LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Ramsan, sper sa ii treaca repede lui Rares febra. Poate e totusi de la dintisori. Si LMA chiar daca e cu 3 zile intirziere. Sa va traiasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

avdana multumesc tare mult pentru urari. Si voua asemenea tot cu intarziere pentru implinirea celor 11 lunisoare
Ar fi bine sa fie de la dinti febra asta.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dbunny, cred ca i-a placut prichindelului sa vada atatia catei, Oana ar fi fost inebunita ... tb sa spun ca te invidiez ca mai sta in carucior... stii ca avem carucior la fel si oanei de abia ii mai incap picioarele, cand sta relaxata, depaseste pragul de jos... chiar ma gandeam la un mom dat ce naiba o sa fac, ca nu mai incape copchilul in carucior... na, ca mi-a rezolvat ea dilema, ca nu mai vrea sa stea nici 2 minute

adina, imi pare tare rau ca e bolnavioara alessia, cred ca-ti este tare greu singura cu ea acuma ... uite o si sper sa se puna repede pe picioare si sa nu mai aiba nimica

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Ramona, acum vreo cinci zile si Celeste a avut febra 38,5. Eu ziceam ca tot de la dinti, dar am fost la pediatra. Asta s-a uitat 3 secunde in gura copilului a zis ca vede rosu in git si i-a dat tratament pentru 5 zile. Am facut si tratamentul cu Sumetrolim, Nurofen si Fluidol - asa cum a zis pediatra, dar la doua yzile de la debutul febrei lui Celeste i-a trecut si i-a mai aparut si un ditisor. Asa ca acum nu stiu daca febra era chiar de la dintisor sau chiar a avut rosu in git....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara!

Cu intarziere LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri:
TUDOR MATEI , DELIA ANA-MARIA , RADU-IOAN !!! Sa aduceti numai bucurii parintilor!!!

Revin

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Sper sa nu ma certati, dar eu in seara asta am dus pe Celeste la bunici si, impreuna cu domnul sot, mergem intr-un club nou deschis in Iasi - Hypnotic - unde in sera asta va fi spectacol de stand-up comedy cu trupa DEKO. Am auzit ca sunt chiar buni. Si pe Celeste o iau abia miine dimineata de la bunici. Sper sa nu ma apuce remuscarile inainte de a iesi din casa...
Daca va fi frumos spectacolul, poate va povestesc miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Pai da ...desigur...la mine s-a spart butoiul si am luat-o la vale spre judetul Niagara...deci io eram sigur...de a-deju nushtiu ca nu vorbeste cu mine! De ce nu m-ai prins?
Pup fetele Dandusa, Dianocica, Marani, Roxanica, Dia, ...

quote:
Originally posted by Donia

Pe cand imi cautam boii parca le-am vazut pe a_deju si pe kikineata... parca se intdeletniceau cu aceeasi chestie... ele sa fi fost? Aliooo... v-am facut cu mana, m-ati vazut?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

kikineatoooo hopa sus. hai, bem? sa ne revenim? la vaca lola...la vaca lola..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Laura, te rog dc ai luat suplimentul mami de care zice a-deju citeste la diaree. Eu stiu clar fara lapte vreo 3 - 4 sapt...ascult-o pe pediatra ta...citeam toate sfaturile ei si sunt perfecte. Mai bine papa mai putin decat sa-ti para rau...da clar fara lapte deloc.

quote:
Originally posted by Laura13

dbunny mie pediatra mi-a spus sa scot de tot laptele. inclin sa ii dau dreptate. a baut 1/2 din chestia aia pe care o povesteam in mes anterior si iar a tras un kk moale. MOR!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Da' am pierdut din vedere link-ul ala cu vaca lola ...asa ca daca sunteti buna doamna...ca scrieti pe rupte si io cu ale noastre ...nu-s functionala inca...da' vin io.

quote:
Originally posted by dianocica

kikineatoooo hopa sus. hai, bem? sa ne revenim? la vaca lola...la vaca lola..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput