PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
Babee spune:
Crissa eu cand spun plecam e deja la usa, iar cand trebuie sa ii pun geaca aud proteste.Deja cand e sa pun salopeta sunt urlete, asa ca nu sunteti singurii
.Pe timp rece e mai dificil, dar trece si asta.
Si nu mai sta stresata, nu-ti mai face atatea ganduri negre
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by Babee
L-am dus dimineata pe Phillip la gradinita si ca sa nu ma mai intorc acasa am luat via SCS.M-am relaxat putin la Zara pentru astia mici,am baut o cafeluta buna , m-am scapat in niste bluze la Promod ca sa le port acum ..si am mai cascat ochii pentru cadouri..si m-am intors cu o stare de bine
.Rebecca s-a distrat si s-a amuzat cu toata lumea, a bagat mainile intr-o fantana , a lins o vitrina cu iepurasi reali..si cam asa
Acum fugim la nani si uram sanatate multa piersicutelor bolnavioare.
Gabriela, Phillip si Rebecca
Ma apuca nostalgia, iubito 
Vreau si io la Viena, nu am fost de 2 ani...sa beau un cappucino bun la o terasa, sa casc gura pe la magazine sau pur si simplu sa ma plimb pe strazi

Treaba e ca de data asta vom veni in jan, cand posibil sa fie cam frig pentru ce povesteam eu mai sus
Buli si Genie, pupici si sanatate multa

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
andreea25 spune:
ioana ,oki da' sapt viitoare nu scapi
.de leganat.. pff,iti dai seama ca am incercat si io si tasu metoda ,dar ea nu sta ,se ridica,si in leagan se mai ridica in picioare.asa imi zicea tata,cand a stat cu ea ,o noapte( bine defapt cateva ore) cand am iesit eu cu sotul.zice lasa ca ti o adorm io ,sa vezi.a zis ca i a ajuns ,ca el nu mai sta cu ea noaptea
.nu a stat nici pe picioare,nici in leagan,nici in pat si nici cum...iti dai semama ce s a mai chinuit.intr un sfarsit,pe la nush ce ora,tarziu oricum ,s a gandit sa o puna in carut si sa o hatzane acolo(pe hol
) si asa a adormit
.ce sa mai zic,pana la urma s o face si ea mare si o sa adoarma neleganata,o sa pape si bucati si fara fitze,o sa se joace si ea cu jucarii si singurika...io inca sper ![]()
aaa si sunt tare bucuroasa ca azi a facut pipi la olitza
.venisem de afara si am pus o pe olitza pana vine apa calda la noi, la ultimu etaj ,si a facut.eram asa bucuroasa,ca si ea ranjea toata si i am zis barvooo ca a facut la olitza
.bine nu imi fac multe iluzii cu olitza ,ca oricum nu am de gand sa renunt la pampersi acum si sunt sigura ca tot dupa 2 ani juma va invata.
fetele ,mereu uit sa va intreb
ceva si acu iete ca mi am amintit.[b]pediatra lu Ari zice ca nurofenu sa nu l folosesc decat 15 zile dupa ce l desfac? ati auzi de asta,ca nu mai e bun dupa? ca mereu tre sa iau cate unu sa am in casa sigilat...sau nu e sanatoasa doctora?[/b]mami si cu Ari(4 august 2006)
Babee spune:
Doamna C vremea este in racire, se anunta ninsoare in urmatoarele zile si cam asa.
Astazi am baut o cafe caramello...mmmm ce buna a fost,eu care am inceput sa beau cate putin de cateva luni
.Haide la cafea ca e buna..zapada e..Cred ca ma mai duc la shopping therapy ca e de bine
.
Andreea eu nu stiu de chestia asta nu Nurofen, intamplator am mai multe sticle in casa dar eu le-am dat pana s-a terminat sticla.
Am terminat tot tot de calcat
, acum sa mai spal maine 2 masini si le am pe toate puse la punct
.Si poate aflu ce e bebe sa stiu ce spal si calc![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Genie spune:
Andreea, eu stiam de chestia cu Nurofenul max o luna dupa deschidere. Sa zic ca intr-adevar parca nu e asa eficient unul deja deschis de ceva vreme cu unul "proaspat". Bine ca nu e asa scump...
Noi am inceput antibioticul. Chiar vroiam sa va intreb, voi ati dat ospamox de 125 ml la copii? Ca mie pediatra mi-a zis sa-i dau 5 ml la 8 ore iar med de fam mi-a zis sa-i dau 7 ml la 8 ore...Chiar sunt in ceata, prima data i-am dat 5 dar acum ma gandesc sa nu fie prea putin. Voi ati folosit pana acum?
doniro spune:
Buna seara! Ne-am intors de la doctor; mare lucru nu am facut, in sensul ca ne-a spus ca respira mai bine, ne-a trimis la ORL, aia a zis ca nu are nimic nici la nas nici in gat, i-a dat un spray si asta a fost... Eu tot nu sunt linistita cand o aud in ce hal sforaie, asa ca probabil o sa mergem si la alt ORL-ist, sa vedem... Mi-e ciuda ca am dat 250ron pe aparatul pt aerosoli degeaba... Ii luam ceva frumos de banii astia, in fine...
Mi-a pierit orice urma de inspiratie, nu mai bat campii, zic noapte buna, sanatate la pitici bolnavi si gata!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
+31 cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
julax spune:
doniro,sa nu-ti para rau de aparatul luat ,e sanatos oricum.
Imi pare rau pentru pirsicutzele bolnavioare.Asteptam vesti mai bune.
Si Alex mai urla cand il imbrac,uneori si cand ii schimb pampersul si asta de cand a venit frigul si da-i ciorapi,bluza,bluzitza...
dariana,cate mese cu laptic de la tine mai papa?Ca si mie mi-au venit musafirii dupa 10 luni,dar alaptam mai mult,acum doar o masa/zi.
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Am incercat si eu cu ,,nu e voie "cand imi tot dadea peste linguritza sau peste cana cu lapte si parca e mai rau ca inainte
Se amuza mai tare si dupa scurt timp repeta faza.Nu i-am spus pitzigaiat ,ci pe un ton mai jos,i-am si explicat si nik,din contra...Oricum la el faza cu ,,nu e voie"nu da roade in general.Poate intelege daca-i spun invers.HmmIulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
andreea25 spune:
babee,genie saru'mana.si cu medicamentele astea,de ce nu scrie pe ele ca nu mai sunt bune dupa nush cat timp de la deschidere,ca sa inteleaga tot omu' nene.
genie eu i am dat lui ari ospamox 5 ml la 8 ore,cand a avut rosu in gat.probabil e in functie de greutate.singura chestie proasa e ca dupa ce am terminat cu antibioticu a facut un fff urat episod de diaree.asa ca te sfatuiesc sa i dai si biotics baby sau atceva care protejeaza stomacelul.sanatate multa lui toni
doniro
mami si cu Ari(4 august 2006)