LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by asiza
Bambo, ce-mi placeeeee cortuletzul vostru!!! De unde-l aveti??? Hai, baga detalii!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

e primit cadou cortuletul,dar e cam mare imi ocupa jumatate de camera si cam greu de strans e pe cadre

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

de 3 zile mananca orez, morcov fiert, mar copt, piept de pui fiert, cereale de orez si cam atat. si lapte, din cand in cand. de 2 zile nu mai papa nici lapte. acum.....are un puseu urat de tot de dermatita atopica. de la ce d....? nu mai pot! mor! am ajuns sa ma gandesc ce mai apare maine! si, bineinteles, kk e la fel. cum e cu butoiul? ca sa nu mai zic de ce pove desiree......ca sa ma oftic pe toate planurile. ma duc la film, macar sa bocesc.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura daca nu e nimic nou in afara de lapte...o fi de la lapte?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dianocica, Ada adoarme cu tzitzi ziua, de aia ma gandesc ca trebuie sa o intarc. Nu cred ca voi reusi sa o adorm altfel acum. Si oricum mai am putin timp si nu stiu daca reusesc sa o intarc oricum. Imi e foarte greu, iar ea orice durere si-o alina cu tzitzi. Daca acum 3 saptamani reuseam sa nu o mai alaptz decat la somn ziua, acum de cand a fost bolnavioara o alaptez de mai multe ori pe zi; la fel si noaptea. Nu stiu cum voi termina povestea....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Dianocica, Ada adoarme cu tzitzi ziua, de aia ma gandesc ca trebuie sa o intarc. Nu cred ca voi reusi sa o adorm altfel acum. Si oricum mai am putin timp si nu stiu daca reusesc sa o intarc oricum. Imi e foarte greu, iar ea orice durere si-o alina cu tzitzi. Daca acum 3 saptamani reuseam sa nu o mai alaptz decat la somn ziua, acum de cand a fost bolnavioara o alaptez de mai multe ori pe zi; la fel si noaptea. Nu stiu cum voi termina povestea....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

musca din mine nu-mi da pace...,sper sa nu te superi...
cind am inceput cursul...,la fel m-am gindit si eu...,stiind ca bubulina nu adoarme fara tzita...,dar a fost mai usor decit ma asteptam...,cu citeva zile inainte sa dispar de tot...,am lasat-o pe mama sa o adoarma in carucior...,a reusit din prima...,fara plinsete...,fara titza...,a doua zi la fel...si acum...,exact aceeiasi poveste...
de luni pina joi,inclusiv ,ziua doarme leganata in carut de mama ...,in week end o adorm la titza...,cum era invatata si totul este ok...
sper sa fie si la voi usor si sa nu fie nevoie sa renuntati la tiza...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Deci azi i-am dat Kiwi Mariei-Sale si acu seara am vazut ca are 2 pete pe burtica. Cam cat un varf de deget de-al meu, rosii. Bai fetelor, si asta tot un fel de alergie se cheama?
Iar vaca asta chiar e contagioasa rauuuu...La vaca lola, la vaca Lola...
Donia, unde esti, hai pe aici ca sa dansam cu vaca cu tot? Mai bine zis: CANADAaaaaaa, pe unde umblati???

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Pai daca fii-mio se baga in toate cotloanele , de exp, sub scaunul de masa, si-i place sa stea acolo minute in sir, se cheama ca tre sa-i iau si eu cort???

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

raportam prima maseluta si prima zi fara nervi/miriieli etc...
a fost foarte cuminte...si asta m-a ajutat foarte mult ...,dupa atitea zile de crize...,azi am reusit sa ma adun...si s-o iau de la capat...,da,da...,inca se mai vad si alti colti de pe la alte maselute,canini,etc...,deci mai avem de tras...
de citeva zile am inceput sa-i dau bonisan...,sa fie asta motivul pentru care si-a mai revenit?...,sau ca i-a iesit o mare parte din maseluta?...,studiem problema...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dandusa felicitari pt maseluta
dianocica ii dau lapte fara lactoza. sa fie de la ala? parca n-as crede....
donia am inceput sa ma sperii. kk miroase fff naspa, are micoza iesita la analizele de kk, sa fie de la asta diareea? cum era....ce fel de infectie da mirosuri nasoale rau? daca ai timp/chef...pls, lumineaza-ma...

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dandusa, normal ca nu ma supar, ma stii suparacioasa?
Sunt convinsa ca daca mama ar fi cu mine as reusi, cu Cristi nu am nici o sansa. El se joaca cu ea, face de toate ,dar de adormit nu poate si gata.

Adinazot, Avdanaarhire, multa sanatate fetitelor!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput