PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
doniro spune:
Multumim fetelor care au laudat tzarancutza noastra mica.
Mada, costumul a fost luat "pe bucatele", adica am gasit ia in magazinul Unirea, la artizanat, fusta e de fapt un stergar transformat, iar opincile le-am gasit fff greu in Carrefour Baneasa. Oricum, am mai vazut costumase in Brasov (daca ajungeti pe acolo...).
In alta ordine de idei, azi mergem la control sa vedem cum e cu bronsiolita/pneumonia Dariei; aerosolii vad ca au avut efect, dar noaptea tot greu respira si tot sforaie ca o babuta......
Va pupam si va tinem la curent.
Sa se faca bine toti piticii!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
+31 cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Buli multa sanatate. Nasol cu degetul lui buli cel mic, dar trece pana se insoara
. Si Vla toata ziua urla ca isi prind degetul in ceva.
Anasia am ras de m-am tavalit pe aici, cum sa musti tu degetul fetii????
Noi incepem incet incet sa reintram in normal. Azi noapte a dormit lemn. Ptiu sa nu-l deochi. Cu mancatul inca e prost, dar se va indrepta. Si totul de la o masea. Suntem la randul 2 de masele. Domne m-au disperat!!!!!
Multa sanatate piersicutelor bolnavioare!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Genie spune:
Fetelor sunt iarasi suparata. Tot nu ne lasa febra, azi dimineata avea 39 cu 3 la numai 3 ore la ultimul nurofen. I-am pus un supozitor cu Novocalmin si vad ca a mai lasat-o dar e trasa la fata, nu papa, doarme prost. Urechile o dor ca nu ma lasa sa ii pun picaturi in ele. Pediatra zice sa mai astept cu antibioticul, dar eu m-as apuca sa-i dau. Nu stiu daca fac fata Nurofenul si Panadolul la inflamatia urechii si a gatului. Offf... Greu cu bolile astea.
Bulinuto, ai grija de tine si de pitic.
Roxana bafta la doctor!
Va pupam
MissJJ spune:
Buna fetele!
Larissa felicitari si la cat mai multi ani de acum inainte!
Asteptam pozele. Ce fain ca ati mers numai voi doi.
Roxana ms am sa vad daca gasesc si eu pe marimea ei, stiu ca la mine la gradinitza aveau pt copii mici ca in fiecare an ne imbraca asa de serbare sau ziua romaniei nu mai stiu ceva de genul oricum tre sa trec si pe acolo ca zilele trecute zicea mama ca s-a intalnit cu fosta mea educatoare si vb cu ea despre mine ca vin acasa.
Bulinutza imi pare rau ca te-ai imblonavit si tu si de degetelul lui Bulinel pupam sa treaca.
Se mai intampla si noi avem destule accidente de degete prinse unde nu trebuie in genere sg isi face pb ca isi baga degetele tocmai unde nu trebuie da ce sa ii facem asa invata.
Genie multa sanatate sa treaca febra repede si sa nu aveti pb mari.
Eu acuma trebuia sa vin cu fata de la gimnastica da nu am mai mers ca donsoara s-a trezit azi noapte la 3 uralnd si plangand de nu stiam ce a patit si mi-a luat vreo ora si ceva sa o calmez ca nu vroia deloc sa se linsiteasca si la 6 jumate s-a trezit din nou plangand si nu a mai vrut sa doarma. Uff sper sa isi revina cat de curand ca efectiv ma termina. Is rupta de aia nici nu am mai mers la gimnastica adorm cu nasul in tastatura, nu rezist la trezitul asta la 6 in fiecare dim si macar de ar fi mai bine dispusa da se trezeste si miorlaici si nervoasa.
Uff va las intru mai tarziu merg sa ma intind pe canapea ca adorm pe scaun, ca normal ca ei acuma nu ii e somn cu toate ca e rupta de oboseala.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
andreea25 spune:
salutare
buli,genie sanatate maxima la piersicutze !
doniro m a dat gata tzarancutza ta,sa stii 
larissa la cat mai multi ani fericiti 
ioana ma bucur ca a dormit VLA
.mai baga si tu niste pozici sa va vedem 
dariana nu stiu sa ti raspund cu alaptatu si ciclu ,dar vroiam sa ti raspund la subiectu cu leganatul pana adorme...si Ari adorme numai in leagan
.si nush cum o voi dezvata de leganush
.singura chestie buna e ca totusi dupa ce adoarme o duk la ea in patut si doarme singurika la ea in camera .
pupici ,iar sunt cu treburi la bucatarie si alte chestii de facut prin casa
mami si cu Ari(4 august 2006)
Ioana81 spune:
Andreea sa stii ca calc nu l-am adus si nici cablul de descarcat
. Asa ca poate sapt viitoare poze.
Legat de leganat. Vla adoarme singur de pe la 11 luni, doar atunci cand trecem de 22.30 si nu da semne il pun pe piciioare. Si se culca in 5 minute. A si cand are el chef, dar rar vine cu perna la mine sa-l legan. andreea de ce nu o iei pe Ari pe picioare? Ai incercat? E ok si pt tine ca te uiti la tv
. Eu acum un an eram numai pe picioare de la colicii aia nebuni.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
anasia spune:
ioana, s-a intamplat......de doua ori....

imi tot indesa painea in gura si vrand sa scap, am muscat...cu totul, din greseala, bineinteles;
bine ca n-a fost grav;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Buli draga de tine,ai luat si tu rotavirusul asta nenorocit.Putere multa si pupa degetelul lui Rares ca sa treaca repede.Cum Dumnezeu vi se intampla atatea voua?
.Daca ai timp spune de regimul ala alimentar ca poate imi dau seama unde gresesc .
L-am dus dimineata pe Phillip la gradinita si ca sa nu ma mai intorc acasa am luat via SCS
.M-am relaxat putin la Zara pentru astia mici,am baut o cafeluta buna , m-am scapat in niste bluze la Promod ca sa le port acum ..si am mai cascat ochii pentru cadouri..si m-am intors cu o stare de bine
.Rebecca s-a distrat si s-a amuzat cu toata lumea, a bagat mainile intr-o fantana , a lins o vitrina cu iepurasi reali..si cam asa![]()
Acum fugim la nani si uram sanatate multa piersicutelor bolnavioare.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Mai fetelor,
copilu asta e de groaza!!
Urla la imbracat, fuge prin casa...m-a tin dupa el sa-l imbrac sa plecam...la fel si la pampers...etc..El care altadata urla sa plecam...acum nu mai vrea sa plece...(o fi de la hainele astea groase, ca nu le suporta deloc!).Nu stiu ce-i cu el!Asa fac si ai vostri?
In alta ordine de idei...nu i-a iesit nimic in copro...asteptam vineri coprobacterio...si de-abia luni exudatul!!Scria pe usa ca-s gata in 48 de ore!!Nu mai inteleg nimic!
Oricum mare minune sa nu mai aibe giardia!!Nu cred io ca a scapat asa usor de ea!In fine...laboratoarele astea!!
Acum incep sa ma sperii iarasi(citesc in Vip ca Teodora are cancer la colon)...citisem in alta parte ca ar avea la plamani!!Doamne...
El tot slabit mi se pare, tot n-am ce sa-i dau sa manace...ma dispera cu painea prajita si ceaiul...nu pot sa-l mai tin asa o vesnicie...(masa de pranz e o.k...dar restul de mese nu prea am ce sa-i dau).
Pe deasupra iar mi-a facut trei scaune de azi noapte pana acum..I-am facut aseara mere la cuptor...stiam ca am voie...dar uite de la ele sa fie?!
Saracul e subnutrit, plus numai vorbesc de vitamine, sucuri, sau alte cele pe care nu le mai are in alimentatie...Si e alb...si a slabit...Of...doamne...
Hai ca m-am plans destul....
Azi dermatologul mi-a dat o crema de la mustela...si mi-a zis ca alergia ar putea fi de la Kiwi....tot ce se poate.
Sper sa fie asa....ar fi cel mai simplu!
Pup piersicutele frumoase si bolnavioare!
Si pe mamici...
Sa auzim de bine.
crissa71 spune:
"Ma tin"...evident..si nu "m-a tin"!
scuzati..deh...

Acum "vazui"....or mai fi si altele..se-ntampla!
A...am uitat sa va zic...a nascut si nasa...la Elias...a fost bine pana la urma..sunt acasa...e tare mic, mic...are 2.600 kg!