Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
babygirl spune:
Monule, abia azi am ajuns la mama si am intrat repede sa vad pozele. La noi e ok mobila. N-are defecte, e instalata bine. Doar ca modelul nu este cu flori..si ar fi mers mai bine sticla inflorata expusa in showroom. Baietii care au fost si la noi la montaj mi-au spus sa acela este un model mai vechi si ca intentioneau de mult sa-l schimbe si in showroom. Acuma ce nu inteleg eu este de ce tu ai primit usile de la comoda cu flori si restul cu raza..
Inseamna ca totusi se mai fac florile..In fine, intr-o luna vi le schimba din cate am inteles. Bine ca ai mobila intre timp, ca o poti folosi o luna si apoi primi altceva. A iesit frumos camera fetelor. Abia acum am realizat ca desenele voastre sunt incadrate intr-un dreptunghi. La mine si la Sorana desenul "se pierde". Ai cerut tu chenar? Sau s-o fi gandit Mircea sa faca asa ceva de acum inainte pt ca l-a certata Sorana ca a platit 2m patrati si cand a masurat era mai mic desenul..:) Perdelute inca mai cautam si noi. Covorul l-am gasit, verde cu floricele, mare, oval, si cred ca-l luam azi. Mai am sa-i duc din jucariile de la mama si sambata seara ne mutam.Am vazut comoda pe care ati ales-o. Noi le avem pe ambele, dar cea pe care o aveti voi la noi este fara usi. Am ales varianta asta pt carti si jucarii. Oricum...cand fetele se vor vizita, se vor simti ca acasa...;) Buna alegere..
Descarc pe dropshots poze cu camera Emei.Vedeti la pozele pe anul 2006... Nu am setat data corecta la aparatul foto si mi le-a descarcat la 2006.
Ieri seara a dormit Ema acasa la ea.Asta pt ca trebuia sa-i vina mobila si Mihai era la munca, asa ca am mers acolo toti trei peste noapte, ca sa fiu eu prezenta. N-a vrut sa se culce pana la 10:30. E firesc...Si-a regasit vechile jucarii si a sarit in paturi, pe canapeaua pe care abia o instalasem. Era fericita. Pana la urma, de oboseala, a cerut la nani, LA EA IN PATUT! waw! M-am si mirat pt ca 7 luni a dormit cu noi in pat, in dormitorul mamei mele. E foarte incantata Ema. Nu-mi vine sa cred. Cand intra in casa spune mereu "E frumoooos!", cand coboram la mamaie, care sta la parter, cere mereu:"ne intoarcem la ampampament?" Asa ca fii-mea a adormit in patutul ei, noi in al nostru. Problema este ca...e al naibii de mic, ca peste saltea i-am pus si aparatoare si e cam inalt.Astfel ca a cazut de 2 ori din pat, iar eu n-am dormit toata noaptea, am tot dat ture, ca la bebelusi. Acum tb sa gasesc o solutie, sa vad cu rearanjam patul, cum o protejam sa nu cada.
Oana C spune:
Sint asa de suparata .... Am asteptat toata dupa-amiaza si seara sa fiu "selectata aleator" pentru urechea muzicala, ca sa dau un raspuns, si imediat ce am vorbit cu o prietena despre ideea mea, cam ce ar putea fi, ca prin minune a aparut acelasi raspuns, in vreo 10 min!!! Este cel cu ata dentara ... Sa fie telepatie ... sa fie altceva ... cine stie?
Chestia e ca sint foarte suparata ca unii membri sint alesi "aleator" de 2 ori in aceeasi ora, la ora "de virf", iar altii nu sint vazuti toata ziua (monica70 a fost aleasa de 17 ori!!! si de 2 ori in aceeasi ora, la 15:03 si 15:59, plus de cite 3-4 ori in aceeasi zi, in conditiile in care sint selectati "aleator" doar 2 membri pe ora!!!)
Persoana care a dat raspunsul cu ata dentara se pare ca are acelasi "noroc" ![]()
Mai sa fie, ce ti-e si cu alesul asta "aleator" 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
gabitzam spune:
Aaa...Oana...despre ce vorbesti tu aicisha?? Ca m-ai pierdut. Ce atza? Ce zgomot??
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
'Neata!
Gabitza, deduc ca e vorba de un concurs pe acest site minunat, unde, ca la orice intreprindere romaneasca veritabila, exista nepotisme, pile, pilutze, etc ![]()
Oana, vad ca nu te lecuiesti ... daca e vorba despre ce am presupus mai sus, tu deja esti patita cu poza de la "Sa ne cunoastem". Inca mai crezi in fairplay? 
Vroiam sa va zic ca am fost aseara in Carrefour si am gasit www.raobooks.com/colectie.asp?id=32" target="_blank">"Povestile cu lipici" de la RAO la un pret meserias (7.4 lei fata de 10-13 lei cat costa pe site sau la Diverta), asa ca am facut provizii serioase pentru Carina. Ii place la nebunie sa lipeasca abtibilduri, si pentru vremea ploioasa sunt suuuper utile. Chiar daca nu sunt ieftine ca braga, macar sunt frumos desenate si povestite corect, nu ca mizeriile de la Teora ![]()
Adina, exact de cazutul din pat mi-e si mie teama. Dar Ema s-a speriat cand a cazut, sau si-a continuat somnul ? Tin pumnii sa rezolvati cumva cu patul...
Androix, sa-ti traiasca copiii si sa te bucuri de ei !
Monule, imi place camera printeselor tale. Si vitraliile de la dulap sunt superbe !
Nelia
Deci dormiti cu totii cu cartile, ca sa nu le fie frica. Tare dulce, Tudora. 
Tdi, multa sanatate ! Cum e Alyssa ? A facut si febra ?
Gusta, azi e ziua cea mare ?
Adriana, nici eu nu i-am numarat dintii/maselele Carinei... dar ma zgaiesc diseara si iti spun...
gusta spune:
Neatza.
Oana la mine zice ca nu s-a dat nici un raspuns corect pana la ora aceasta si apare si acel cu ata dentara dar nu e corect.
Chris maine dimineata e ziua.
Monu foarte frumoasa camera.
Marilena si Mara Augusta
ioanailincam spune:
Neata!
Fetelor care faceti poze cu reamenajarea caselor: va rog faceti la fiecare camera si o poza din tocul usii pentru ca este greu pentru noi, care nu stim configuratia camerelor, sa avem o imagine de ansamblu. Pozele cu detalii sunt bune ca sa vedem si noi cu ce se mananca, dar vrem sa vedem camerele in toata splendoarea lor![]()
Monu - pai ce mai renovati?
Babygirl - in sfarsit ati avut noroc si voi cu ceve: mobila copilului. Succes cu mutarea, ce bine ca Ema a vrut sa doarma in camera ei, poate asa scapati de musafirul nocturn.
Nelia - mama, ce de aventuri. Bine ca v-ati intors cu bine. Si m-as bucura nespus sa intri la fel de des dupa ce nasti cu vesti despre Praslea.
Teddy - nu mai zici nimic? Sa nu-mi spui ca iar sunteti bolnavioare! Si mai sunt o gramada de fete lipsa la apel... Elisor, Florentina,
Chris - merci de pont, chiar aveam de gand sa ajung zilele astea la Carrefour si a prins si Ana gustul cartilor cu abtibilduri ca i-a adus soacra-mea una.
Cazutul din pat - nu va speriatai, o sa cada de 2-3 ori si apoi o sa invete limitele patului. Mogaldea a invatat de mica cum sta treaba, avea doar 9 luni si nu era asa de perspicace cum sunt acuma. Ca veni vorba, Monu, m-a amuzat poza in care Antonia e cu capul in jos in patul mare al Alexiei![]()
Androix - m-ai amuzat cu diversificarea papusii. La Multi Ani si sa-ti traiasca! Doamne, cum au trecut 6 luni...
Eu sunt varza: de 2 nopti am reinceput maratonul serialelor si m-am culcat dupa 1. Norocul a fost ca nu am dormit cu Ana, care inainteaza vertiginos in raceala ei, iar tac'su s-a trezit de cateva ori aseara sa-i sufle nasul, sa o asculte. Presimt ca diseara e randul meu
. Ce sa-i faci, nu poate fi mereu lapte si miere.
Dar sa nu vorbesc numai de rau: a inceput Ana sa mai rupa la vorba. Zice propozitii simple de genul: afara e frig, hai la Ana, ceea ce e putin pentru multi dintre copilasii de pe aici care scot adevarate perle, dar pentru noi e un mare progres.
Hai sa aveti o zi buna si veniti la cafeluta, azi o dau eu
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Mercedes spune:
ioanailincam- felicitari pt propozitii noi n am ajuns la asa ceva inca.
nelia- am citit de doua ori ce ai scris. La inceput am inteles ca deja ai nascut, am recitit si am priceput dupa aia. Ai grija de tine incearca un pic sa te menajezi.
gusta- bafta pentru maine sa ne spui cum va fi prima zi.
Am duso pe bia la gimnastica vb vine mai mult sunt exercitii de incalzire dar zic eu e fain ca e in colectivitate si asta se vede ca ii lipseste mult. Azi o voi duce si la dans sa vedem daca ii va place sau ma rog ii va place dar sa nu fie prea mica, va voi scrie ce si cum.
Oricum sunt in centrul orasului si aproximativ la aceleasi ore il duceam si pe cristi la karate. Distanta dintre cele doua sali e cam la vreo 5 minute pas alert sau cu masina vreo 15 minute ca am de ocolit destul de mult si traficul desigur, dar nu conteaza.
azi dimi ma trezit mandra de fiica mea la 6 ca cica a facut bubu. De fapt nu mai vroia sa doarma si cica o dor picioarele sa o ung cu crema( de bebe desigur). Dupa ce am unso imi spune ,,mami bubu,, adica mai pe inteles sa ma dau si eu cu crema ca si eu am bubu. Asa ca ne am desteptat la acea ora ne am mai jucat un pic s a trezit si cristi si inainte de a pleca de acasa mi a servit o varsatura direct pe hainele de pe mine. Nu cred sa aiba nimic ci doar de la agitatia cu cristi... s au luat la tranta , au facut abdomene... Urmarea a tb sa fac un dus rapid si desigur am intarziat cateva minute.
blackpanterro spune:
Fetele la noi inca ninge tare, uitati aici http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2007-11-15/00:51:14
Abia ce a inceput sa se prinda, sper sa o tina asa toata ziua
Cuscra, lasa naiba concursul, si io am raspuns de 2 ori de cand a inceput.Altii vad ca raspund si de cate 3 ori pe zi.Nu are rost sa te enervezi.Pe mine ma enerveaza ca zic astia odata ce este.Cat o sa o mai lungeasca?
Monu, frumoasa camera fetelor!
A sa va spun ca si noi ne-am facut planul pt bb2. Va trebui sa vina pe lume in 2009 dupa ce gata soata scoala asa ca ar trebui sa raman gravida la anul pe vremea asta.
Zic eu asta acum dar parca vad ca o sa dau inapoi.Nu stiu de ce, mi-ar fi drag inca un bebe, dar cand ma gandesc ca trebuie sa o iau de la capat si de data asta mai este un copil parca nu m-as incumeta.
Pe de alta parte nu vreau copii dupa 30 de ani asa ca trebuie musai inainte, in 2009 as avea 27 de ani, numai bine.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Androix spune:
Oana, ai mey! Pai tu te pui cu Monica 70? Pai aia e singurul membru deocamdata la care s-a resetat contoarul mesajelor ca depasise 10.000 adik zece mii.
Si in cateva zile avea deja iar 2 stelutze, e un membru tare prolific, zau...
In rest, m-a ales si pe mine o data sa raspund si imediat dupa ce am raspuns a venit si pontul cum ca nu e nimic din hartie. uatever... Maine poimaine incepe votarea si la miss odiseea spatiala unde am trimis si eu cele mai jalnice doua poze din cate puteti gasi acolo in toata galeria aia. Si acolo va iesi cu paruieli. Da io m-am inscris la misto ca la cum arat in pozele alea nu cred ca apuc vreun top 50 ![]()
Andreea
Androix spune:
Si sarumina pentrui urari! 
Filip a primit o carte cu povesti si cu poze cu ursuleti, cu piticii care fac jucarii pentr mos craciun si cu mosul, evident. A fost incantat.
Georgia va primi azi tort de la mine sau o jucarie de la tati. Cred ca jucaria e mai indicata fiind mai multe sanse sa se bucure de ea decat de tortul pe care oricum nu-l va atinge. Ramane sa-l convingem pe Filip ca de-acum si Georgia primeste jucarii NOI si sunt NUMAI ale ei. Greu...
Si azi nu ma duc la scoala intrucat sarbatoritii pe langa muci s-au gandit sa inceapa si cu tusea asa ca am mers la medica azi dimineata, mai bine mergeam aseara dar am zis sa citesc pentru seminarul la care acum nu mai pot ajunge
si azi avea program de la 12. Asa ca am rugat asistenta sa ne includa si pe noi pe lista de teren de azi asa ca nu mai plec, stau sa le astept.
Andreea