Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Sincer eu nu am dat mare atenti celor 4 masele. habar nu am. stiu ca au iesit 2 recent.

nelia, aseara le-am facut la repezeala pt loeen dar nu le-am incarcat pe site. azi o sa fac din nou si pe astea le pun pe site. sunt un pic suparata ca e ciobita si ma enerveaza ca tre sa astept.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna!
De dimneata a fost cam pustiu pe aici, tot dadeam refresh si nimic. Acum vad ca s-a mai intetit atmosfera si ma bucur.

Monu - multumesc pentru PM. Asteptam si noi pozele, chiar daca nu e totul complet inca. Iar pe Alexia las-o sa doarma unde vrea, Doamne, unde n-ar zice Ana ca vrea sa doarma la ea in camera! De ceva vreme cand aude ca trebuie sa mergem la nani se duce glont la noi in dormitor. Atata m-am bucurat ca avem 4 camere, la ce naiba ne-or folosi, caci in camera ei Ana nu doarme, nu se joaca, e doar depozit de haine si jucarii.

Sufletzica - de ce nu mai repeti tu triplu testul? Stiu ca se face numai in anumite perioade, dar eu l-am facut un pic iesita din perioada propice, a iesit bine si m-am relaxat. Cumulat cu eco buna morfo te mai linistesti si tu.

Nelia - pe bune, amniocenteza e obligatorie in Canada dupa o varsta? Intrebarea e: cine plateste? Ca la noi clar platesti tu si nu e ieftina deloc. Sper ca te-ai intors cu bine de la spital; adevarul e ca s-a cam zbarlit parul pe mine cand ai inceput sa zici de ala mic ce mic va fi. Un lucru e clar pentru mine: pentru o vreme vei intra mult mai rar pe aici si asta ma intristeaza tare

OlgaM - pe unde esti? Ai inceput munca? Sper sa nu patesti si tu ca fata bonei, care s-a angajat acum 2 zile si ieri si-a dat demisia. Cica fumau toti acolo si venea cu ochii umflati acasa.

Androix - La Multi Ani pentru Filip!

Babygirl - m-ai convins: facem si noi ceva cu unul dintre peretii din living. Desi ne-am dorit sa avem o casa colorata pana la urma am ramas conservatori: linvingul a ramas cu crem (covor si perdele, ca peretii-s albi) si chiar si camera de entertainement, pe care o visam colorata, a ramas tot crem, ca asa s-a nimerit. Dar, in living ori coloram un perete sau punem tapet, ca am ochit niste modele frumoase prin Hornbach si Mr. Bricolage si luam un covor ochios, iar in camera de entertainement cumparam o husa colorata la canapea si poate schimbam draperiile. Acuma ramane sa vedem de unde producem finantele ca numai ce ne mai redresasem si mai pusesem si ceva bani deoparte (sa nu uitam ca vine revelionul, pe care nu l-am achitat).

SimonaF - am primit pe yahoo o invitatie, cred ca e ca sa vad poze, dar sa ma calce daca stiu ce sa fac cu ea. De aceea nu am reusit sa vad nici pozele OlgaiM, ca habar nu am ce trebuie sa completez sau mai precis cu ce ajuta daca completez acele campuri.

Altceva, se pare ca si Ana impinge o raceala (probabil i se trage de la copiii de la munte ca mai toti erau atinsi si si-au tusit unii in gura celorlalti pana n-am mai putut). M-a sunat bona sa-mi spuna ca ii curge nasul si stranuta de mama focului. Bine macar ca nu mai plecam la Sibiu in week-end ca nu aveam chef sa stam in casa daca tot ajungem acolo.

Mercedes - ai gasit gimnastica pentru copii asa de mici? Eu nu m-am interesat, ce-i drept, dar din cate stiu eu nu se fac pe la noi activitati asa complicate cu plozisori asa de mici.

Gata, imi iau catrafusele si ma car, parca nu imi vine sa ma duc acasa, m-as duce sa ma uit pe la decoratiuni, dar presimt ca ma potoleste barbatul imediat. Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ioana, nu te baza prea mult pe faptul ca voi intra mai rar, ca nu se stie... Nu am plecat inca la spital, pe la 13 plec... dar de o ora ma tot ferchezuiesc, m-am facut din nou frumoasa, am facut baie, mi-am taiat tot ce era de taiat, acum sint ca noua!
Amniocenteza nu e obligatorie in sensul stric al cuvintului, mai bine spus recomandata cu tarie dupa 35 si mai ales dupa 37 de ani. Nu te poate obliga nimeni sa o faci, dar sint doctori care se supara daca nu o faci, al meu mi-a oferit si la Tudora si acum posibilitatea de a face intii tot ce se poate face inainte de a ajunge la amnio si faptul ca si el se temea de acel risc mic de a pierde sarcina si nu mi-a impus sa fac amnio nici macar acum la 39 de ani, m-a facut sa am incredere in hotarirea mea. Dar inca mai stau cu emotii, ca baietelul nu e nascut inca si am tot felul de ginduri negre cind ma las prada lor...

Cit priveste plata, culmea este ca e singura platita de stat, e acoperita de asigurarea guvernamentala de sanatate de baza pe care o are tot rezidentul (cel putin aici, in Quebec), in rest, toate testele de orice natura ar fi ele, costa de te rup. Eu am dat doua sute de dolari pe unul si trei pe altul, plus vreo trei sute pe ecografii ca sa fiu sigura, in timp ce daca faceam doar amnio (pe linga ecografia oferita de spital) era si suficienta si gratuita. Dar nu am fost in stare sa-mi asum riscul acela oricit de mic de a pierde sarcina... si chiar nu stiu daca o faceam daca imi iesea vreun risc la dublu si la triplu test. Cum nu mi-a iesit, am mers inainte, dar nu ma simt in stare sa dau vreun sfat in aceasta privinta, pentru ca in afara de amniocenteza care pune diagnostic si pe care te poti baza suta la suta, in rest totul e cu erori care te pot costa foarte mult, si nu atit pe tine, cit pe viitoarea viata pe care o plamadesti. Doctorita de la Medlife (al carui nume inca nu-l stiu si nici nu m-am invrednicit sa caut plicul cu rezultatul ca sa-l aflu si sa ti-l spun) a ramas socata cind a aflat ca nu am facut amniocenteza nici la 37, nici la 39. M-a si speriat, mi-a spus sa o fac urgent cind ma intorc in Canada, ca nu e de glumit cu asa ceva, ca totul pare in regula, dar ca doar amnio iti da siguranta ca totul e bine... si am intrebat-o ce pot sa mai fac in 7 luni cit voi avea la intoarcerea in Canada chiar daca imi arata ca ceva nu e in regula!?! Si mi-a spus foarte scurt si raspicat: il dai afara!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 15 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Eu am pus-o iarasi...daca nu-s amigdalele e herpesii...am un bot oribil...pe mai mult de jumate din buza de jos am herpesi ,dar nu de oricare ci din aia zemosi si dolofani,pe alese si la oferta,ca ce pana mea doar am sange albastru...ma doare de ma seaca-n inima...imi vine sa-i tai cu cutitul poate scap...

Cuscra am zis ca-i o sarbatoare catolica ca sa aud amu ca de fapt e ortodoxa...asa ca ...LA MULTI ANI FILIP...sa fie sanatos si maine in voce sa-i cante domnisoarei Georgia pentru aniversare....vai nu pot sa cred ca au trecut 6 luni...

Flori si voi mai aveti o luna si-un pic si faceti anul...io nu stiu cand a trecut zau asa...

Adriana pana la 3 ani pot iesi maselutele,asa ca stai linista ca mai este timp...

Tdi n-as zice ca am ceva,dar nu m-ar mira sa nu-mi gaseasca macar scame in sange pentru ca ceva este...inconstienta sunt sigur daca cu ruptura de col nu mi-am facut pana acum nici o investigatie...

M-am interesat azi de vaccinul asta pentru HPV...bai da costa cat nu face ...3 doze 15 milioane si sa vedeti faza ca nu-i sigur ...este exact ca antigripalul... socoteala din epubreta nu se potriveste cu virusul de la fatza locului si atunci sa mor de-mi vine sa dau atatia bani numa asa ca poate s-o nimeri pe tulpina.

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Da, fetele. Monu vine la noi in vizita. Abia asteptam. Sunt ca un copil de nerabdatoare... Si da, o s-o astept cu tot felul de bunatati, daneze, nedaneze dar o sa le fac...ca doar odata vine la mine!
Noi eram de dinainte prietene. In sensul ca ne-am vizitat cand veneam in RO, si am ramas in relatii...
Iar cu copiii cred eu ca o sa fie bine. La mine toata lumea se va simti bine...

Eu saptamana asta incep al doilea curs, adica sambata si voi termina in decembrie, cu o sapt inainte de a veni tu MONU. Abia astept sa-mi iau si diploma asta. yupiii

Azi am fost la sala cu Pifos si-l las la gradinita de-acolo pentru vreo ora. Se joaca asa de cuminte ca are tot cei trebyie acolo. Si fructe si jucarii si TV. Doar sa stea cuminte si sa se joace. Unde mai pui cai free..Pentru cei care au abonamente, normal...hihi. Dar fu bine azi...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, am ramas masca cand vazui placinta. E favorita mea. Imi place de numa... O sa vin peste tine la anul sa-mi faci si mie...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Filip la multi ani!!! nu am stiut ca azi e Sf Filip.

Am terminat si eu de aranjat hainele fetelor. Maine mai pun perdeaua cu pooh, lustra cu flori din lemn simpla dar frumoasa si o chestie din lemn de masurat inaltimea copiilor. aaa si aparatorile la patul Alexiei sa nu cada. Ca si asa patul e prea inalt pentru ea si a trebuit sa ii luam un scaunel sa se suie in el.

Mobila cu bube adica toata comoda (ca nu e vorba doar de vitralii are si lovituri prin interior) si alte placi abia la urmatorul transport adica peste o luna. sa mor de nervi si alta nu.

In fine camera in mare arata cam asa CAMERA PRINTESELOR MELE

maine continuam renovarea

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, la multi ani pentru Filip astazi si pentru Georgia miine!
Monu, am vazut camera fetelor, foarte frumoasa, sa o stapineasca si foloseasca sanatoase.

Eu am venit acasa, dupa cum vedeti. Dar cu chiu si cu vai, as putea spune. Am avut astazi primele contractii neregulate din viata mea, ca la fete nu am avut asa ceva, a inceput direct cu cele regulate, din 3 in 3 minute si in mai putin de 40 de minute am nascut. Dar probabil ca au fost si din cauza stresului si a agitatiei, ca am ajuns cu greu la spital, fiind ora de virf, nu 10 dimineata cum era de obicei vizita, am intrat la 2.30 la medic, totul era in regula, aveam timp sa iau un taxi si sa ajung la scoala sa o iau pe Agata. Dar cind sa plec, la 3 fara un sfert, ma opreste medicul si-mi spune ca ar fi totuso bine sa merg pina sus, la nasteri, sa ma monitorizeze, ca simte contractii... Am incercat sa dau de vreun prieten ca sa o ia pe Agata, nimeni nu era acasa, la sot nu avea rost sa sun ca nu mai ajungea nici el, serviciul lui fiind mult mai departe de scoala decit spitalul... Ma rog, ma duc sus ca incepusem si eu sa le simt, ma monitorizeaza, totul e in regula cu bebelusul, e foarte bine angajat, plec, alerg ca nebuna dupa un taxi, il gasesc, il opresc in fata unui telefon public ca sa sun macar la scoala, sa o rog pe secretara cu care vorbisem mai demult sa o tina pe Agata la secretariat pina ajung, telefonul blocat, opresc la altul, sun, vorbesc cu robotul, las mesajul... ajung in sfirsit la scoala, ploua cu galeata... ce mai aventura, nu gluma. Noroc ca secretara e o draguta si a tinut-o pe Agata linga ea, au facut si lectiile pentru a doua zi, am primit si laude ca am o fetita isteata si ca stie de toate... o luam si pe Tudora si de ciuda ne oprim la primul restaurant si am cheltuit si ultimii bani din bursa pe care ii mai aveam. Na! Ca sa ma relaxez! Abia acum am ajuns acasa, ghiftuite si cam plouate... dar nenascute inca!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 15 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Nelia, ce putin mai ai!!!! Ai grija de tine zilele astea, probabil iti amintesti sfaturile dinainte de Agata si Tudora ... dormi cit de mult poti! Sinteti foarte curajosi cu 3 copilasi, de unii singuri acolo ...

Monu, foarte frumos coltul fetelor! Si patutul Alexiei este de copilas mare!!! Desenele au iesit frumoase, de ce nu le-ai pus pe cite un perete intreg? Ca sa aiba fetele la ce se uita mai bine

Danelutza, nu imi merge linkul sa il deschid, cel cu prajiturelele cu nuci, dar am prins ideea; sint de la culinar. Am mai intrat pe acolo, sa ma mai inspir pentru alte retete, dar niciodata prajituri asa de apetisante

Loreen, vazut si placinta ta! Mai, fetelor, ma omoriti cu poze de-astea. Ma uit la poze, merg la frigider, nimic dulce, iar la poze, iar in bucatarie ... nika de snack ... Offfff

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, cine stie cind i-au iesit maselele Evei, ca le are pe toate. Dar stii ca ea a fost dintoasa de cind era bebelus.

Anca, deci vreti sa vindeti casa din Canada? O sa dureze ceva timp, poate nu asa de mult ca in US. Dar dupa ce o aranjati pentru open house si aveti un broker, puteti sa veniti in Florida fara nici o problema. Ti-am spus, la sfirsitul lui februarie o sa stam 1 saptamina si in Orlando, pentru conferinta lui John.

OlgaM, ce mai faceti? Nu mai apuc sa te sun, sa aproape mereu adorm linga Eva la prinz ... De citeva zile ma doare capul ingrozitor! Bag Tylenol in fiecare seara, e cumplit! Iar cred ca am sinuzita ...

Andreea, la multi ani lui Filip!!! Sa creasca mare si sanatos! ... nici eu nu am stiut de ziua asta, de fapt am uitat cam multe sarbatori.

Elisor, ce mai faci? Ori n-am mai citit eu ce ai scris, ori nu ai mai intrat pe aici.

Pengunica, pe unde mai esti? Ce mai faci???

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput