LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
danutz spune:
Repede repede, cat doarme Maria-Sa...
Fatima, vazut pozicile voastre! Foarte frumoase...m-am chinuit, dar tot nu mi-am dat seama ce a ales Eva de pe tava. Ne dumiresti?
Cryket, condoleante. Ase e in viata asta, vine cate una de te termina, dar vine si cate una care-ti aminteste ca merita sa traiesti! Felicitari pentru umblaret!
Korinutza, asa de tare m-am imotionat la faza cand Pascal a incetat brusc cu plansul ca sa nu mai plaga Sophia!!! Si cand am citit cum se dragalesc ei amandoi, sa-i pupe mama pe ei de Sandokani!!!
Vizionat aniversarea Riannei, o frumoasa si o gasca minunata. Bai fetelor, dar voi ati vazut tatii cum stateau pe langa bebeii din dotare?!!!
Asiza, ce ma bucur ca Denis e spre bine! Hai, cu statul ala in casa, nu mai e mult, te cred ca abia astepti sa iesi...mai e putin!!! Sa vezi ce urat e in Bucuresti...mohorat, frig, plin de gropi, noroi si mizerie...bate vantul...nici nu stiu daca iesim azi!
Fug la treburi...ca sunt o groaza!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
adinazot spune:
Eu-s necajita si obosita de nu mai pot.De cateva zile Alessia are muci,ne tot luptam cu ei,ii aspir tot mereu,dar azi noapte asa m-am speriat ,a inceput sa planga si avea un glas ragusit horcait,nu a mai avut asa pana acum,si tuseste si se rupe tusea,si a fost dr la noi si ne-a dat antibiotic.Si respira destul de greu.Ne -a dat ospamox si bromhexin.Sper sa -i treaca,eu nu mai pot,cad din picioare.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Laura13 spune:
alte poze de la ziua riannei
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Eu-s necajita si obosita de nu mai pot.De cateva zile Alessia are muci,ne tot luptam cu ei,ii aspir tot mereu,dar azi noapte asa m-am speriat ,a inceput sa planga si avea un glas ragusit horcait,nu a mai avut asa pana acum,si tuseste si se rupe tusea,si a fost dr la noi si ne-a dat antibiotic.Si respira destul de greu.Ne -a dat ospamox si bromhexin.Sper sa -i treaca,eu nu mai pot,cad din picioare.
poze Alessia
Adina, imi pare tare rau!
pentru tine sa mai capeti putere! 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
adinazot spune:
Am reusit sa dorm o ora,as mai fii dormit dar s-a trezit Alessia si nu mai pot.ASIZA,starea ei generala e buna,se joaca are chef de alergat pe aici,nu are febra,dar are muci si in gat si e ragusita,sper sa nu se complice treaba,dar am inceput cu antibioticul si sper sa fie spre bine.
Va pup,ma duc sa-i fac papa,si sa beau o cafea sa ma trezesc
poze Alessia
ramsan spune:
salut fetelor!
Intru pe fuga.. intre doua suflari de muci. Nu am avut timp deloc sa mai intru sa va citesc pentru ca Rares e f mucos si are febra din cauza molarului si caninului care dau sa iasa. Are febra 39 si scade foarte greu cu novocalmin si impachetari ude. In plus e marait.. stiti voi.. tot tacamul fain.
Din greseala am vazut pe pagina pe care am deschis-o poze de la petrecerea Riannei. Foarte frumoasa petrecere cu fulguleti prin preajma si mamicile lor
va pupam si va dorim sa fiti sanatosi tun
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Laura13 spune:
salutari mamici!
azi noapte a facut kk de 2 ori. nu i-am mai dat lapte, i-am dat cereale, cum mi-ati zis. bineinteles, nu a baut decat vreo 50 ml, dar a dormit linistit. dimineata, la fel, cereale fara lapte inclus cu mar copt. acum l-am asezat in pat, cu bibe, facut cu apa in care a fiert orezul (40ml), 30ml apa plata, 1 masura de lapte fara lactoza, 2 masuri cereale fara lapte. ce combinatii.....sper sa nu gresesc ca ii fac laptele diluat. se foieste, clar ca nu bea chestia aia.....sper sa adoarma pana la urma.
adinazot multa sanatate alessiei!
ramsan multa sanatate si lui rares. totusi....39 de la dinti? citeam in capraru, parca, ca copiii nu fac nici febra, nici diaree de la dinti, cica ar fi mituri. eu stiu? la ceilalti dinti ati mai avut episoade febrile? oricum....va pupam dulce, nu uita miercuri dupa-amiaza va asteptam cu mare drag la noi
asiza ma bucur mult ca sunteti pe drumul cel bun
bebinuta am uitat.....dar, desi cu intarziere
pt pm
va pup, va doresc o duminica minunata, noi cred ca vom merge la carrefour dupa-amiza, sa mai luam 10 feluri de cereale
si chestii pt miercuri
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
Laura lapte fara lactoza poti sa-i pui cat vrei ca nu afecteaza kk. Adica 5 masuri in 150 de apa de exemplu...
Am pus pose de la www.flickr.com/photos/dbunny/1964096855/in/set-72157602755184642/" target="_blank">Expozitie de caini la care am fost azi dimineatza. Dani a fost foarte extaziat si am vazut cred ca sute de caini...dar ca n-am pus aparatul la incarcat si am facut cam putine poze...
mergem la papa si dupa masa recuperam din vazutul pozelor.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Laura13 spune:
dbunny mie pediatra mi-a spus sa scot de tot laptele. inclin sa ii dau dreptate. a baut 1/2 din chestia aia pe care o povesteam in mes anterior si iar a tras un kk moale. MOR!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi