LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...stau la capacului si baaaaatttt, dar nu-i nimeni sa-mi raspunda...butoiul este in revizie....si totusi, am cazut pe langa el...ce-o fi? depresia dinaintea schimbarii prefixului? lipsa unor ore decente de somn? insistenta enervanta a socraseniei fata de vizitarea anei ? impartialitatea sotului ? ma simt asa de singura..... OOOOFFFFFF! desi am motive sa fiu fericita: puiutul meu creste mare, sanatos, SLAVA DOMNULUI!, totusi.......

incerc sa-mi descretesc fruntea urand un calduros LA MULTI ANI si multa sanatate si clipe fericite alaturi de puiutul tau drag cat si alaturi de toti cei apropiati sufletului tau, MIRONEI!!! si nu in ultimul rand, TUTUROR FULGULETILOR CARE AU ATINS PREGUL DE 1 ANISOR!!! LA MULTI ANI, sa cresteti mari si sanatosi, si frumosi!!! alaturi de parintii vostri!!!

....fug, ma napadesc raurile soriceilor......

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Pai da ...desigur...la mine s-a spart butoiul si am luat-o la vale spre judetul Niagara...deci io eram sigur...de a-deju nushtiu ca nu vorbeste cu mine! De ce nu m-ai prins?
Pup fetele Dandusa, Dianocica, Marani, Roxanica, Dia, ...

quote:
Originally posted by Donia

Pe cand imi cautam boii parca le-am vazut pe a_deju si pe kikineata... parca se intdeletniceau cu aceeasi chestie... ele sa fi fost? Aliooo... v-am facut cu mana, m-ati vazut?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

cum adica bre, nu vorbesc cu tine?????
no... acuma pe bune, daca mi-ai scris ceva si am sarit ca vaca (lola, evident) peste... sa-mi fie cu iertare, dar am parcurs ultimele pagini cam in X si 0.. dar daca-mi mai soptesti suav o tura, promit sa fiu pe faza :)))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">la vaca lola

vezi ca e contagioasa rrrrau

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna dimineata....
adica pt mine... ca acu m-am trezit.. c-am ajuns acasa la 4 dimineata cu plod cu tot..a fost mai ceva ca la nunta..unde s-a mai vazut cumetrie pana la 4 dimineata?..ne-am distrat super fain, poze mai tarziu cand le primesc...copilul botezat (Daniel Stelian Robert Cristian ) un cuminte a dormit non-stop de incepuse sa se umple masa de lapte pe bluza pana jos ca nu se mai trezea sa suga...al meu un neastamparat s-a dus pe la toti a zambit la toti, a ridicat aratatorul la toti ( o noua descoperire) a fost deliciul serii...nu mai voia sa adoarma ca sa nu piarda ceva,. vreun fel de mancare din care ar putea sa guste ( doar sarmale nu a gustat), vreo hora ceva..pui de moldovean veritabil..ce mai!

sa revenim..intrai si eu o tzara pe forum ca inainte sa adormim ( toti 3) ne-am facut siesta cu vreo cateva cantecele , printre care si vaca lola..si m-am trezit cu ea in cap..cu vaca adica..nu mai pot sa scap de vaca..bai ce are melodia asta?,..si ce imi vad ochii?,,,si pe forum tot vaca..help!!!...asta e ca in secventa aceea cu dangalanga, langa-danga/suna-n asfintit talanga..si tot vaca era...ma duc sa beau un gat de tzuica poate scap de obsesie....(.... la vaca lola/la vaca lola/tiene cabeza y tiene cola.....)

am gasit tuica...nada de nada...hai ca am dat-o pe spaniola...mai bine sa va pove de al meu sotz..sa ma laud si eu...bai am un..sotz?,,nu, ca nu suntem casatoriti..si ce daca?...who cares?..am un iubit?..amant?...cum sa ii spun?..barbat..asa suna mai bine...barbat de casa..nu am vazut asa ceva..si am cunoscut ceva la viata mea....super super saritor..ma ajuta in absolut orice..nu le mai insir..copilul?..e sufletul lui...viata lui..vine de la servici obosit si copilul il revigoreaza, il umple de energie...se inteleg de minune amandoi..noi doi?....in afara de faptul ca mai avem divergente ca ma tot alearga prin casa si eu uneori sunt asa obosita sau efectiv nu am chef de si el vrea la fiecare a doua zi..helau??? avem copil..nu mai suntem singuri, tre sa ne infranam poftele pana adoarme copilul... nu puem face nimk cu el agatat de pantaloni.plus ca energia mea e canalizata mai toata pe copchil...chiar nu poci din 2 in 2 zile da nu pare sa priceapa si se da frustrat..asta e...dar sa nu fiu fatarnica..normal ca ma mai enerveaza..insa nu ne ciondanim in fata bebeului niciodata..ci atunci cand doarme...ca eu una am un stil de a reprosa mai cu tonul ridicat asa si cu aratatorul in sus...are fimiu cu cine semana!...hai ca nu am punctat nimic concret dar ce mai conteaza micile dispute cand am un copil perfect si un barbat capabil sa faca orice pentru mine? e om si el mai spune o prostie, mai cauta si el atentie cateodata si ma tachineaza ca stie ca ma nervez repede..dar toti avem limite si e normal ca atunci cand suntem nervoase, surescitate, obosite, tensionate sa ne mai varsam pe ei ca ei sunt cel mai aproape de noi...pe cine sa me revars, pe mama?,,,nu, ca ma dezmosteneste....ce voiam sa subliniez e ca important e ca ei sa ne inteleaga perioada asta mai delicata,noua postura care uneori ne cam depaseste ( pe mine una sigur, cateodata)...sa ne gandim la mamicile singure care isi cresc copilasii si care nu au un om asa de aproapiat pe care sa se sprijine, pe care sa certe, care sa o mangaie cand e obosita...

hai ca devin melancolica...multumesc lui Dumnezeu ca il am pe el, ca fara el clacam de muuuult..

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hop si noi

Multa sanatate fulguletilor bolnaviori si multa putere mamicilor

Bebinuta-Rianna a ales cheile de la masina prima data,apoi biblia si rujul

Dbunny-frumoase pozele de la expozitia canina

Dianocica-si Antonia are cortulet
inca nu stie sa se aplece cand intra il el,cand iese pleaca cu tot cu cort

Avdanaarhire-bravo voua ca va distrati distractie placuta
ce mai face Celeste?

Panaa-

am murit cu sotul de ras Antonia si-a pus papucul meu de casa si mergea cu el

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia multumesc de retete, dar suntem alergici la banana
kikineata mersi de sfat, uite acum ma duc sa citesc

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

nu, ca nu suntem casatoriti..si ce daca?...who cares?..am un iubit?..amant?...cum sa ii spun?..barbat..asa suna mai bine...barbat de casa..
se cheama concubin

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

donia ia nu te mai uita in jos. arunca putin un ochi in sus. a? ai vazut mana aia maaaare si luuunga? hopa sus.

katrinela si dvs dati tarcoale pe la butoi?

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Iote la Desiree ce viata sexuala activa are...te invidiez, te invidiez ...chiar nu sunteti casatoriti? Si io de ce n-am stiut? ...Te pup ca vad ca tare bine v-a prins cheful de ieri ca esti in mare forma
Bambo, ce-mi placeeeee cortuletzul vostru!!! De unde-l aveti??? Hai, baga detalii!
Panaa, ce-i cu tine?!? Ia hai, spune...poate asa iti va fi mai bine! E excelent ca ai un copil sanatos, restul se rezolva incet incet...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

laura, n-am stiut ca dani e alergic la banana... si oana face reactie alergica dc ii dau banana intreaga, dar daca ii dau numai margine, mai exact fara partea din mijloc, e ok

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput