LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am fost pana in ikea (apropo, au adus stuff de craciun) si d si a luat cort daca ma tineam de treaba pana acum ajungeam la momentul in care va povesteam cum ca pe la 2-3 ani apare nevoia de spatii mici. pe masura lor. la scara lor. le place sa stea in cazemate, cauta cotloane in care sa se joace....e, l am prins pe d de vreo 2 pri stand prin locuri f mici si parea ca i place. asa ca...i am luat cort. e un pic cam mare dar mai mic era doar un model cam naspa. asa ca ... sa ne fie de bine! a, cand ma gandeam ce o sa i placa peste vreun an (2-3-..5)cand o sa mergem la mare si o sa aiba cortul lui...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ca lumea cortu :)) ce dimensiuni are? unde l.ai montat
ma intereseaza si pe mine

ivan si dayanara

Mergi la inceput

ieri nu puteam sa adorm ca numai la vaca lola aveam in cap. am vazut pozele lui ddbunnt si am luat o de la capat

dayanara are cam 1,20 x 1,20 si e inaltutz. e iglu, l am pus in sufragerie dar il dau jos diseara. il mai punem la nevoie...

donia poza asta e pt tine. cu mult covor

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

la vaca lola..la vaca lola...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MARANI,felicitari pt increstinarea Bubamarei frumoasa!
RUXANDRA
ASIZA,LAURA,DAYANARA,DIANOCICA
Si eu am covor ca al tau DIANOCICA,Iar d e un scump si juma!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ramsan, multa multa sanatate lui bb Rares!!! Aveti grija cu febra aia ca sigur nu e de la dinti! Va pup cu drag
Dianocica, ce iglu v-ati tras ..si cati soareci aveti!!!!! ...si mai lasa-ma cu vaca lola ca tot aia am ascultat azi si doar ecoul ala e si in capul meu...
Dandusa
Adina, o noapte usoara va doresc!
Dbunny, vazut cateii, pe Dani si una bucata sot

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dianocica avem si noi cort de prin august....n-am loc sa il desfac!
dani papa orez cu mar copt. se pare ca ii place. ma rog....mie nu, dar face bine la burtica, asa ca bine ca papa. n-am mai facut kk de la 14!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Am revenit.. tot pe fuga. Febra 38 cu 5 a mai avut de la dinti. Ma gandesc oricum ca daca ies doua masele (acum am vazut ca a spart gingia si cel de-al doilea molar de jos) si un canin poate ca totusi e de la dinti. Nu mai spun ca saliveaza f puternic... e marait.
Oricum mergem maine la pediatra sa-l caute prin toate orificiile sa nu aiba altceva. In gat am cautat noi si nu pare sa aiba nic.
Poate pediatra ne va spune ca face febra si de la viroza asta mucoasa. Nu ma dau experta... va spun eu maine dupa vizita la dr. ce si cum este.

A mai avut asa o febra mare (adik peste 38 cu 5.. pana in 40) timp de trei zile asta-vara cand a facut o eruptie de o zi care se numeste roseola infantum. Nu cred ca o mai face o data .. e ceva viral de genul rubeolei... doar ca e o forma fff usoara.

Nu are pofta de mancare deloc. Vrea sa suga tzitz (cat mai am si eu acolo) si bea suc... ce mai meniu.
Asiza, Laura

Hai va pup si va doresc multa sanatate.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, jale mare cu vaca lola... numai asta am fredonat (la mine in cap) la pranz pana am adormit... se pare ca mi-am cantat mie, ca Oana dormea deja :))
oricum Oana e inebunita, tb s-o filmez cum danseaza ea pe vaca Lola, cand o aude incepe sa chiuie si sa batzaie :)... si cand vrea sa o mai auda, trage de tastatura si-mi arata cum sa umblu eu acolo ca sa cante vaca

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

laura, dc vrei varietate, mai poti sa-i dai orez cu banana si orez cu morcov :))

ramsan, multa sanatate puiului

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput