PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
Consi spune:
Tweetylico pupo pe micutza ta. Imi pare rau ca treceti prin asta. Nu stiu ce sfat sa va dau in legatura cu medicii dar iti trimit un gand bun si cred cu certitudine ca va veti rezolva problema.
Dariana cum e Darius dupa operatie? 
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Bysko spune:
Am citit pe diagonala repejor-repejor si raspund la fel de repejor![]()
Mersi pt urari si sa-mi tineti pumnii duminica de la 10 la 14!
Nico stiu ca se fac operatii in sarcina, ca doar nu or sa lase bietele femei sa moara de diferite
(asta a vrut sa fie o incurajare). despre anestezie cel mai bine vb cu anestezistul. Cred ca an gen e indicata pentru ca aia rahi sau epidurala iti poate scadea tensiunea- risc de scadere a fluxului sg pt bebe. asa cred. Oricum si an generala se afce cu mai multe tipuri de substante. Si am vazut si-n Gray's anatomy cum operau femei insarcinate- deci se poate
Ai grija de tine si ai incredere in medici! Si pan' la urma transaminazele de acolo erau, nu? Te pup si sa fii curajoasa!
Crisa parca tu intrebai de diagnostice- ei uite-asa ne chinuim
ca majoritatea afectiunilor la bebei sunt asemanatoare ca simptomatologie si iti trebuie cunostinte, intuitie, experienta ca sa poti sa le diferentiezi.
Pupici la tot poporul
Bysko spune:
Nu puteam sa ma concentrez la invatat, asa ca m-am apucat sa caut despre anestezice. Nico, nu am prea gasit mare lucru, majoritatea facand referire la actul nasterii, dar presupun ca o sa-ti faca anestezia cu un agent care nu provoaca contractii( unle subs au acest efect). Partea buna este ca sunt o gramada de anestezice si la nic-una nu am citit de efecte secundare asupra fatului- daca erau semnalate ar fi aparut si-n carticica.
Suntem alaturi de tine si ne rugam sa iesiti cu bine din intamplarea nefericita!
bulinuta27 spune:
neata fetele...scriu rapid ceva si revin dupa: sabina e ok dar are foarte mult de treaba...am vb eu cu ea zilele trecute
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
crissa71 spune:
Consi:
Bysco:tinem pumnii la fata..duminica zici!Naspa cu diagnosticele si toti se cam grabesc sa le puna...
Dariana:ce operatia a facut Darius?Sunteti o.k?
pupici
MissJJ spune:
Buna fetele!
Bulinutza multumim ca ne-ai anuntat. Ma bucur ca e ok ma speriasem sa nu fi patit si ea ceva.
Nico tinem pumnii sa fie bine sa treceti cu bine de operatie si refacere rapida. 
Eu is mai odihnita azi fata mea s-a culcat la 7 si s-a trezit numai la 2 jumate pt laptic si a adormit la loc pana dim la 7 jumate. Deci incet incet ne revenim la program.
Acuma am emotii pt weekend ca mergem la ziua fetitei vecinei mele face 4 anisori si tre sa ne imbracam bine ca face jos la bucatarie ca au o bucatarie imensa care da in gradina si usa va fi mai mult deschisa ca fac si gratar si mai si fumeaza lumea si tare mi-e sa nu racim din nou amandoua, hai ca eu ca eu da ea saracutza abia ii trece si abia se simte mai bine si acuma sa imi raceasca din nou ar fi culmea. Si asa nu ne-a trecut de tot inca mai suntem fornaite si tusim amandoua deci nu suntem 100 la suta.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Nico sictir la colege ca doar nu te-or opera doctorii de fun asa. Ce riscuri care riscuri petnru copii? Concret au ele studii?
emilia invata-l sa coboare de pe ele. Alexei se suie pe o masa pe care o am si ca sa stau eu linistita l-am invatat sa se dea jos prin aluncare si mai ales cand il vad acolo nu ma panichez ii zic bravo bravo si urgent coboara singur daca vede ca nici mie nu imi pasa.
Babee eu intram cu ghetele in casa poate aveai noroc si de un somn.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Miruna stie sa se urce si sa coboare de oriunde de vreo 2 luni si are chiar vreo 2 metode de coborare, una prin alunecare pe spate cum zici tu si cealalta cu picioarele inainte pe burta dar el se urca acolo cand vrea sa imi atraga atentia si incepe sa topaie si imi e teama ca se dezechilibreaza si pica.

Am vazut si eu ca daca ma fac ca nu il vad se da jos dar eu stau cu frica in san si as prefera sa nu se mai urce deloc.
Vreau prea mult nu?
emilia
cu
Anastasia 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
doniro spune:
Ce are fii-meaaaaaaaa???????? Se pare ca am laudat-o prea mult ca e cuminte, ca de cateva zile (de cand a fost ma-sa mare la ea, adica maica-mea) e super miertaita, rasfatata si enervanta... Daca ii zic "nu e voie" incepe sa planga (se vede clar cum se forteaza). Daca nu reuseste sa puna un nenorocit de cub la locul lui il arunca cat colo si urla etc... Am fost azi prin magazine sa iau strictul necesar pt bagajul de spital si pt bb2 si ne-a tinut intr-o miertaiala continua, de am zis ca ii dau una la cur. Ne-a disperat si asta tocmai acum, cand se apropie zilele atat de grele pt mine (vor fi 2 copii mici urlatori...).

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
+31 cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Piersicutze spune:
fetelor am citit pe sarite doar unde era cuvantul nico 
imi cer scuze dar fac cercetari 
miruna esti mortala...le-am dat sictir... ha ha ha ca se pare ca imi poate face foarte mult rau aceasta problema: poate sa plece un calcul pe canal si sa ma duc ...apropo de ce zicea bysko parca
merci de incurajari, cred ca de acolo sunt transaminazele....ce memorie aveti doamna....inca nu se stie
o sa le atrag atentia la internare
m-am interesat in toate partile posibile si intr-adevar exista substante speciale pentru anestezia gravidei... si sunt foarte multe cazuri si de cerclaj si de apendicita si de colecist....
si eram asa linistita fetelor...
dar poate e mai bine asa, ca m-am informat si stiu exact despre ce este vorba
va tin la curent si ma scuzati c anu apuc sa citesc ce scrieti
oftalmolog bun este si dr Codrut Sarafoleanu -spitalul sf maria - pe langa piata ! mai. nr secretarei este 0749.809.822 pentru programari. incearca si acolo poate te primeste sa va vada....fetelor puneti voi mesajul asta unde trebuie - poate o ajuta pe fata
am citit pe sarite ca are nevoie de orl-ist bun
va pup dulce....numai ca nu este spital de copii