LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
veronici spune:
quote:
Originally posted by asiza
Intrebare (posibil idioata): Si la termometrul electronic se scad 4 masuri, daca temperatura e luata intrarectal? sau doar la cele clasice, cu mercur?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Si la cel electronic stiu ca se scad,numai la cel electronic dar la care temp.se ia pe frunte nu se scad.
Pe Rares nu l-am ascuns pe nicaieri dar am avut perioada de invatat mersul si el vroia sa stau numai de el ,la calculator daca ma asezam el vroia sa stea in brate si dfadea cu pumnii in tastatura.Iar eu ma lasam pagubasa chiar si sa citesc dar sa mai scriu....
poze rares
mamica de Rares Stefan
desiree spune:
roxanica sa ne dai vesti despre cum a fost la spital...
kokorina, noi cred ca venim de Craciun in AUstria..Mayrhofen sau Fugen...nu stiu daca am scris bine...venim cu masina, poposim o noapte la Arad sau Budapesta si Austria scrie pe noi..auzii ca e tare tare frumos la munte iarna....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
doradora spune:
ok, deja ma declar suparata: am inteles ca unii copii au mai multi dintisori decat noi, am inteles ca unii merg deja, dar danutz ne povesteste ca un fulguletz poate sa si pupe...danutz, pot sa o trimit la reciclare pe pisi? nu ma deranjeaza ca se uita la mine in momentele de tandrete si imi zice cu toata dragostea din lume ,,ta ta", dar un pup-doi, acolo, ar putea si ea sa presteze...ia zi-mi, o primesti? o trimit si cu notes, ca sa nu uite ce invata...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
eri_ka spune:
quote:
Am fost ieri la petrecerea de un an a lui Grigore si ne-am simtit minunat! Mor de drag cand vad cum se joaca toti copilasii, cum misuna de colo, colo, nu plange nici unul, nu are nici unul vreo nemultumire. E supeeeeer! De-abia astept petrecerea Adinei, maine! Chiar ca e contagioasa raaau “La vaca Lola”!!! De ieri numai asta am in cap!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
Bai, ce ma enervati! La ziua lui Ingrid nu vom avem nici un copil. Noi nu avem prieteni/ cunostiinte cu copii . VREAU COPII DE ZIUA EI!!!
Demult vroiam sa va zic ca va invidiez ptr ca a-ti reusit sa va cunoasteti si chiar sa va imprieteniti. As vrea sa am mai mult timp la dispozitie , sa pot sa le intalnesc pe unele dintre voi,

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
acs spune:
Anateo, sunt curioasa cum o sa ti se para la Poiana Marului. Poate o sa aveti parte si de zapada, sa plimbi iezii cu saniuta :). Astept impresii. 
Veronici, sa-ti traiasaca baiatul! Ii sata foarte bine lui Rares in costum cu paion. E baiat mare :). 
Danutz, cand nu are probleme cu burtica, Victor mananca o multime de fructe, inclusiv kiwy. Spre bucuria mea, nu este alergic. Pot sa spun ca a mancat / gustat inclusiv struguri (fara samburi si coaja), pepene, portocale (mai mult suc, sa nu se inece), banane, piersici, caise si foarte-placutele: mere, pere in panere... De la borcanase a mancat foarte rar, in momentele cand am fost in deplasare.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by eri_kaquote:
Am fost ieri la petrecerea de un an a lui Grigore si ne-am simtit minunat! Mor de drag cand vad cum se joaca toti copilasii, cum misuna de colo, colo, nu plange nici unul, nu are nici unul vreo nemultumire. E supeeeeer! De-abia astept petrecerea Adinei, maine! Chiar ca e contagioasa raaau “La vaca Lola”!!! De ieri numai asta am in cap!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
Bai, ce ma enervati! La ziua lui Ingrid nu vom avem nici un copil. Noi nu avem prieteni/ cunostiinte cu copii . VREAU COPII DE ZIUA EI!!!
Demult vroiam sa va zic ca va invidiez ptr ca a-ti reusit sa va cunoasteti si chiar sa va imprieteniti. As vrea sa am mai mult timp la dispozitie , sa pot sa le intalnesc pe unele dintre voi,
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
hai ca se baga iasul in seama ca musca-n lapte. esti din buc, nu? cine te opreste sa le inviti pe fete la ziua lui ingrid? dupa cum le vad eu pe ele, nu fac parte dintr-un club exclusivist care nu primeste noi membrii. arunca o invitatie, vezi ce iese
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dianocica spune:
am venit trotilati de la ziua adinutei
. d doarme rapus. raspuns una-dou, bag o pipa si vin cu detalii picante ![]()
veronici arunca naibii pampersu' ala. degeaba tratezi cu n creme daca nu inlaturi cauza. schimba pampersul si ai sa vezi ce minune...cum trece singura...
asiza eu nu scad nimic. nu am auzit nici o explicatie stiintifica la treaba asta. si apoi dupa cine sa ma iau? aia care zic sa scad 1? sau aia cu 2? sau aia cu 4?
. de aia e termometru digital cu precizie mare, nu? sa mi spuna temperatura.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
danutz spune:
Pai o dam si pe pisi pe mana bonei Mihaela, fiindca de cand a aparut ea in viata Mariei-Sale, l-a apucat si pupat-ul. Acu' sa nu-ti inchipui ca e acel pupic elevat, este, asa, un fel de lipeala cu gurita deschisa, de obraz, cu multe bale si eventual si cu un dinte infipt
Dar e cool!!!! Si vreau si eu...ca la mine nu presteaza!!!
quote:
Originally posted by chris80
ok, deja ma declar suparata: am inteles ca unii copii au mai multi dintisori decat noi, am inteles ca unii merg deja, dar danutz ne povesteste ca un fulguletz poate sa si pupe...danutz, pot sa o trimit la reciclare pe pisi? nu ma deranjeaza ca se uita la mine in momentele de tandrete si imi zice cu toata dragostea din lume ,,ta ta", dar un pup-doi, acolo, ar putea si ea sa presteze...ia zi-mi, o primesti? o trimit si cu notes, ca sa nu uite ce invata...
chris +alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
dianocica spune:
o pun repede de capitol nou sa nu ziceti...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
asiza spune:
Stati ca incet-incet ma lamuresc si eu cu temperatura asta...cred ca aveti dreptate cele care spuneti ca se scade cam tot 4 masuri si de la cel electronic/digital...Dianocica, de scazut sigur trebuie sa scazi (dilema mea era cat?) intrucat temperatura masurata intrarectal, deci in interiorul corpului este mai mare de regula cu 0.4/0.5 grade ar spune unii fata de cea axilara, care e la suprafata corpului si, deci, mai mica decat cea din interior
...sper ca s-a priceput ceva...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!