Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ioana, ghete ii poti lua de aici:

http://www.pentrupici.ro/ cred ca au bagat ceva si de iarna. Daca nu, scriei tipei la contact si spunei ca vrei niste ghete de iarna...

Gusta, io ce sa mai zic de Alex care na, e baiat si se da cu ale mele? I-am dat si lui perie de fata si alte balarii sa nu-l mai vad ca se baraca in baie sa mi le ia. Acuma vad ca le-a mai rarit! Dar il vedeam rujat, indata!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Dragelor, stiti cumva care uleiuri volatile sunt mai bune in raceala si in prevenirea ei? Azi am luat umidificator cu recipient pt uleiuri volatile si acum vad ca pe cel mare il incearca o raceala. Ma gandeam sa folosesc cu folos treaba cu uleiurile, dar ce ulei sa procur?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gabrielilor si Gabrielelor! Petrecere frumoasa!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pesimism
Andrei PLESU
Nici în străinătate nu e totul perfect. Nici vorbă. În Franta disciplina rutieră e sleampătă, infinit mai rea decît în Germania; portofelul îti poate fi furat oriunde pe glob; smecheri si obraznici se găsesc pretutindeni; surpriza restaurantului scump si prost e mereu posibilă; unele locuri sînt murdare; blocuri dizgratioase s-au construit, mai ales în anii '60, peste tot; companiile aeriene occidentale oferă servicii mediocre, provoacă întîrzieri, nu te scutesc, la o adică, de pierderea bagajelor. Pe scurt, oriunde te-ai afla, poti întîlni numeroase prilejuri de indispozitie. La noi e altfel. Neregulile, inconfortul, arbitrarul, lipsa de educatie, nesimtirea, ilegalitatea, aproximatia, mă rog, toată ornamentica - milenară - a tărisoarei ilustrează o traditie durabilă. Nu e vorba de accidente, de "din cînd în cînd"-uri tolerabile, inerente, compensate de un fundal general agreabil. Fundalul a ocupat avanscena. Si e esentialmente dezagreabil. E muschiulos, vital, indestructibil. Turcii vin si pleacă, fanariotii vin si pleacă, rusii vin si pleacă, comunistii vin si pleacă. Noi rezistăm fălos, fudul, chefliu si dîrz. Dăm vina pe ei, pe toti, si ne vedem de treabă. NATO încearcă să ne organizeze, UE încearcă să ne domesticească. Degeaba. Apa trece, pietrele rămîn, avem sapte vieti în pieptul de aramă, românul nu piere. Nu moare si nu se transformă. Se adaptează. Se descurcă. Tine cu dintii de specificul lui national. Si tocmai de aceea, sînt pesimist. Cred că nu ne vom schimba niciodată. Vom continua să stăm în calea tuturor binefacerilor si noroacelor, fără să luăm decît caimacul de primă instantă. În rest, vom dospi, somnolenti, în dulcele bors autohton, cu mici accese de enervare tandră.

Străzile vor rămîne mereu betege, pline de gropi si asfaltate cu gumilastic, autostrăzile, dacă vor exista, vor fi niste santiere perpetue, soferii - profesionisti sau amatori - vor conduce bezmetic, isteric, mitocăneste. Îsi vor parca masinile în poarta ta, în curtea ta, în sufletul tău si, dacă protestezi, te vor înjura exterminator sau vor zîmbi suveran, de la înăltimea limuzinei proprii. Justitia va fi mereu o loterie, ziarele vor evita orice urmă de decentă si de noblete. Limba se va strica zi de zi, televiziunile vor atinge culmi de manipulare si trivialitate. Laura Andresan e doar începutul. Oricine va putea striga în piata publică orice despre oricine. "Relatiile", pilele, bacsisul vor fi la fel de greu de înlăturat ca si cîinii vagabonzi, politicienii vor perora obscen despre patrie si se vor gîndi strict la găstile de partid si la conturile personale. Toate scursurile vor ajunge vedete, toti derbedeii vor deveni campioni ai dreptătii. Vom fi sufocati de proastă crestere, de incultură, de muzică proastă si de fast-food. Prostia va avea bani, iar nepriceperea va avea putere. Aerul se va umple de invidie, ură si băscălie. Comunismul va reînvia, roz si cochet, cu sprijinul unor băietei de bani (si idei) gata, semidocti si trendy, netrăiti, iresponsabili, grăbiti să găsească înainte de a căuta. În schimb, icoanele vor fi evacuate din viata publică, în numele unei libertăti de constiintă care nu stie încă nici ce e libertatea, nici ce e constiinta. Manelele se vor multiplica, urbanistica va intra în colaps, vom avansa trudnic printre răgete si scuipături. Si vom vota, o dată la patru ani, în functie de clubul sportiv care ne place.

Cum vedeti, sînt pesimist. Ba pot pentru ca să spun că sînt apocaliptic. Totul a început cînd, întors la Bucuresti după o vacantă agitată pe alte meleaguri, am constatat două lucruri: mai întîi că e mai cald decît în restul Europei, mai cald decît la Mediterana si apoi că singura scară rulantă care urcă de la autobuze la ghiseele de control-pasapoarte nu functionează. Am urcat gîfîind, cu mireasma patriei în nări. Sînt prea pesimist? Să dea Dumnezeu. De-abia astept să fiu contrazis.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 20 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

La multi ani Mihai, Mihaela, Gabriel si Gabriela!!!!
Daca tot e o zi mare am zis sa va salut dar nu am timp de mai mult de atat, din pacate... Sper ca nu sunt copii bolnaviori si ca toate sunteti ok! Pupici!

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc Dana, si tuturor fetelor care mi-au facut urari astazi!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani tuturor care va serbati azi ziua numelui!

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, Gabriela, Mihaela, Mihail si Gabriel!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

OlgaM, felicitari pentru job!!! Chiar azi am cautat in caller ID numarul vostru de tel, sa te sun, dar de cind nu am mai vorbit, nu s-au salvat numerele din urma tare ... Asa ca daca citesti acum, da-mi un beep daca poti si te sun eu inapoi. Fiica-mea e la tv, asa ma razbun eu pe ea cind nu vrea sa doarma

Anca felicitari pentru noua casa!!! Am vazut si pozele, este foarte frumoasa. Ma bucur mult ca ati reusit sa o cumparati. Abia astept sa ne intilnim si sa mergem cu copiii la Disney! Mai vorbim la telefon pina atunci.

Cuscra, voi ce mai faceti? Veniti si voi la Disney, ca sa fac programarile Avem 3-4 luni la dispozitie, incepind cu decembrie. Un de ai mai pus poze cu voi???

Am vazut poze de copilasi, jucarii, imbracaminte, incaltaminte, mincare la crock-pot .... Cu asta imi relaxez mintea si ochii la sfirsit de zi.

Cine intreba daca copiii nostri vor sa iasa afara ... Fiica-mea nu vrea sa intre in casa! Cum aude ca o sa mergem afara, se prezinta la usa, nu conteaza cum e imbracata, se incalta singura cu adidasii si ma striga sa ii descui usa (o tin incuiata, ca poate sa o deschida). Iar cind iesim, sa vedeti scandal ce-mi face daca ii spun ca ne intoarcem acasa!!! Si are jucarii, activitati, carti ... orice acasa, sa nu se plictiseasca ... Dar cred ca e si ea ca mine, mai bine afara, decit intre 20 de pereti!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

rpd rpd

La multi ani de sf Mihail si Gavril!!! Acum repede ca mai sunt 2 minutele...

Andreea

Mergi la inceput