanalista austriaca Melanie Klein (1882–1960) a respins cele de mai sus si a declarat stadiul oral ca fiind sadic de la inceput "agresiunea este parte din relatia cea mai timpurie a nou-nascutului cu sanul, desi nu este in mod obisnuit exprimata prin muscare in acel stadiu timpuriu.
De asemenea numit stadi oral sadic sau stadiu canibal.

Am mai gasit asta: "ultimul stadiu oral este canibalistic si cauta totala incorporare a obiectului".

Hai ca daca mai gasesc mai zic.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pupaturi, muscaturi, canibali, drumuri lungi, par scurt, sex si party....in ce ordine vreti .gata...simplu...facut rezumat...

suntem bine....incepem sa ne cam dam cu fundul de pamant (la propriu) cand nu ne convine ceva...in rest, imbracatu' dezbracatu' ca la Dia...eu astept zapada sa o tavalesc prin ea in pampers...poate asa sta.

pupat , semnat condica.

chinico, tu ce pazesti pe acolo...maine e randul tau sa faci rezumat.tschusss...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza,

veronici, rares iti seamana foarte mult...dar culoarea ochilor de la cine este? e un barbatzel frumushel

kokorina, m-ai strigat? asa mi s-a parut si eu hop am scos nasul de la caldura...ce onoare....nr meu de tel este in lista..sau era daca nu l-a sters careva/ modificat lista...oricum lista e cam goala..multe dintre cele care posteaza aici nu le regasesc acolo.

ruxandra..nebunie de petrecere..de unde ai luat bilutzele alea colorate si muuulte?

o imbratzishare calduroasa pentru danita si dianarus

desiree

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
atunci sa-mi fie cu iertare...,dar de unde legatura cu enteroviroza?...si de aici pina la a nu mai face ziua lui Dani mi se pare drum lung...,pune mina si fa ziua baiatului...,atunci iese cel mai frumos...,daca n-ai inotro ,amini...,inteleg...,dar in situatia data...nu vad motivul...,pe bune...
Bebinuta,
sanatate multa sotului tau
Alexandra,
La multi ani,pentru mamicuta ta,sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mama, ce nebunie la petreceri! noi o sa fim ,,seriosi" anul asta,cu oameni mari adica, de la anul incepem cu distractie si cu copiluti. drept care imi si comand tortul meu de ciocolata, nu unul cu fructe din care sa manance grupa mica.

vorbind de distractie, astept cu mare nerabdare pranzul, pt ca vin sa imi mai monteze o usa (e dubla, am facut-o pe comanda, a sosit intr-un final, dar gresisera dimensiunile si nu le-am dat voie sa mai sparga nici un centimetru din zidul meu, asa ca am dat din nou comanda)si o sa am maaaaareeeea satisfactie sa ii zic senina babei/eventual babelor ca de acum inainte nu le mai deschid cand suna/bubuie la usa.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata!

Sunt bucuroasa: Am fost ieri cu domnul Victorila la control si este bine! Chiar daca are nasucul infundat si trebuie sa mai insistam cu aerosolii, nu are nimic la plamani :). Cu ocazia asta raportam: 10,600 kg si 83 cm. Samabata mergem sa facem analizele pentru 1 an. O sa fie cam greu, dar trebuie sa le facem, sa vedem si daca este alergic la ceva.

Am vazut pozele de la ziua lui Grigore. Ce copii frumosi! Imi pare rau, asa cum zicea si eri_ka, ca n-am timp sa va cunosc face to face. Poate la primavara, cand s-o lungi ziua.

Voiam sa mai zic ceva: Dandusa, iti sta foarte bine coafura si parca seamana si mai mult Crinuta cu tine.

Ma apuc sa citesc din urma :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput