LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Nu mananca prea mult, eu am intrebat cum mananca bebeii vostri fiindca Nico papa prea putin si sa-mi fac si eu o idee .
Pentru iritatia lui Rares incearca sa-i dai cu nidoflor de 2 ori pe zi.Dar inainte sa-l speli.Eu asta folosesc cand nico este iritata.

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, ma bucur ca esti back!!! Am vazut pozele...Kara e din ce in ce mai frumoasa , e o papusica mica!!! Si mie imi place din nou freza ta ...ca a mai crescut parul! ...No te-am pupat!
Veronici, unde si de ce l-ai tinut ascuns pe Rares pana acum?!? E fantastic de frumos, manca-i-as papionu' lui!!!!!!
Oanacat, sanatate multa micutei Nico!

Fructe: mar, para si banana, restul de la borcanel...am luat de vreo 2 ori si piersici, dar erau cu miezul negru de la atata inghetat si dezghetat asa ca nu mai risc...

Noi suntem la a 4 zi consecutiv doar in casa...innebuneeeeeesc!!!!

Adinuta!!! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!! Raluca, felicitari!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by asiza

Miro, ma bucur ca esti back!!! Am vazut pozele...Kara e din ce in ce mai frumoasa , e o papusica mica!!! Si mie imi place din nou freza ta ...ca a mai crescut parul! ...No te-am pupat!
Veronici, unde si de ce l-ai tinut ascuns pe Rares pana acum?!? E fantastic de frumos, manca-i-as papionu' lui!!!!!!
Oanacat, sanatate multa micutei Nico!

Fructe: mar, para si banana, restul de la borcanel...am luat de vreo 2 ori si piersici, dar erau cu miezul negru de la atata inghetat si dezghetat asa ca nu mai risc...

Noi suntem la a 4 zi consecutiv doar in casa...innebuneeeeeesc!!!!

Adinuta!!! Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!! Raluca, felicitari!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Multumim la fel
Cum se mai simte denis

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput

Intrebare (posibil idioata): Si la termometrul electronic se scad 4 masuri, daca temperatura e luata intrarectal? sau doar la cele clasice, cu mercur?

Slideshow

Mergi la inceput

Oanacat, Denis e...nici nu stiu daca e mai bine sau ba...inca tuseste rau de tot, Eurespalul ne chinuim sa-l luam, la fel ca si voi...dar trebuie...il aspir mereu...si e subfebril...mereu 37.5/37.8. De azi am oprit si Nurofenul ca-i dau deja de 4 zile...In alta ordine de idei, intrebai de cantitatile de mancare...Denis papa undeva intre 200/300 gr la o masa...nu-i masor intentionat, dar vasul in care-i blenduiesc mancarea e gradat si de aceea stiu...Pupici

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:

Intrebare (posibil idioata): Si la termometrul electronic se scad 4 masuri, daca temperatura e luata intrarectal? sau doar la cele clasice, cu mercur?

Slideshow

Si de la cel electronic...cel putin eu asa scad

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Adinutza sa ai mult noroc si sanatate
Dandusa felicitari pentru maseluta. sambata dupa amiaza pe la 5 erai cu Teutz la delfinului? am trecut pe acolo si mi s-a parut ca recunosc carucioarele.
Veronici ce frumusel e Rares. si ce fetisoara de baietel are, gata nu mai sunt bebelusi..
Adinazotsi Oanacat multa sanatate printeselor .
Oanacat noi mancam dimineata tztz, pe la 10.30-11 cereale, iaurt, fructe sau compot. pe la 14.30-15 piure de legume cu vita, pui sau peste. pe la 19-19.30 iaurt cu fructe, branza cu banana sau cereale. dar in ultimele 3 zile nu vrea sa manance la 10 si se culca doar cu tztz. iar urmatoarea masa e cea de legume. deci de dimineata pana la 12 ea nu bea decat lapte. am incercat toate combinatiile dar nu vrea si pace. in functie de inspiratia mea mai variaza meniul.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:

pe prospectul termometrului meu nu scrie ca s-ar scade ceva. si eu tot asa stiam ca se scade 4. dar acum nu mai stiu ce sa zic.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

Slideshow

doctora ne-a zis 4 masuri la cel normal si 2 la cel electronic

intrarectal of course

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

la multi ani frumosi si sanatosi tuturor bebelusilor nascuti zilele astea
pentru roxanica : ti-am scris acum 2 sapt de fetita mea care in urma analizalor de urina si sange evea e coli
pediatra a zis sa ma duc la Grigore Alexandrescu - dna dr.Ion Gabriela care in aceste 2 sapt a repetat uroclutura (de doua ori - prin sondare, nu a plans de loc a 2 oara) care a iesit sterila deci nici vorba de ecoli, dar avea leucocitele mari 14 mii si ar fi trebuit sa fie 10-11mii,pana vineri cand i-au scazut la 12mii
mi-a spus ca probabil a avut un inceput de viroza cand i-am facut analizele si de asta i-au iesit leucocitele mari iar referitor la urina a spus ca cea mai sigura este analiza prin sondare altfel nu este concludent

Mergi la inceput