Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Intrebare: cind copilasii vostri fac pipi, miroase? Ca la Eva miroase si nu stiu ce sa fac, daca sa ii fac un test de urina pt infectie urinara ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai ca am reusit si eu sa ajung in timp ca sa urez toate cele bune celor care poarta numele sfintilor de azi SI multumesc si eu pentru urarile la adresa sotului meu drag. Pe care nu l-am vazut la oki azi, ca a plecat la 6 si mai vine maine. Si aseara s-a gandit el sa-si "serbeze" ziua de nume, am pus in ghilimele ca mare serbare nu a fost, da ne-am culcat la 3 dimineata si Filip tot la ora aia, si azi am fost varza de somn. SI ca sa nu simt ca fac umbra pamantului de pomana am reusit sa gasesc o ultima picatura de vointa ca sa ma urnesc pana la scoala. Unde am aflat cu bucurie ca distractia incepe incepand cu 29 nov. cand am primul partial

Dar vad ca e activitate serioasa azi pe=aici, doar o pagina?

Nelia, ce mi-ai facut? Vroiam si eu sa adorm senina in seara asta cand Filip a reusit sa ma faca sa lacrimez (a vazut ca pregateam sa-i fac baie Georgiei si m-a ajutat: a dus el din proprie initiativa cadita de pe hol in dormitor. Si m-au podidit lacrimile cand pe muteste l-am urmarit de la spate cum se caznea cu cadita care desi e usoara e voluminoasa. Era un omulet mic care se lupta cu o cadita de plastic care nu se dadea intrata pe usa de-a curmezisul Si l-am pupat si i-am multumit ca m-a ajutat iar el se umfla in pene.) Si acum citesc articolul de Plesu, eu care de obicei ca sa-mi fac viata frumoasa dau "ignore" la toti scuipatii de pe trotuar si sper in taina ca lucrurile nu vor ramane mereu la fel...

Ei, dar asa cum v-am obisnuit: Viata e frumoasa! Am facut dulceata de gutui! Multa. 5 kile de gutui, am muncit ieri ca un rob. Care vine cu clatitele?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, care-i reteta de dulceata de gutui?????

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

La 1 kg de fructe curatate de cotor se pune 1 kg de zahar. Se leaga un sirop din zahar si apa (2 pahare de apa la 1kg de zahar) pe foc mic, se ia spuma care se formeaza si cand zaharul s-a topit si siropul e legat ( whatever that means...) pui fructele taiate cubulete sau betisoare sau date pe razatoare. Si fierbi la ele pana te plictisesti, de fapt pana isi schimba culoarea din galbene ajung roscate. Amesteci cu simt de raspundere sa nu se prinda, eventual le faci intr-o oala cu fund dublu. Se pune la borcane cat e calda inca si gata! Pe urma te pui pe facut clatite zilnic ca daca faci ca mine 5 kile si-ti ies 15-20 de borcane ai cativa ani buni din ele. Ca noi nu suntem deloc consumatori de dulceata/gem decat la caltite mancam, in schimb din cand in cand ma apuca cate un avant d-asta muncitoresc, o data la cativa ani, da si cand ma apuca fac provizii serioase. Azi in timp ce bagam dulceata la borcane si faceam scurta la mana mi-a dat prin cap ce nemaipomenit ar fi daca as face in fiecare an cate 20 de borcane de dulceata, dar sa nu fie decat cate 2-3 de acelasi fel. Dar apoi mi-am dat seama ca nu se poate ca eu nu stiu nici mancare sa fac cate o cratita mica, cum as putea sa cumpar 2 kile de capsuni de exemplu si sa fac dulceata? Mi s-ar parea prea putin

Ia uite ce chef de vorba am... va las ca fi-mea da semne de neliniste, n-a lasat-o Filip sa manance cum trebuie cand i-am culcat drept pentru care se mai trezeste o data sa suga. Stiam eu de ce nu ma culc pana la ora asta...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Imi pare rau Androix, nu asta a fost intentia. L-am gasit, l-am citit si m-am intristat si m-am gindit ca merita citit. Are dreptate si nu numai pentru natia romana, ci intr-un fel diferit de la caz la caz, pentru omenire in general. Si quebecosii de aici ar putea intra cu usurinta in caracterizarea lui Plesu, doar ca ar fi altele epitetele. Si chiar si pentru fiecare individ in parte, pentru mine personal, l-am simtit ca pe o palma peste fata, ca toate trec, dar eu ramin, asa cum sint, cu ale mele, si bune, dar si multe rele - unele dintre cele rele sint atit de ale mele si nu am cum sa le schimb, dar altele as putea, cu putina vointa si efort, dar nu o fac din comoditate sau gasind justificari - pe care le transmit acum copiilor mei si care le vor transmite copiilor lor... Si am cazut asa intr-o oala de pesimism cred ca mai mare decit cea in care era Plesu cind a scris rindurile respective.

Si ca sa fie tacimul complet, m-am dus la curs si... e G-R-E-V-A!!!! Doua saptamini sau poate chiar pe timp nelimitat! Nu exista fonduri pentru evaluari tardive si speciale, deci atunci cind se vor fixa evaluarile de la cursurile actuale, atunci va trebui sa fiu prezenta. Nu conteaza cum... cu burta, fara burta, fugind din spital... Eu am luat cursurile astea tocmai pentru ca imi conveneau datele evaluarilor si am crezut ca pot face fata, dar cu decalarea asta nu stiu ce sa mai zic. Si au intrat in greva exact la o zi dupa data la care puteam sa renunt la ele fara mentiune de esec, desi nu mi-ar fi suris nici o asemenea solutii, ca am luat note bune la prima parte a evaluarilor si vreau sa le continui. Acum, nu stiu cum voi face. Sint de acord cu cererile pentru care s-a ajuns la greva dupa discutiile esuate cu autoritatile, dar pe mine personal, ma incurca fff tare aceasta decalare.

Asa ca, de nervi si de suparare si cu tot pesimismul de care pot da eu dovada (noroc ca nu ma tine mult), am venit acasa si am bagat in mine: ciorbita de legume cu smintina si cu ceapa verde, o felie mare de pizza la care oricum salivam de cind am plecat, ca tocmai ce inchisesem cuptorul si as fi stat sa maninc (si la care sint sigura ca saliveaza si fiica-mea cea mare, ca ea a trebuit sa plece la patinaj cu tati odata cu mine - hi-hi-hi!). Si acum maninc piine cu unt si cu dulceata de gutui trimisa de soacra-mea, sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca sint fructele mele preferate si dulceata asijderea si pe aici nu se gasesc deloc. Asa ca poti sa-mi dai mie un borcan virtual de dulceata de gutui, daca ti se pare ca ai prea multa. Si vin si cu clatite pentru toata trupa, sa stii...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 20 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Oana C, pai cam miroase. Noaptea se simte in camera pt ca umple pampersul...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nelia

Imi pare rau Androix, nu asta a fost intentia.

Stai linistita, ca ai vazut doar ca nu m-a tinut nici pana am terminat mesajul In schimb imi pare rau ca i-a gasit pe astia greva exact acum cand tu trebuie sa faci balet. Stiu foarte bine cum e sa faci balet pe sarma cu un kinder mic. Chiar am vrut sa te intreb cum o sa te descurci si cu alaptat si cu stat cu el dar am zis sa nu te intristez. Eu cred ca asa a fost gandit sa intre in greva dupa data la care poti renunta fara urmari. Stai linistita ca pana la urma cumva o sa te descurci ca nu ai incotro si tu oricum esti ambitioasa, o sa gasesti o solutie buna.

Sunt in extaz! Filip nu s-a mai trezit sa faca pipi si nici Georgia sa manance. E deja a treia noapte cand nu se trezeste niciunul. Dar degeaba ca eu ca tuta am sta iar pana la 2 si cand m-am bagat in pat gasisem si un film, o comedie ciudata, noroc cu pauza de publicitate ( cine o mai plati, frate, sa intre la ora aia???) si m-am culcat ca altfel asa ma gasea dimineata. Si Filip inca doarme, iar fi-mea scuipa in patul meu. Scoate limba si face motorase si improasca tot pe o raza de 1metru Filip a invatzat-o!
Gata cu extazul, s-a trezit!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Poate ati auzit ca olandezi au inchis ecluza sunt in stare de alerta si eu si mai mare ca ecluza sta la cativa km de noi.Daca e de ceva eu fac prima baie.Mai bate si un vant si ploua cu gheata numai buna vremea de stat in casa si ganduit ce as vrea sa fac.

Oana si pisu lui mara miroase.

Poze la tort nu va arat ca nu a iesit asa stralucit si atunci fara poze.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu auzisem de chestia cu ecluza. Nasol ca ai parte de vreme urata si emotii pe masura.

Nu conteaza daca n-a fost fatzos tortul, daca s-a mancat Eu il mancam si asa urat

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Cu intarziere si de la noi: La multi ani tuturor celor cu nume de sfinti sarbatoriti ieri!

Adina

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput