Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
Mercedes spune:
laura- nu stiu daca ai reusit sa ciitesti ce ti am scris de laptop dar iti dau aici linkul sa vezi ce apare aici http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog_6
E celalalt mai performant decat asta?
gusta spune:
De suparare am facut tort.Cand e gata poate o sa-l pozez ca sa va invit si eu la ceva.
Asa am facut cu capul meu dupa ce domnisoara si-a ales din magazin o trusa de machiaj
.Ce ma fac eu daca ea incepe de pe acuma cu asa ceva.Dar si mama e nebuna ca ii cumpara la copil asa ceva si acuma se boieste de zori cand vine olandezu eu plec si el intra ca parca vad ca eu am invatat-o asta.
Marilena si Mara Augusta
mygirl spune:
LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL tuturor celor care sarbatoresc astazi, multa sanatate si distractie frumoasa!
Am auzit ca azi e si ziua tuturor celor care poarta nume de inger - Angela, Angelica ..
Gusta, stai linistita ca si eu am dotat-o pe Alex cu ruj, oja, parfum (toate de copii, bineinteles), in speranta sa nu mai atenteze la ale mele. Dar degeaba, cum prinde ocazia boieste pana la urechi si mai are pretentia sa ma "aranjeze" si pe mine. Ce tort ai prestat? asteptam poze..yummy
Gabitza, multumesc ptr tratatie, mi-e pofta de-o chiftea si o friptura ca azi m-am indopat numai cu dulciuri, am avut o multime de sarbatoriti in companie si toti au servit numai bomboane si torturi. La moda au fost bomboanele cu lichior, ma cam doare capul si ma simt cam ametita, cred ca m-am
de la ele.
ma indop in continuare..de data asta virtual cu biscuitii cangur, interesant, Beatrice, ne dai si noua reteta?
Olga, bafta la job si adaptare usoara!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI SRABATORITILOR ZILEI!Sanate multa si bucurii!
OlgaM, succes la noua slujba!
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
onixone spune:
[B]LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI.MULTA SANATATE SI FERICIRE![B]
Eu nu am apucat nici sa citesc si nici sa scriu.Am de citit un capitol de la cap la coada.Suntem bine in general.Maine nu cred ca mai am internet ca imi schimb providerul asa ca...sper sa rezolv cat se poate de repede..mai ales ca ne bazam pe internet si in afacere si in pleasure...(ca sa zic asa).
Va pup, sper ca toata lumea e bine, ma intrebam daca cumva Gabi si-a facutun prieten nou la baie pe care sa il stranga in brate din cand in cand!!!
mai scriu dupa ce citesc.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Oana, ii dau doar tarcoale, nu vreau sa dezvolt o relatie prea stransa ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 20 de zile!
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI TUTUROR GABITZELOR SI MIHAILOR! Sa sarbatoriti frumos!
Fetelor, sunt disperata: de unde sa-i iau lu' Mogaldea neste ghete sau cizme repede ca noi cica maine plecam la munte, dar bietul copil nu-i inzestrat (nici eu, intre noi fie vorba, dar sa zicem ca eu sunt baba si ma descurc cu adidasii)?
Nelia - cand ai inceput cu bebe e bine, mi-a picat fata, am crezut ca literalmente ai nascut si ca bebe e bine
.
In alta ordine de idei, si eu sunt plina de dulciuri de bine ce am inceput de luni cura
. Ma rog, e un fel de cura light, in sensul ca nu mai mananc seara (moama, ce foame-mi era aseara), iar ziua incerc sa mananc mai putin, in special fructe. Sa vedem ce-o iesi ca am ajuns la 56 kg, iar asa de multe kg nu am avut decat la un moment dat cand eram insarcinata. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
La multi ani, Gabriela, Mihaela, Gabriel si Mihai ! 

blackpanterro spune:
La multi ani de nume!!,
Noi nu sarbatorim asa ca eu azi am facut curatenie, am spalat, facut mancare :)
AM aflat de situl asta www.sentbysanta.com si m-am gandit ca poate va intereseaza :) E un site cu ajutorul caruia poti trimite copiilor scrisoare de la Mos Craciun.Pe plic apare ca vine de la Polul Nord.Se poate personaliza complet.Colega sotului de la care am aflat de site ne-a spus ca fata ei e super fericita cand primeste scrisorica de la Mosu' si vede ca stie atat de multe despre ea :)
Noi categorit o sa facem asta anul asta.Am facut si o parte de cumparaturi de jucarii asa ca mai am foarte putin de facut.
Bradul si casa le impodobim peste 2 sapt :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)