PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ziceam eu ieri ca nu se pune zapada, sa vedeti ce e la noi....Frumos oricum dar pentru mine dimineata n-a fost prea frumos.

Am iesit dimi sa dau zapada de pe masina si sa il duc pe Phillip la gradinita.Am dat, am dat...Rebecca urla ca nu intelege ce e aia multa,alba si udasi hai sa scot masina din parcare.Na hopa ca nu se poate, cauciucurile de vara patineaza.Rog administratorul sa imi dea o lopata(ca nu te-ajuta decat daca ii dai bani), si zic na ca nu e mare lucru.Reusesc si scot masina...na ma vazui pe drum am zis ca nasc de emotii.ESP-ul urla si clipea, masina ziceai ca-i barca..io uda fleasca.Dau o tura si zic na ca nu-i a buna, acasa ca nu ajung la gradinita(gradinita fiind pe un deal, multe curbe si pante deci cam greut cu caucioacele mele).Dar ma mai loveste ideea ca e chel frigiderul, astazi era in plan sa-l duc pe Phillip si sa fac cumparaturi pt casa.Bun..trec iarasi prin fata blocului-administratorul ochii mari, o fi zis ca dau ture de recunoastere- si n-am avut decat 1 km pana la un supermarket de unde trebuia neaparat sa cumpar branza sarata(deh pofte de femeie insarcinata).Ajung-multumesc lui D-zeu cu masina intreaga, am baletat nitel si Phillip se amuza ca ne dam huta..dau lumea jos, facem cumparaturi, ma relaxez si imi fac curaj pentru intors.O iau pe artera principala-curat ca in palma, deh.Ajung pe strada mea, hai sa iau la dreapta hopa o masina in fata.Sanie m-am dus...noroc ca persoana din cealalta masina a fost inspirata si a dat inapoi si am avut loc, ca de nu il dragaleam in botic.Zic iar uf am scapat, acum cauta loc de parcare.Gasesc, na cum bag masina in nameti.Ca sa nu incurc circulatia(strada mea e cu sens unic), o bag aiurea si plec sa caut o lopata.Logic ca nu era administratorul pe afara, in curtea alaturata soferul vecinilor dadea zapada.Il rog frumos, iau o lopata si da-i si lupta.Mai bagam nitel masina, mai dadeam zapada.A ras domnul ca prea vreau si eu sa parchez cum trebuie, iarna se parcheaza cum se poate.Pai..o parcam eu dar mi-e ca se nimerea unul cu caucioace ca ale mele si mergeam la gradi cu sania.Reusesc, Phillip deja radea de mine ca nu mai stiu sa parchez, uite cat loc era(era...dar....buf) si am ajuns in casa cu o parte din cumparaturi, restul sa le ia sotul cand o veni.Si acolo sa stea masina pana luni cand e tura lui sa faca drumul la gradinita si sa duca masina la schimbat cauciucuri.Toata distractia ce v-am povestit-o a durat 2 ore juma...rasul plansul.Ca atare:nici sa nu va ganditi sa mai plecati daca nu sunteti echipate corespunzator.

Hai c-am scris mult.Iesim afara cu saniuta ,Phillip ar vrea un om de zapada sa facem in curte dar nu ma mai pot apleca.

Nico sanatate multa si curaj ca trebuie.

Bysko bafta!Asteptam vesti bune bune

Revenim mai tarziu cu poze si povesti

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

babee misto rau ...sa inteleg ca Philip sta acasa azi? ...vrem si noi zapadaaa
nico iti tin pumnii stransi draga mea...va fi totul bine o sa vezi...la asta ma gandeam si eu...cand se face serclaj nu se face cu anestezie? ba da...deci fii optimista....te pup si sanatate multa
tweety poti sa incerci la budimex la dr rizescu...of sanatate multa
fetele eu sunt inconstienta: a fost ziua unui coleg si a adus prajituri de la Pasticeria Giusepina...nu va pot spune cum sunt ...si am mancat si eu 1 jumate ca nu m-am putut abtine...si acum mi-e rau de mor...am glicemia 204...si imi vine sa ma omor

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am dormit si eu putin cu fata da mi-e rau de numa s mi-e si foame pe deasupra da nu pot manca si deci ma doare si stomacul, belea combinatie.
Roxana si a mea face asa cateodata de ma dispera, mai ales cand se enerveaza ca nu reuseste ceva sa puna la jucarii si tranteste tot si se apuca de urlat pe aici. Sau face asta pe drum cand e mai imp si trebuie sa plecam de acasa, nu des dar cat sa ma scoata dim ultimele sarite, mai ales in public.
Babee fain ca aveti zapada, vreau si euuu , da naspa cu masina. Oricum povestirile tale is tare hazlii tre sa te apuci sa scrii o carte jurnalul unei mamici cu 3 bebeii. Da tot stilul asta de mici povestioare sa vezi ce success ar fi. Aici am citit cartea sotiei lui jamie oliver si tot asa povestea niste faze f hazliu are talent si tantea. Ar trebui si tu sa scrii.
Bulinutza imi pare rau ca te simti rau. Pupici sa treaca.
Da vad ca e cam liniste pe aici de vreo doua zile cam slaba activitatea.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am stat afara 4 ore, suntem cu totii obositi.Phillip s-a speriat de sanie si am renuntat pentru ca ar fi trebuit sa ii trag pe amandoi si 30 de kile sunt cam multe.asa ca am luat-o usurel pe jos, am ajuns la Schönbrunn si atat de incantat a fost Phillip de nu va pot spune.Apoi am salutat si animalele de la Zoo caa tot eram in preajma , si cand ne-au dat afara am plecat si noi catre casa.Am facut cateva poze dar s-a terminat acumulatorul si acum se incarca.Pun curand pozici.
Drumul se prezinta mult mai bine, au pus nisip si pietris-acum pot iesi cu masina.

Buli da, astazi Phillip a fost acasa si cam dezamagit ca nu l-am dus la gradi(l-am si intaratat hai in masina, gata nu mai mergem).

Mada...pana la scris carte mai am...sa se adune mai multe

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare fetelor.

Eu iarasi am luat pauza la scris. De cate ori am un pic de tim sunt atat de obosita incat ma intind si trag cate un somnic (cand apuc sa adorm). Faza e ca nu ma simt f bine in ultima vreme. Ma chinuie un umar de vreo 2 sapt si dorm mai mult in fund noaptea, pt ca in momentul in care ma ridic durerea dispare. Si ca sa fie meniul complet am zile cu stari de rau si ameteala de abia ma tin pe picioare. Mi-am facut programare la medic sa vad ce saracia am ca asa nu se mai poate. Eu am avut o forma destul de nasoala de diabet gestational si tare mi-e frica sa nu cumva sa fi ramas cu sechele. Cand imi e rau daca imi iau glicemia e cam 140-150 ceea ce nu e f rau dar nici bine. Cine a mai avut diabet gestational de pe aici si cum e acum?

Buli sanatate multa. Tu ai avut probleme cu diabetul si inainte de sarcina?

Nico totul o sa fie bine o sa vezi. Am citit aici pe forum (nu stiu sigur daca era mamica de piersicuta sau nu) de cineva care a fost operata de apendicita gravida fiind. Daca ma tine bine memoria era in Canada.

Tweety tinem pumnii sa ajungeti la un medic competent care sa va faca bine.

Mada tare greu tr sa-ti fie in perioada asta. Ma tot gandesc cum o sa fiu si eu pe la anul cand am programat bb2.

Babee de unde atata energie....ia mai trimite si incoace un pic. De cate ori citesc postarile tare ma imbarbatez si zic "vezi ca se poate".

Pupici la toata livada si mai citesc un pic din urma cat nu ma ia cu somn iarasi

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Fetele dragele, am reusit sa mai citesc din urma si ma infig si io la scris ! Mi-a facut sincer mare placere ca nu ne-ati uitat, m-am bucurat de gandurile voastre calde dupa precedenta conectare. Si pe langa multumirile catre toate fetele care s-au gandit la noi si pe care le pupam, n-am apucat inca s-o felicit pe Mada, s-o pup pe Consi de care mi-a fost tare tare dor si de ale carei aparitii fulger tare m-am bucurat (da ce mai face Lucaciu a propos?), s-o imbarbatez pe Tweety si sa-i doresc sanatate Clarei, sa-i tin pumnii Biscuitului nostru maine, s-o salut pe japonica noastra, s-o cert pe Crissa ca nu a mai pus poze cu Cipicul ei (de parca io's mai breaza), s-o pup pe Muuh my favorite si pe Dna C cu care desi nu ne-am conversat prea mult in trecut ne-a salutat cu eleganta-i caracteristica ... Si bineinteles ca n-am apucat nici s-o salut pe discreta Anasia care mi-e tare draga, nici Mapamondul german de la care asteptam vesti bune de ++, nici pe Martta care e o scumpa si lista e inca lunga !!

De fapt (introducerea e lunga dupa saptamani, luni de absenta) m-am conectat caci doream sa va impartasesc din experientele mele in 2 privinte :
- nemancatul (Crissa si oare mai cine, Dariana??) : Vlad a trait cu dragoste si aer practic o luna : in afara de biberonul de dimineata, a refuzat mancare timp de o luna, a acceptat doar pireuri de fructe si un pic de biscuiti, un pic de iaurt din cand in cand. Imi venea sa innebunesc, i-am facut de cateva ori si 5 feluri, da de, da de , dar de cele mai multe ori refuza inainte sa guste ! Un sfat fetelor : nu fortati copilul cu mancare, si nu va puneti mintea cu el, e intotdeauna mai tare ! L-am culcat de n ori nemancat, desi ma durea sufletul, si recunosc ca mi-am pus problema ca doamna care-l ingrijeste peste zi il cam forta si el isi formase un fel de incapatanare in a refuza mancarea ! Dupa o perioada foarte dificila, in care a si fost bolnav de 2 ori deci va dati seama, si-a revenit singur si mananca cat 10 de vreo saptamana ! Nu mai e copilul meu, mananca orice oricit, recupereaza tot ce n-a mancat inainte. Deci 3 sfaturi din experienta proprie : nu fortati copilul cand nu vrea sa manance, nu compensati nemancatul cu dulciuri, iaurturi sau mai stiu io ce ii place lui, si nu exteriorizati disperarea si stressul care va cuprinde cand refuza : nu vrei sa mananci? No problem.
-bolile : faptul ca e bolnav rau, ca are febra mare (Vlad a avut 3 episoade de 40, o data chiar peste 40) nu insemana neaparat ca e catastrofa, de cele mai multe ori e vorba de virusi impotriva caruia organismul trebuie sa se lupte sa-si creeze imunitate, si care bineinteles nu se trateaza cu antibiotice, se trateaza febra cu antitermice si cam atat. In mod normal febra trebuie sa scada dupa 3 zile si daca nu scade atunci trebuie mers din nou la medic. Aici in vest (zic in vest si nu in Franta caci din cate tin minte si MAda scrisese la un moment dat ceva de gen) dupa ce il asculta cu stetoscopul (si deci elimina bronchiolita si mai stiu eu ce ca nu ma pricep), dupa o analiza de urina, dupa ce se uita in urechi sa elimine otita, etc, ramane VIRUSUL, oricare ar fi el, n-are importanta, tratamentul e acelasi : "pas de traitement", doar antitermice. Ultima data, de 1 noiembrie , aici era zi libera, am chemat SOS medecins acasa ca Vlad avea 40 febra si era totul inchis fiind sarbatoare, stiam ca il doare gatul caci incepea sa planga cand inghitea, tusea ca magarul etc. Si cu toate astea mi s-a spus ca are un virus, si nici un tratement in afara de antitermice (ce apucasem sa-i dau pt gat mi s-a spus sa nu-i mai dau) ca nu trebuie tratat efectul ci cauza etc. Si cand m-a vazut ca fac o mutra de 10 metri si m-a auzit neincrezatoare, mi-a spus ca Vlad are de "facut" vreo 50 de virusi din astia pana la varsta adulta. Si mi-a co,firmat ca Vlad avea laringita si rhino-faringita, dar ca nu aceste boli nu erau cauza ci efectul virusului. Si a avut dreptate ; peste 2 zile Vlad n-a mai avut nimic.
Acuma io nu zic ca nu trebuie sa va nelinistiti, sau ca copii vostri au sistematic viroza cand sant bolnavi, departe de mine gandul asta, zic doar ca sant momente cand simptomele sant impresionante : febra mare, muci, gat, plans non stop, etc, si cand nu avem neaparat un diagnostic precis : poate fi vorba de un virus, si nu de o boala anume gen otita sau mai stiu eu ce (aici nu se face exudat faringian de ex). Nu dati cu pietre fetele, v-am imparatasit din experienta proprie, buna sau rea, cum o fi...

Va pup cu drag ca e tarziu si mi s-a facut somn. Sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!
Babee iubito, bine zice Mada, ar trebui sa scoti o culegere 'mamica de 3 bebei' ca tare ne amuzi cu povestirile tale
Cred ca e ca in povesti acolo la Schonbrun cu zapada
Avmaria, pupam fata, bine ai revenit
Buli, pupam fata sa scapi si tu de belele odata

Noi murim de plictiseala, azi nu am iesit, poate mai incolo daca se mai opreste ploaia asta...oribila vreme
In rest, nimic important, slava Domnului ca suntem sanatosi.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Tweety si Oana, sanatate si voua! Pupici!

Mergi la inceput

Dragele mele, m-a mancat undeva sa citesc la Cabinetul PSI-consultatii de psihologie despre dormitul in pat cu copiii M-a lovit depresia raaau!
Cred ca toti parintii obositi de atata plimbat intre cele doua camere toata noaptea cedeaza intr-un final, sperand ca odata ce copilul creste, intelege altfel lucrurile, ii iei fata cu o camera misto decorata etc si poate va dormi singur....ei bine, de pe acest forum aflu de parinti care dorm si la 6-7-8 ani cu parintii in pat, ba mai mult, nici nu concep altfel, nu stau la discutii si nu sunt deloc interesati de camera sau patul lor
Ce ne facem, fetelor?
Scoteti-ma din depresie, pls!

Mergi la inceput

'scoateti-ma' nu 'scoteti-ma'....din cauza vitezei

Mergi la inceput