LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxandra_sb spune:
Ieri am zis eu multe.. asa pe scurt si sper ca n-am uitat prea multe: Crykett, Danita imi pare tare rau pt pierderile voastre. Admirat petrecerile Evei si ale Riannei. Raspuns la intrebarea cu ce face/nu face/cum e tati.. da n-o mai iau de la capat. Multa sanatate Alessiei de Adina.
Ramsan, Avdanaarhire.. eruptia dentara poate duce la o scadere a imunitatii.. de aici mai apar combinatii dinti noi+viroza.
Articol despre: http://copilul-sugar.sfatulxxxmedicului.ro/a_6_2931_Aparitia_dintilor_de_lapte.html (scoateti xxx) Si www.desprecopii.com/info.asp?id=98" target="_blank">aici.
Dandusa, uraaaaaaaaa!! Ce bine-mi pare ca a plecat bau-bau cel rau ce-o chinuia pe Crinuta.
Kikineata, tot vreau sa-ti zic ce-mi mai place numele de Sara-Maria
. Noroc ca ieri am fost la botezul unei bebeline dulci, Sara-Maria, si asa nu mai uita..
de mine. Daca as mai avea 2 fetite.. ar fi o optiune serioasa pt nume...
Panaa, Ktrinel hai hopa sus. Sper sa nu fie nimic la Julie.
.. fug sa ne pregatim.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Mda,
sta scris pe mine:
Yagmur m-a rugat sa va spun ca va
pe toate. E ff ocupata, cu sedinte, bla, bla.. si suparata ca Luca e mucios si-a luat-o si usor cu tusea.
Speram sa fie numa una usurica.
Roxanicaaaa am pumnii stransi, stransi sa nu-l doara pe David. Ma gandesc la voi. 
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
m_monique spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
Dianocica, Ada adoarme cu tzitzi ziua, de aia ma gandesc ca trebuie sa o intarc. Nu cred ca voi reusi sa o adorm altfel acum. Si oricum mai am putin timp si nu stiu daca reusesc sa o intarc oricum. Imi e foarte greu, iar ea orice durere si-o alina cu tzitzi. Daca acum 3 saptamani reuseam sa nu o mai alaptz decat la somn ziua, acum de cand a fost bolnavioara o alaptez de mai multe ori pe zi; la fel si noaptea. Nu stiu cum voi termina povestea....
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
aceeasi problema am avut-o si eu cu andrei, ca numai cu tzitzi in gura vroia sa doarma.
in primul rand m-am inarmat cu rabdare.
la inceput ii bagam tzitzi in gura si i-o scoteam, nu-l lasam sa suga prea mult. apoi am inceput sa-i dau putin lapte praf la pranz. apoi il puneam in patut si chiar daca urla, incepeam sa-i distrag atentia jucandu-ne cucu-bau. apoi ii aratam ca mami face nani-nani si nu-l mai bagam in seama. el incepea sa se joace singur si apoi adormea. imi lua cam aproape o ora sa-l adorm, dar intr-un final adormea.
acum adoarme singur.
mai are zile in care are toane si atunci il pun in pat langa mine, il scarpin pe spate si-i cant.
eu deja am inceput si seara sa-i dau completare. dupa baie suge la tzitzi, apoi il pun in patut si-i dau sa bea din biberon. daca nu se culca, iar ma pun in pat si-i arat ca mami face nani-nani.
eu te sfatuiesc, sa te inarmezi cu rabdare si sa fi perseverenta.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
acs spune:
Buna dimineata si o saptamana asa cum va doriti!
Adina de Raluca_u! Sa cresti mare, frumoasa si fericita! Petrecere frumoasa!
Fetelor, ajutooor! Nu se mai gaseste Lapte HN25 si avem din nou nevoie. Daca vedeti pe la vreo farmacie, va rog dati-mi de stire!
A alergat sotul in weekend la vreo 5 farmacii, mama la vreo 2. Cica nu se mai importa :(. Victoras nu stiu cum, dar are iar probleme cu burtica.
Numai bine,
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Neatza,
Inca tot nu am reusit sa recuperez...
Luca e tare mucos, se ineaca cu muci, sambata seara am fost la spital dar nu are nimic la plamani, nici febra, nici rosu in gat, doar rinofaringita asta care ma dispera; era tare frumos la 2 am cand ningea linistit peste Cluj; la ora 4 a adormit beton, se pare ca ii priesc plimbarile nocturne
... Se pare ca ii ies 2 dinti, plus masele imflamate...si noaptea se trezeste urland.... sint tare in urma cu somnul, plus stres cat incape la job....
Din cele 2 pagini citite:
Crykett, condoleante; imi pare tare rau pentru pierderea suferita
Fatima, sinteti superbe
Kokorina, pupici de la Cluj... pe mine nu ma suni?
Dbunny, n-am comentarii la subiectul propus... eu sint tare fericita ca am o dadaca super buna, e ca si bunicutza lui Luca
Dianocica, iesi din butoi...
Laura, asa as veni la chef....
Ruxandra, ce chef fain... abia astept sa ajung la Buc... sper sa si apuc sa ma vad cu toata trupa...
Bineinteles ca nu mai tin minte altceva...
Adina, LA MULTI ANI
; numai bucurii alaturi de familia ta iti urez..
Fug la sedinte si va pupacesc pe fiecare mult, mult 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by acs
Fetelor, ajutooor! Nu se mai gaseste Lapte HN25 si avem din nou nevoie. Daca vedeti pe la vreo farmacie, va rog dati-mi de stire!
A alergat sotul in weekend la vreo 5 farmacii, mama la vreo 2. Cica nu se mai importa :(. Victoras nu stiu cum, dar are iar probleme cu burtica.
Acs, da de ce nu-l incerci pe Humana HN?? E bun rau, cu banana.. Noi ne aprovizionam de la hypermarket, ca-i si mult mai ieftin ca la farmacie. Multa sanatate la burtica de Victoras.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
..inca una si ma duc ca s-a trezit conu ..ma tot gandesc... pe unde o mai umbla Bogdana cu Zara.. parca zicea ca sa ne vedem la Bucuresti..
fetelor, voi stiti ceva? ca mi se pare cam neserioasa.. dispare asa in ceata dupa ce ne abureste c-o s-o vedem pe Zara.. 
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
acs spune:
Multumesc Ruxandra, la hypermarket n-am ajuns, iar la farmacii n-am gasit. O sa-mi trimit sotul sa faca aprovizionarea. 
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
avdanaarhire spune:
Multumesc Bebinuta pentru urari si mai multumesc si Ruxandrei pentru articole.
Aseara a fost bine bine la spectacol. S-au facut glume - unele bune unele si mai bune, dar important este ca am iesit din casa impreuna cu dl sot ( nu mai facusem asta de ceva vreme), am mai vazut lume distrindu-se si chiar ne-am distrat si noi. Din pacate nu am facut poze si din pacate - si aici chiar ca ar trebui sa ma ascund sub pat de rusine- cred ca nu mai stiu sa le pun sa le vedeti si voi. As mai avea citeva poze ale lui Celeste care ar merita sa le vedeti si voi....
Daca nu e prea greu si daca se mai indura cineva....sa imi mai zica a suta mia oara cum se pun pozele....
anateo2004 spune:
ADINUTA
gata,am eusit sa-l culc
noi in timpul saptamanii avrem un program cam fix,din cauza gimnasticii.asta ar fi ultima sapt,dar eu as vrea sa mai fac macar inca o tura de 3 sapt.in fie vom vedea ce zice si dr-a.
bebinuta eu zic ca daca mai vrei sa pastrezi alaptatul poti chiar daca o duci la cresa.la noi e cam asa:Seba e dependent de san.cand e cu mine nu adoarme altfel si gata,pot sa stau si in cap
uneori cand e obosit il scot afara si daca il plimb pe teren accidentat adoarme,alteori nu vrea muschiul lui si scot tztz si gata
.dar,daca a stat cu mama a adormit in cartut,la fel cu tasu.scos de socru sau tatal meu afara s-a culcat fara scandal.iar cireasa de pe tort a fost vinerea trecuta cand l-am lasat cu tata si l-am gasit culcat pe canapea,deci nii macar leganat de carut.concluzia e ca daca dispare tztz din peisaj se poate![]()
dbunny eu am un sot care ma ajuta mai mereu,daca nu ar fi fost asa nu ma mai inhamam si a doua oara.a avut un pic probleme la inceput-cand s-a vazut cu doi-de adaptare zic eu
dar s-a dat pe brazda.el o duce si o ia pe teo de la gradi,el le face baie,sta cu ei daca sunt plecata,ii hraneste,ce mai face tot ce trebuie legat de copii.si in casa ma ajuta,daca ii spun ce si cum.nu prea pune mana din propie initiativa.a si e un lucru care ma enerveaza:nu duce gunoiul
chiar daca se trang tone.el il pune in ala punga langa cos
si cu toate astea il iubesc de mor
laura trebuie sa ai rabdare,chiar daca e pe regim si tratament mai pot apare scaune proaste.cele mai multe diarii sunt virale.si intradevar miros ingrozitor.indicatiile dr-ei tale sunt corecte,poate un pic cam restrictive -cele legate de gluten.asa ca mergi inainte.iar leziunile cutanate pot fii tot in contextul bolii,imunitatea e scazut si a "inflorit" dermatita.sau pot sa coincita cele doua lucruri,eu stiu ca iarna se poate accentua DA.daca zici ca refuza laptele si el e obisnuit sa doarma cu laptic poti blenderui branza de vaci cu orez si il faci mai lichid-eu puneam si babana,dar zici ca voi nu puteti.

Ada(30 nov)