LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi anisori Adinuta, grasuta , frumoasa si minunata!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, vesela, energica si cu mult noroc in viata!
Pupam pe mami tau, Raluca, si sper sa ne mai vedem cand si cand!
Yagmur, iar spital?!!! Bine ca nu-i nimik grav!Pupam Luchita!
Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa se faca bine repede repede...iar fetele care atenteaza la butoi...nenene...e inchis acolo!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ramasesem Diei datoare c-un raspuns. Si ma astepta si Asiza la cotitura cu ce pregatii cu manusitele mele .. Pai manusitele mele nu facura decat sa le aseze frumos pe platouri.. pe urmatoarele:
-pt bb: borcanele (cu papa-papa, fructe, cereale+fructe), suc, biscuiti, iaurt
- pt adulti: de rontait (alune, fistic, saratele), pateuri/placinte, masline, alcoooool, suc natural (ignorat de mamici.. ca toate am tabarat pe junk-drinks), gen Pepsi si Cola. Na ca mi-am varsat off-ul si ne-am parat aici in fata minunatelor.
- la comun: branzeturi (svaiter, cascaval, mozarella), fructe (banane, mere, struguri, portocale), paine si apa

Alte smecherii: NU scoateti din prima toate jucariile! De ex cand le nazare sa inceapa a se "ciondani" pe cutia cu servetele umede.. (cel mai solicitat obiect al zilei.. ), cum tzac-pac apare papusa care sforaie. Si tot asa.. adevarul ca le-am ascuns asa bine.. ca inca mai gasesc diverse prin dulapuri..

Nici eu nu-mi revin inca din socul .. ca au fost asa minunati si nu s-au crizat, nu au plans, nu au dat semne de oboseala.. Nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. Iar pregatirile nu fac doi bani.. totul a stat in ei, care au fost atat de nemaipomeniti. Iar noi ne-am bucurat de bucuria lor.

edit: si poate sa nu para mare lucru si poate parea ca exagerez ca-i laud atata .. da ziceti si voi daca nu-s tari.. sa petreaca 3 (trei!) ore si peste.. in pace si buna intelegere.

gata, acu fugim .. c-azi o luam de la capat. Aye!!!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am revenit.am zis sa scriu in episoade ca sa fie mai usor de digerat
dianocica Seba ar sta numai sub birou-oricat am incercat sa ii explicam,o tine pe alui;imi e cam frica ca avem multa cablaraie acolo -si sub scunul sau de masa.dar in cort nu vrea.daca il pun jucarii acolo,inrtra le ia si atat.a am uitat mai are doua locuri strampte:sub masa din bucatarie dar aici e bicicleta Teodorei-ce-i mai place sa mestereasca la ea,clacxoneaza,invarte pedalele rotile ajutatoare.ce mai nebunie mare!si se baga si inre calut si perete.
acs incearca laptee de la Humana,e mai bun la gust decat cel de la milupa.sanatate multa!peate doua sapt mergem la Pioana Marului.
s-a vorbit aici despre muscat parca?si eu sunt disperata.am vanatai peste tot,musca tot ce prinde,mai putin tztz,aici e dragoste maream incercat orice ton,el rade si merge inaintee drept ca il supara gingiile,dar e prea detot.teo nu facea asa.sa va spun ca roade manerele de la canapele-sunt din aluminiu si cu un plastic ce imita lemnul;roade cartile de carton,astea arata ca mancate de soareci.trebuie sa tin la distanta orice pic de celuloza,frate ar manca toata ziua hartie,servetele!culege scame si le baga in gura!mi-a ros mobilul si a reusit sa rupa o bucata din el!a si frunze a manacat,problema nu e ca a mancat ci ca se ineaca cu ele.frate tot ce pinde in gura!nu stiu ce o sa fac cand va merge-ma refer singur-pe afara.hai ca m-am descarcat un pic.
ma duc sa vad ce face mancarea de pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

M-am chinuit mult sa fac album,sper sa-l puteti vizualiza,bine...cine vrea.Va pupic

POZE CU RARES LA UN AN

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Dianocica, Ada adoarme cu tzitzi ziua, de aia ma gandesc ca trebuie sa o intarc. Nu cred ca voi reusi sa o adorm altfel acum. Si oricum mai am putin timp si nu stiu daca reusesc sa o intarc oricum. Imi e foarte greu, iar ea orice durere si-o alina cu tzitzi. Daca acum 3 saptamani reuseam sa nu o mai alaptz decat la somn ziua, acum de cand a fost bolnavioara o alaptez de mai multe ori pe zi; la fel si noaptea. Nu stiu cum voi termina povestea....
pai cu atat mai mult...acum, cand are nevoie mai mare de alinare tu vrei sa i-o iei de tot pe tzi? eu as incepe s-o duc la cresa cate 1-2h/zi daca tot platesi locul. apoi din ce in ce mai mult, cat se simte si ea bine. eu vad si intarcatul si cresa ca pe doua perioade f importante, doua schimbari majore. as incerca sa fac o tranzitie cat mai lenta. si eu una, nu as renunta la tzi seara si dimineata sub nici o forma. ar fi multe de spus, poate o sa dezvolt odata cand ma voi simti in stare. promit ca revin cu detalii

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

ma dusei la bucatarieam ars legumele...oala nu se mai poate folosiin fine am pus altele,sper ca nu stric si oala asta.
veronici ce scump e Rares!
yagmur imi pare rau ca Luca e bolnavior.
danutz kiwi e un fruct ff alergen.se recomanda dupa varsta de un an sau chiar 2-3 ani daca e vorba de un copil care mai are si alte alergii sau care provine din familii cu asflel de probleme.Teo a facut alergie la kiwi,in decurs de 10 min dupa ce a macat s-a umplut de bube din cap pana in picioare.i-am dat la 1an si 6 luni.
cred ca momentul sa ma opresc.pupici minunatelor!

Mergi la inceput

veronici ai un baiat absolut minunat! mi ar placea mult sa ne mai povestesti de voi

la multi ani adinuta

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

anateo pai se pare ca cortul e prea mare pt gusturile lui seba...tot un cearceaf peste cutii e mai tare

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata tuturor, in primul si primul rand LA MULTI ANI, Adinuta! sa cresti mare si sanatoasa.

Scriu pe fuga ca-s iar la servici si sa nu ma lase calculatorul.
La cheful lui Calin de sambata sarbatoritul a fost mucos si tusea , febra n-avea, slava Domnului. L-am bagat pe Sumetrolin, Eurespal si Humex cu de la mine putere, ca nr doctoritei nu-l am si oricum tot astea-mi dadea. Vad ca-i mai bine, parca nu mai tuseste cum tusea, avea o tuse haraita, din piept.
De pe tava a ales peria de par, foarfeca si parfumul. Nu l-au interesat nici bani, nici card, inseamna ca baiatul meu nu-i materialist, dar in schimb nu stiu sa interpretez : va fi hair stilist sau gigolo? Cadouri a primit destule, de la 3 perechi de ghete( care culmea culmilor- ii sunt bune toate, eu m-am chinuit mult pana i-am gasit ceva sa-l incapa ptr ca are piciorul foarte gros) , costumase, cojocel, tobogan, balansoar ,si bani. Apropo de bani, bunica-su mi-a dat bani sa-i cumpar scaun ptr masina si nu stiu de care, de unde....poate ma ajutati voi, am vazut in Metro, de la Chicco, dar am vazut si in Carrefur unele marca Bertoni si Primii pasi. La ce trebuie sa ma uit cand ma duc sa-l cumpar, si mai ales toate merg pe orice fel de masina sau nu?
Pozele le=am descarcat in calculator acasa, daca am timp pe seara le pun.
Am vazut si poze cu Eva , cu Grigore(unde-i povestea aia a nasterii?) Apropo de poze:cui trebuie sa trimit poze ptr albumul ala cu fulguleti in prima zi si la 1 an? Vreau si io, please!

Si scriati ceva despre pilates= ce-i aia? Cu ce se mananca?

Ah, si cu vaca Lola...am zapacit blocul, ne dau afara in curand,

Gata ca am treaba(cica), sper sa pot intra pe seara sau mai sigur la noapte

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ADINA,sa cresti mare,cuminte ,frumoasa si sanatoasa!!!

VERONICI,ff dragut Rares!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput