LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Intru pe fuga.. intre doua suflari de muci. Nu am avut timp deloc sa mai intru sa va citesc pentru ca Rares e f mucos si are febra din cauza molarului si caninului care dau sa iasa. Are febra 39 si scade foarte greu cu novocalmin si impachetari ude. In plus e marait.. stiti voi.. tot tacamul fain.
Ramsan, nu se face febra 39 gr C de la dinti. Eu as suspecta altceva. Multa sanatate.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1) www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dbunny mie pediatra mi-a spus sa scot de tot laptele. inclin sa ii dau dreptate. a baut 1/2 din chestia aia pe care o povesteam in mes anterior si iar a tras un kk moale. MOR!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura ce medicatie ti-a dat? ca banuiesc ca v-a prescris si asta pe langa regim.
Andrei (16.12.2006)poze
botezul lui Andrei
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by Laura13
dbunny mie pediatra mi-a spus sa scot de tot laptele. inclin sa ii dau dreptate. a baut 1/2 din chestia aia pe care o povesteam in mes anterior si iar a tras un kk moale. MOR!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura ce medicatie ti-a dat? ca banuiesc ca v-a prescris si asta pe langa regim.![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
hidrasec 2 plicuri pe zi, biotics un plic pe zi, calciu carbonic de 3 ori pe zi. regim: orez, morcov fiert si pipet de pasare fiert. a! si cereale de orez fara lapte inclus.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
ruxandra_sb spune:
Minunatelor, multumesc frumos pt gandurile frumoase. 
Adevarul e.. ca acele zile in spital, de dupa nasterea lui Grigore, au fost cele mai crunte din viata mea.. cea de pana acum. Dianarus, Marani, Shoshika imi pare rau ca si puii vostri au avut hopuri de trecut, inca din primele zile. 
tema cu olita
nici fetele cu r nu folosesc inca. Pe la primavara om da-o jos din pod.
tema cu giugiuleala
Cu Matei inainte de nani, mai ales de amiaza, avem program de giugiuleala. Conu inca nu pupaceste, da e vizibil ca-i place sa fie desmierdat.. asa parca se intinde ca motanu si radiaza tot.
tema cu ata rosie
ce? eu nu i-am purtat niciodata asa. Nici bb din jurul meu nu prea au asa ceva.
tema cu mararul
parca putin in pilaf? nu mai stiu.
Desiree, multumim pt articol. Eu mi-s combinata.. autoritara, democratica, indulgenta si indiferenta... mai putin protectoare.
Yagmur, un
mare sa treaca insomnia si oboseala si sa te vedem in plina forma.
Donia, 

Morosan de morosan, Mark al Alexandrei. Si curajos pe de-asupra.. ataca toboganu al mare.
Madaluta o sa aiva o
, tralalala.. Si ai grija mami de tine.
Roxana_c.. poate te intorci si cu poze si povesti de la motul lui Calin.
Marani, felicitari pt botezul frumusetii de bubamara. Vrem poze! Vrem poze! 
Saryta, se pare ca a fost o scapare.. Subiectaici.
Off, Roxanica. Dar lasa, asa tot raul ii spre bine. Sa va lamuriti odata ce si cum.. ca prea bajbaie cu rezultatele la analize. Tin pumnii stransi, stransi sa nu doara tare pe viteazul David. Si tie mami, multa putere. 
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
a_deju spune:
hai salut, minunatele!!! scuzati absentatiunea gratioasa, dar cum la mine-n sat acilea batu ieri vantul (..nu mai zic ca aseara a nins ca-n povesti :) ), in mod logic, pica si netu'... azi am cutezat sa scoatem nasu' din barlog, ca dimineata stralucea un super soare, si ne-am incumetat pi strassele centrale...de pe unde ne-am adunat rapid in cam juma' de ora (timp in care am apucat sa golesc si juma' de terranova..hi hi :)) ) ca ne inghetasera, si anume, chilotii :) 0 grade. celsius. brrrr :)) acu' copchilu' doarme, noi carcotim cu cracii-n sus la cronicuta, si ca sa sar din lac in putz, daaaaaa, si eu i-as sparge capu' mihaiului de minim saptej' de ori pe zi (din care 'fo saizeci nu este vina lui...da' asa.. just for fun :))) ).
revin mai pe seara (daca nu bate vantul, daca nu pica lumina, daca nu cade blocul, etc etc...) :)
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dayanara spune:
adinazot, ramsan , laura, multa sanatate la copilasi...cum vine iarna cum apar o groaza de virusi....care mai de care
dbunny - ce frumos tre sa fi fost la expo printre catelusi, o sa ma uit mai incolo cand pui toate pozele
si lasa ca nu aveti voi verde acolo, da aveti o faleza care pt mine inseamna mult...aici ce am? oricum sper ca la anu sa ne mutam in gijon in asturia tot din motive de mare munte peisaj
fatima - tie iti sta bine cu orice culoare cred, fetita seamana cu taticul, sunt frumosi foc :)
ivan si dayanara
dianocica spune:
sa nu uit..sa nu uit...
bebinuta de ce vrei s o inatrci pe ada? chiar daca merge la gradi ii poti da sa suga dimineata si seara. nu?
si mai era una veche da'...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
adinazot 
taman ce voiam sa va zic ca a deju e singur inzapezita pana peste tastatura iaca ca scoase nasul. buna dimineata si dvs!
ce sa nu uit? ce sa nu uit?
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
ruxandra_sb spune:
.. am scris si-am scris.. si puii mei ce-am facut de s-a dus tot. 
M-am suparat.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
dianocica spune:
ruxandra hai ia o gurita de gin ca trece ![]()
diana si
david 03.12.06