LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
Donia spune:
bebinuta, esti OK? Toate roz pe la tine?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
si sa mai stiti ca nu d'aia am propus tema cu perechile ca sa va dati mari care mai de care.....i'auzi dom'le la ele...uneia ii face barbatu de mancare, alteia ii scalda barbatu zilnic pruncu, alta face sex non stop, alta are o super bona...ia da-tii drumu la culcare ca m-am suparat
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

care face , mai , sex non-stop, ca am ratat-o??
mirona, la noi sta tv ul inchis cand ne jucam... ia incercati!
asiza, se pare ca io am pierdut ceva... voi va mutati la londra sau plecati numai in vacanta??? ca am citit postarea dandusei despre masina si am tras concluzia ca va mutati acolo? sau am inteles prost??? oricum, curajosi.. eu nu m-as incumeta la asa drum cu masina, sincer... nici macar eu ca adult, da' sa o car pe oana cu masina atata amar de drum.... bine4, denis e mai cumintel ca oana si nu e agitat de felul lui , dar totusi e un drum f lung, dandusa are dreptate... dar oricum voi va stiti cel mai bine socotelile

Dia
de
Oana 29.11.06 Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Laura13 spune:
dandusa NU, pediatra nu a dat acest "verdict". a spus ca s-ar putea sa fie de la micoza din kk si ca daca nu trece pana marti-miercuri diareea at trecem la tratat micoza. acum...cum sa zic, scaune apoase nu mai are de.....duminica, dar e tot moale (kk vreau sa zic) si mai multe la numar decat in mod normal.
multumesc fetelor pt sustinere....ce ma bucura si ma linisteste e faptul ca dani e vesel, ca de obicei, in forma, nu varsa, nu febra. doar kk.
va pup....fug si eu la somnic
a! si ca sa nu uit....bineinteles ca avionul italienilor a avut intarziere....s-a reprogramat interviul pe joi, 15 noi
o noapte usoara
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
si sa mai stiti ca nu d'aia am propus tema cu perechile ca sa va dati mari care mai de care.....i'auzi dom'le la ele...uneia ii face barbatu de mancare, alteia ii scalda barbatu zilnic pruncu, alta face sex non stop, alta are o super bona...ia da-tii drumu la culcare ca m-am suparat
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
care face , mai , sex non-stop, ca am ratat-o??dbunny, eu n-as invidia-o [:))]
mirona, la noi sta tv ul inchis cand ne jucam... ia incercati!
asiza, se pare ca io am pierdut ceva... voi va mutati la londra sau plecati numai in vacanta??? ca am citit postarea dandusei despre masina si am tras concluzia ca va mutati acolo? sau am inteles prost??? oricum, curajosi.. eu nu m-as incumeta la asa drum cu masina, sincer... nici macar eu ca adult, da' sa o car pe oana cu masina atata amar de drum.... bine4, denis e mai cumintel ca oana si nu e agitat de felul lui , dar totusi e un drum f lung, dandusa are dreptate... dar oricum voi va stiti cel mai bine socotelile
Diade
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
[omulet cu 2 degete ridicate...tipand...."stiu eu, stiu euPoze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
desiree spune:
da nu fac domle sex non-stop, ce aveti? ( kokorino, m-ai spart tu pe mine de data asta..auzi.."neintrebate"..
)io am zis ca fuge dupa mine o data la 2 zile da nu ii iese de fiecare data..am si eu un cuvant de spus la problema asta, nu?
koko, venim mai in Austria de Craciun..foarte aproape de Innsbruck...dar voi pe unde stati ami exact? oare ar fi o sansa mica mica sa ne si intalnim?
da, noi plecam cu masina si fulguletul trebuie sa se obisnuiasca cu parinti umblatori....o sa facem popasuri dese, o sa doarma..e drum de 2 zile adica vreo 17 ore puse cap la cap..facem pauza, deci eu zic ca o sa ne descurcam...cumva..asa
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Dia1609quote:
care face , mai , sex non-stop, ca am ratat-o??dbunny, eu n-as invidia-o [:))]
Creca Desire

Asiza, noi suntem taaaare umblatori cu masina..ceva de groaza, in weekend nu stam locului o clipita...si Dani e obisnuit cu masina...si doarme si 2-3 ore daca trebe...problema-i dupa alea 3 ore...cand incepe sa se plicti..sa se foiasca si sa arunce toate jucariile si suzeta pe sub scaune.. il mai iau in brate c-avem geamuri fumurii, dar... ufff cateodata in 20 de minute pana ajungem acasa de la super ma oboseste mai mult decat o zi intreaga, asta in masina...
Vara asta am fost la munte...cam 3.5 ore in masina, am oprit de 2 ori...si la un mom dat n-am mai putut opri urcam pe serpentine... a plans Dani cam 40 de minute incontinuu...n-am mai rezistat si l-am scos din scaun...recomand pe blueair-web punct com, ca am vazut oferte bune.
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by Mirona
ma intreba cineva cine e fetita de langa Kara si daca sunt neamuri. - plizzz exemplifica cu poza - ca la cheful cu pitici au fost 5 fetite, iar la motz- iarasi 3 fetite. La ce poza te referi? merci pt intelegere - is franta si nu mai am nervi de cautat in urma.
asta?
si merci mult de intelegere.in poza este vecina noastra Ana-Maria - si nu este absolut nici un grad de rudenie intre noi.
In schimb aici este verisoara ei - Adnana - fiica sorei mele - cu ea seamana fff mult - dar cand era bebe - acum s-a schimbat mult, e leita ta-su.
Kokorina, Dia, Asiza noi am facut in vara un drum cu Kara - dar am preferat sa-l facem si la dus si la intors NOAPTEA. E super asa - i-am dat bibe de seara - tzup in scaunul de masina - rabatat pe spate si ... la drum. E ok pentru bb - dar obositor pentru sofer. Pe zi - nu cred ca m-as incumeta sa merg mai mult de 2 ore. Chiar si la ai mei - drum de 2 ore - il planificam tot in perioada de somn al Karei - e mult mai bine pentru ea.
imprumutatul jucariilor: eu practic chestia asta de multisor cu vecina mea Laura(mama Anei-Maria) si le prieste fetelor. De ex. Karei nu-i mai placea in leagan - l-am dat pentru o luna lor. De cate ori mergeam in vizita se cerea in leagan. Cand nu i l-a mai trebuit lui Ami - ni l-au inapoiat - acum ne leganam zilnic.
si inca una: de cand mi-a spus Dia la chef ca avem jucarii incat am putea sa ne deschidem o gradinita ... m-a cam pus pe ganduri - asa ca am restrictie la a mai cumpara vre-o jucarie pana la vara. Am facut 4 plase de jucarii variate, si inca 3 cutii de carton - pus in ele jucarii diverse si pe diferite categorii si le tot schimbam saptamanal intre ele. Normal ca le mai gaseste Kara pe cele interzise saptamana asta - si o mai las sa aleaga una doua din gramada.

Miro
kokorina spune:
LAURICA.....draga babei!in vara am avut cam aceeasi preoblema cu pascal,cu scaune multe si moi,de-si uda toate alea pe el,ce mai,lasa dara in urma lui,pana la genunchi si tot tacamul.fara febra,fara nika...am mers de urgenta cu el,adica nu de urgenta,cam a doua zi dupa constatare.a luat dc analize la kk si mi-a spus simplu:kk moale nu prezinta nimic de speriat,si nici nr lor.daca copilul se simte bine,se joaca,e voios si o pupa pe mami....e totul in regula.dc copchiilor spune sa ne uitam mai intai la copil cum ii merge si apoi sa cautam motive de ce are aia,de ce n-are ailalta.daca tu zici ca are acele micoze in kk.du-te cu el la medic sa-i fac niste alte analize si sa-ti dea ceva sa dispara acele micoze.dar nu te mai lega neaparat de kk asta moale a lui dani.hai sa fim seriossi,de cate ori naiba n-am stat pe toaleta,noi capre batrane si faceam moale?ce era?ne crestea dintii sau maselele?nu stiu,imi dau si eu cu parerea,iarta-ma!
kokorina spune:
DESIREE....FÜGEN,intr-adevar este aproape de innsbruck,sa zic ....cam juma de ora-trei sferturi de ora.sanse daca ne putem vedea?nu stiu,sa-l intreb pe pascal,ca el ne zice:stai! si hai!....glumesc.e in functie de copchii,ai mei evident.ca si eu cand trebuie sa plec undevaaaa,mai ales acuma iarna cand au haine multe.pascal inca mai crede ca e vara,si nu intelege de ce il scot cu geaca groasa si ciubote afara.imi face cate un circ la imbracat geaca,mama-mama......hai,ca ne auzim.da-mi un nr de tel ceva pe pm si ti-l dau si eu pe al meu.
apropooooooo's de nr de telefoooooon....parca era o lista cu nr de tel,ale multira dintre voi in yahoo.ori nu o mai vad eu,ori s-a sters,dar n-ar fi rau(in cazul in care s-a sters)sa mai alcatuim una.adicalea,daca am chef sa o sun pe DOLORES la tel,cum facßsi ea nici pe forum nu mai intra....incep cautarile,investigatiile,strigarile,care are nr lui DOLORES?batem palma?