LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 18
adinazot spune:
Noi am avut o noapte relativ linistita,nu s-a trezit deloc,decat atunci cand i-am dat antibioticul si a adormit la loc.Tuseste tare urat,continuam tratamentul,sa treaca...Nu vrea sa pape mai nimic.Offf,virozele astea nesuferite!!!
va puuuup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bamboletta spune:
Neata 

Adinuta iti doresc sa mergi pe un drum numit viata, sa te impiedici de un ciob numit noroc, sa cazi intr-o prapastie numita fericire si sa culegi o floare numita iubire!

Urasc oamenii care gauresc peretii la 8 dim 
si m-am culcat pe la 2 
Dandusa-felicitari pt maseluta
Yagmur-
pt ginere sa treaca mucii si tusa,Antonia ii duce dorul ![]()
Veronici-ce frumos e Rares
un adevarat barbatel 
Lavinia-ce mai faceti? 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
danutz spune:
Deci cu kiwi ala am inteles, foarte alergic. Dar Maria-Sa nu mai are nimik, si a papat 2 zile la rand. Alea 2 pete i-au aparut doar in prima zi, seara, el papase dimineata. A doua zi nu a mai avut nimik. Nici nu i-am dat decat foarte putin si fara samburii aia negri. Dar mai bine zic pas o vreme.
Am o rugaminte la voi, hai sa-i zic ca un fel de tema pentru inspiratia mea in pana totala:
Ce fructe mai papa acum bebeii? Si cum le papa? Adica amestecate, sau simple, sau amestecate cu altceva?
La noi meniul nu e prea divers: pere, mere, piersici, prune, banane mai rar si cateodata struguri fara coaja si samburi. Citrice nu am servit pana acum, mai stam putin.
Dia, bona e ok, multumesc de intrebare.S-au atasat reciproc unul de altul, Rares sare sa o pupe dimineata cand vine, iar ea atata il mai giugiuleste...(cateodata chiar ma deranjeaza). I-am spus de mai multe ori sa nu-l alinte sau cocoloseasca decat cu masura...dar e grele rau...In rest, face tot ce trebuie, nu am nimik sa-i reprosez deocamdata. Mai face si in casa cate ceva, din proprie initiativa, spala vase daca mai raman de cu seara, mai da cu aspiratorul, mai calca daca gaseste ceva, mai sterge si praful, mai cumpara si o paine daca nu mai este...cam asta!
Eu zic ca am avut bafta cu ea...sambata asta, cand eu am fost la sedinta de la Sinaia, taica-su a fost si el plecat cu treburi juma de zi...si a trebuit sa vina sa stea cu Maria-Sa. Nu a comentat nimik, am platit-o normal, dar era ziua fetei ei...si nu a comentat deloc! Cam asta...sper sa fie bine!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
OanaCat spune:
Buna
La multi ani ADINUTA! sa cresti mare, sa fi sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!

La multe lunisoare bb care azi implinesc niste lunisoare
Veronici tare frumusel Rares felicitari
Am reusit sa o adorm pe Nico si am intrat sa va mai povestesc una alta.
De muci nu am scapat deja este la ordinea zilei, am vorbit azi cu pediatra si mi-a spus ca viroza dureaza intre 10-15 zile si i-am spus ca deja are 1 luna jumate de cand este asa poate se gandeste ce sa-i dea sa scape de ea.
I-am luat Karvol duminica si noaptea respira mai bine dar tuseste rau si refuza siropul de tuse.
In fine o sa trecem noi si peste asta.
V-am spus ca papa noaptea si dimineata pe la 5-6 sper macar sa ia in greutate .
Am si eu 2 intrebari>
1.Bb-ii vostri mai mananca fructe?<in afara de banane>
2.Cate mese au pe zi?Si ce le dati?
Nico refuza orice fruct in afara de banana.
Mese pe zi are asa:
6 dimineata lapte cu o lingurita de cereale
10 iaurt sau cereale sau banana
14 mancarica pilaf cu carnita sau piure cu carnita
18 budinca sau altceva de pinde de ce papa dimineata.
22 Lapte cu o lingurita de cereale.
Este cam mofturoasa fata mea in afara de ce v-am scris nu vrea sa pape altceva am incercat sa-i dau ciorbita si nu mai vrea.
Mai intru putin mai tarziu
Nicole
Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34
desiree spune:
ADINUTA DOLOFANUTZA
sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii
..ma duc sa pun de o ciorbitza pentru asta micu...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Mirona spune:
salutare, i'm back again. 
am iesit si eu cu un crac din butoi sa va spun ca am scapat in sfarsit de harmalaie, musafiri, pune masa - strange masa, etc si etc.
GATA.
Sambata am avut si taiatu motzului si faza cu tava si de acum gata. Sa intram din nou pe fagasul normalului ca NU MAI POT!
De pe tava fii-mea a ales asa: banii
, s-a intins spre carte - si a ales totusi foarfeca si din nou s-a intins spre carte ... si a als pix-ul. Deci - interpretati voi ce si cum ... ca io ... cred ca va fii bogata (sau poate materialista???), va fii design-aritza (sau poate vre-o stilista lezata de titlu de frizerita?
) si in rest - pixu da interpretari prea multe ... asa ca o vom lasa pe ea sa aleaga la timpul potrivit. 
Pozele la semnatura.
am citit din 2 in 7 - asa ca nu as stii ce sa mai raspund de pe aici.
Atata stiu ca azi tre sa pup o fata speciala pentru mine - RALUCA si pe mica ei grasunica ADINUTA.
si sa-i urez
si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
veronici pupam baiatu cu papion - o frumusete. 
crykett condoleante. 
danita pareri de rau pentru Mona. 
danutz noi am ramas tot la aceleasi fructe: mere, pere, banane, prune, ananas, mango, (caise, nectarine, cirese - care nu se mai gasesc) - mai nou am incercat si portocala - dar e un esec total - asa ca - incet incet mai cautam si altele.
si ... din ciclul "eu te-am facut .... eu te ... chelesc" (mai! - da ce-ati crezut?) - am tunso pe Kara. Avea puful prea mare - cum nu am tunso niciodata - era parutul ei de bebe si era asa de moale si de pufos - acum e un fel de mic arici - parul de la baza este (a lu ta-su) des si aspru - asa ca abia asteptam sa creasca mare.
aaaa ... si uitasem
- am iesit si noi din categoria celor "cu 2 dinti". Ne-a iesit saptamana trecuta un incisiv lateral - dreapta jos.
Sus inca nika.![]()
Miro
veronici spune:
Va multumnesc pt.ca mi-ati admirat baiatul.Eu il dusesem la studio sa-i fac poza pt.pasaport si am profitat ca sa-i faca din mai multe pozitii. Pe 16 dec plecam in Austria la fratele meu,cu avionul,sper sa ne descurcam bine pe avion (Rares,ca el nu a mai calatorit cu acest mijloc de trasport).
Bebinutza,multumesc pt.parola dar intre timp gasisem alt site unde sa pun poze (multumita Alexandrei25,dar ea nu stieeeeeee).
Rares are o iritatie de care nu mai scapam de 1 saptamana.Parca e dermatita,am observat buitele cand am trecut pe Pampers active baby nr.5. A mai patit cineva asta? Sunt disperata,nu a fost iritat niciodata de cand s-a nascut. Pana acum il dadeam cu crema de la Sanosan,de cand cu dermatita asta (asta o fi) am incercat cu : Ultralan,Reviken si aseara am incercat cu unguent cu galbenele. Ce sa-i mai fac? Daca il las in funduletzul gol par sa se mai usuce,dimineata and ii scot pampersul parca e mai rau.
TX,pa!
poze rares
mamica de Rares Stefan
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by Mirona
salutare, i'm back again.
am iesit si eu cu un crac din butoi sa va spun ca am scapat in sfarsit de harmalaie, musafiri, pune masa - strange masa, etc si etc.
GATA.
Sambata am avut si taiatu motzului si faza cu tava si de acum gata. Sa intram din nou pe fagasul normalului ca NU MAI POT!
De pe tava fii-mea a ales asa: banii, s-a intins spre carte - si a ales totusi foarfeca si din nou s-a intins spre carte ... si a als pix-ul. Deci - interpretati voi ce si cum ... ca io ... cred ca va fii bogata (sau poate materialista???), va fii design-aritza (sau poate vre-o stilista lezata de titlu de frizerita?
) si in rest - pixu da interpretari prea multe ... asa ca o vom lasa pe ea sa aleaga la timpul potrivit.
Pozele la semnatura.
am citit din 2 in 7 - asa ca nu as stii ce sa mai raspund de pe aici.
Atata stiu ca azi tre sa pup o fata speciala pentru mine - RALUCA si pe mica ei grasunica ADINUTA.![]()
![]()
si sa-i urez
si sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa.
veronici pupam baiatu cu papion - o frumusete.
crykett condoleante.
danita pareri de rau pentru Mona.
danutz noi am ramas tot la aceleasi fructe: mere, pere, banane, prune, ananas, mango, (caise, nectarine, cirese - care nu se mai gasesc) - mai nou am incercat si portocala - dar e un esec total - asa ca - incet incet mai cautam si altele.
si ... din ciclul "eu te-am facut .... eu te ... chelesc" (mai! - da ce-ati crezut?) - am tunso pe Kara. Avea puful prea mare - cum nu am tunso niciodata - era parutul ei de bebe si era asa de moale si de pufos - acum e un fel de mic arici - parul de la baza este (a lu ta-su) des si aspru - asa ca abia asteptam sa creasca mare.
aaaa ... si uitasem- am iesit si noi din categoria celor "cu 2 dinti". Ne-a iesit saptamana trecuta un incisiv lateral - dreapta jos.
Sus inca nika.
Miro
Frumoasa petrecere!Sa iti traiasca sa fie sanatoasa!
Unde ai facut tortul?
Nicole
Oana Cathttp://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
Votati pentru Nicole
http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34
veronici spune:
OanaCat Rares al meu mananca asa:
ora 6 dim - un bibe cu lapte (aprox.250 ml)
ora 8.30 - storc un morcov,1/4 mar,1/4 para,3-4 lingurite de biscuit macinat si un iaurt mic Danone (le amestec pe toate si haleste tot
ora 10.30(la culcare)-un bibe cu lapte (aprox.200-250 ml)
ora 12.30-13 un castronel cu ciorbita (pasez tot-ca o crema)
ora 15-15.30 un bibe cu lapte (aprox.200-250 ml)
ora 17.30-18 2 linguri de branza proaspata,1/2 para,1/2 mar ,zeama de la o portocala amestecate la blender,papa tot
la culcare ora 21.30 un bibe de lapte cu 8 cereale(de la Nestle) cu totul am 320-350 ml.
pe la ora 2.30--3 dimineata si-a reintrodus in alimentatie un bibe cu lapte 250ml
Prin raspunsul meu am raspuns de fapt la amandoua intrebarile tale.
Intrebarea mea este: mananca prea mult Rares al meu?
poze rares
mamica de Rares Stefan
eri_ka spune:
La multi ani Adina Andreea!
Semnificatie nume:
ADINA - Purtatoarea acestui prenume isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe cei din jur, insa nu are incredere in ea, amana rezolvarea treburilor de pe azi pe maine si nu are ambitia de a-si realiza scopurile. E sociabila si rafinata, insa lipsita de vitalitate fizica. Isi doreste tot ce e mai luxos in ceea ce priveste hainele, casa, mobila si tot ce o inconjoara. Comoditatea este cel mai mare inamic al ei, iar lipsa increderii in sine si a ambitiei o impiedica sa-si implineasca visurile. Oamenii tind sa profite de natura ei plina de compasiune. Atrage in mod natural persoane cu probleme, care ii vor cere sfaturi. Derivat al prenumelui feminin Ada, provine de la un vechi nume ebraic, „Adah” – ambele nume aparute in Vechiul Testament care insemnau „a impodobi, a orna, a infrumuseta”; prenumele Adina este folosit destul de frecvent ca forme pentru Adela, Adelaida, Adriana, provenind de la popoarele germanice, avand in compozitia numelui elementul „adal” - „nobil" (cunoscute la noi sunt Adela si Adelaida).
ANDREEA- Purtatoarea acestui nume este extrovertita si vesela, insa are o fire sentimentala si zapacita. Ii place sa se distreze, dar nu reuseste sa fie pe deplin fericita. E o persoana bine-dispusa in mod natural si, dotata cu un simt al umorului extraordinar, incearca sa-i inveseleasca pe cei din jur. Ii plac surprizele si va raspunde imediat invitatiilor spontane care promit distractie - mai ales cand o salveaza de plictiseala. Nu-i plac monotonia si rutina, ceea ce inseamna adesea ca nu termina lucrurile pe care le incepe.
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills