Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao si de la noi!
am dormit tare prost, ne-a fost rau si mie si sotzerului azi noapte, nu pot sa-mi dau seama din ce cauza ca fiecare am avut altceva...in plus pitik cred ca e racita si s-a invartit toata noaptea din motive de nas infundat, pana la urma s-a si zgariat urat de tot pe el...oare ce sa-i dau ca sa-l desfund, avand in vedere ca nu are secretii ci pare inflamat pe dinauntru si nu intra aerul?!

Gusta, ce emotionata tre sa fii ca merge puisorul la gradi...auzi, cu ghiozdanel! sper sa se acomodeze de una singura pe acolo, mi se pare cam aiurea sa nu te lase sa stai la inceput cu ea, sper sa fie bine! cu sanatatea cum mai stati?
Loreen, nu-ti mai fa ganduri aiurea cu analizele, le faci si gata, cu D-zeu inainte! daca o fi vreo problema si sper din suflet sa nu fie, o s-o rezolvi cu siguranta, esti puternica si le duci pe toate! La fel si Danelutza, ganditi pozitiv si o sa fie bine!
NewMami, si noi avem dilema cu patul copilului, teoretic si Aly doarme inca in patutz/crib din ala mai maricel si incape lejer dar vad ca isi face obicei sa se mute in patul nostru, mai precis pe locul meu si ma trimite in alta parte iar ea doarme transversal si cu picioarele in cap la tati. daca aveti posibilitatea sa luati pat normal pe cand va mutati, zic si eu ca ar fi mai usor sa-l obisnuiti in casa noua asa, si neaparat sa-i povestiti dinainte toate schimbarile ca sa aiba timp sa "digere" informatiile si sa faca acomodarea mai usoara.
Nelia, m-am distrat de "usu male Balulu"! azi parca ziceai de control...sper sa veniti tot 2in1 acasa...tinem pumnii! in legatura cu amenajatul, tavanele la noi vor sunt obligatoriu albe peste tot, acuma dupa ce am vazut pozele lui Babygirl ma bate gandul sa pun si eu tapet pe vreun perete.
Cloreta, cum mai stai cu piciorul? si noi dormeam la un moment dat cu "gradina zoologica"!
pe toti, ma pregatesc de iesit afara ca e soare si nu bate vantul, sper s-o conving pe printesa ca mai nou greu se da dusa undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Danelutza, multumim mult de tot!
Nu am zis nimic ca e o zi mai putin serbata, daca nu chiar deloc, pe la noi, dar noi i-am cantat Filipetelui la multi ani de dimineata. A fost un fel de repetitie pentru ziua de maine cand Georgia face 6 luni si am vrut sa-l invatam sa cante el.
Zilele trecute am facut un diplomat care mi-a iesit infect asa ca pentru maine probabil o sa cumpar un tort.

Noi am fost putin pe-afara prin parc, nici prea firg nici prea cald, a fost frumos. Nu stiu ce ma fac eu cu muciosii mei ca zici ca au robinete la nasuc. Si medica mea nu a avut program de dimineata ci are d ela 16 va dati seama ce omor va fi la usa ei la ora aia cand scapa tot romanu de la munca Daca ma invrednicesc poate o sa cobor pe la 19 sa vad daca o mai prind.
Si de la aerul rece acum copiii dorm dusi, ghiftuiti, Georgia a papat un sfert de para cu un sfert de piersica si un biscuite. I-a placut amestecul mai mult decat marul cu banana de ieri. Dar fetelor! Uitasem cata mizerie se face cand pregatesti o manutza de mancare pentru un bebelas pai ca sa-i fac cateva lingurite cred ca am murdarit 5-6 castronele, linguri, razatoarea de sticla, coji de fructe peste tot, mi-e rau pur si simplu! Am facut AMR-ul pana cand o mai raresc cu alaptatul ca mi-era mereu frica sa nu raman fara lapte si cand colo acum tare rau imi pare ca nu e in continuare numai pe lapte. Ce simplu era: ridicam tricoul si gata masa. Pai fi-mea a mancat 5 minute si eu am spalat bucataria in urma ei o juma de ora...

Eiii si maine am un seminar pentru care daca nu ma urnesc acum sa citesc niste rezumate pe net daca se trezeste sarbatoritul zilei nici nu mai apuc s-o fac. Asa ca va las si ma pun cu burta pe monitor

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- esti in febra pregatirilor cu gradi si sunt convinsa ca si emotionata. Va doresc adaptare usoara la gradi.

androix- la multi ani filipetelui! sa fiti fericiti si sanatosi.

laura- nu stiu sa ti raspund dar ma interesez de acasa.

Va astept si eu cu drag la noi asta desigur in cazul in care va doriti sa veniti prin zona. Si eu mi as dori sa calatoresc dar mai multe nu ma incumet sa spun pana cand nu voi vedea cum rezista ai mei acum la deplasarea cu ocazia revelionului.

Ieri am fost cu bia la un pic de gimnastica ia placut foarte mult , acum recunosc ca nu a facut tot ce i s a spus dar a facut miscare. La final a inceput sa planga ca nu vroia sa plecam de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele cu pozele din bucatarie, voi nu stiti ca mai sint si gravide pe aici!?! Si inca gravide care nu au mai nimic in casa, ca sotul a lucrat pina tirziu aseara si era zi de cumparaturi. Abia am reusit sa gasesc cite ceva bun ca sa-mi treaca pofta. Si-mi place ca faceti poze, si eu mai fac prajituri si imi ies in general destul de bune, dar nu reusesc niciodata sa le pun pe platou si sa le fac poze, ca se maninca direct din tava.

Tudora aseara a continuat cu Trust in me, am vrut sa o filmez dar nu a vrut ea, s-a oprit din cintat si a zis nu veau si mi-a intors spatele. Nu am mai vazut asa copil sa fuga de aparatul de fotografiat, Agata ar poza si in somn daca ar sti ca-i fac poze. Ne-am dus cu Agata la patinaj si a fost atit de simpatica, ca se apropia de copii si le cinta si sisia ca sarpele... Se pare ca e personajul cel mai indragit din desenul ei preferat. La voi copiii dorm cu animalute de plus, are si Tudora o pisica neagra cu care mai doarme, dar ea doarme cu carti! Si mai doarme si cu noi! Toata noaptea ne trezim ca ne-a intrat cite o carte in coaste... si daca se trezeste noaptea le cauta si plinge dupa ele, cica le e frica daca nu sint in pat... cartilor! Si nu ia una sau doua, isi tot arsenalul: cartile mici (minim 5-6), cartea mare cu animale (cartonata!), Jungle Book, Cei trei purcelusi... E atit de stresata de grija cartilor ei, ca si prin somn striga: catea mea! catea mea! Agata e finuta la capitolul asta, ca pina la doi ani nu a avut nevoie decit de titza, apoi de canita cu apa si de mami neaparat, acum isi ia doar cite un animalut de plus, in special mitza ei neagra, pe care o iubeste de nu mai poate... Nici nu mi-am imaginat cind le-am cumparat mitzele negre de Halloween ca le vor iubi amindoua atit de mult, cel putin Tudora o tine de coada si o tiriie peste tot unde se duce... noroc ca e neagra!

Da, Tdi, ma duc la medic! Nu e nici o schimbare zic eu, desi aseara m-a cam durut burtica pe jos, dar nu vad alte schimbari vizibile. Am rendez-vous-ul la ora 14 (dar ma duc mai devreme ca sa nu ma tina mai mult, ca trebuie sa ajung sa iau fetele la 15), mai stam un pic intr-un parc, ar trebui ca pe la 16.30 sa intru si sa va spun ca sint acasa, daca nu o fac, inseamna ca... Brrr! Mi-e rau cind ma gindesc!!! Vreau sa si scap, sa stiu ca totul e bine cu bebe, dar si cind ma gindesc ce inseamna asta, mi se face o fricaaa! Aseara am vazut un bebelus de trei saptamini, un baietel, destul de mare si grasut zic eu, dar mie mi s-a parut ingrozitor de mic!!! Si imi venea sa ma ciupesc ca sa ma trezesc din vis, ca mie tot nu-mi vine sa cred ca peste nici doua saptamini vom avea in casa si eu in brate un mitz din ala mic! Si cit de mica si firava mi se pare Tudora, pe linga tincul ala din brate mi s-a parut deodata ca fiind imensa! Nu mai spun de Agata, care s-a lungit si a crescut, ca nici ta-su nu mai poate sa o ia in brate fara efort. Ma uitam astazi dimineata la ele, cum dormeau intinse una linga alta (ca Agata de pe la 6 migreaza si ea in patul nostru!) si in minte cu imaginea mitzului scincitor vazut aseara mi s-au parut atit de mari! Cind au crescut oare fetitele astea ale mele!?!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 15 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

10 top worst Toys for 2007:

http://www.toysafety.org/worstToyList_index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

salutare fetelor!
Am vrut sa intru si eu in contul comun dar nu mai am parola.Cei de la forum se pare ca sterg mesajele din inboxul personal daca depasesc 3 luni.Si cum eu aveam parola acolo, am ramas fara ea.Se milostiveste careva din voi sa imi dea si mie parola?
Eu am decis sa nu fac amniocenteza si merg inainte cu Dumnezeu.Am analizat situatia cateva zile - nu va zic cat am jelit in acele zile -si am decis ca bebe nu poate sa aiba nimic pt ca daca ar fi fost sindromul Edward s-ar fi vazut la eco morfologica dar Iosup a spus ca totul este ok - si l-a masurat peste tot si intern si extern.
Si cum amnio am inteles ca are 2% risc de avort deci 1/50 de femei - deci un risc mult mai mare decat am eu ca bebe sa aiba acel sindrom - am hotarat ca nu fac nici o amniocenteza.In plus acel triplu test mi s-a facut la decalaj d eo sapt de ecografie.Si am inteles ca este im sa fie ori din ziua resp ori la decalaj de max 48 ore pt ca apar modificari de dimensiuni.
Sara este racita, cu mucii in gura....Dar noi cautam gradi sa mergem cat mai curand.Cred ca din ianuarie devenim gradinareasa.Sau asa sper.
Bebe este f linistit ...nu prea misca decat rar.Desi l-am simtit de la 13 sapt cand s-a revoltat la niste cafea pe care tocmai o bausem, acum la 17 de-abia daca misca.Ceea ce ma si sperie uneori.Dar sper sa fie totul ok cu el.Mergem la inc lui ianuarie la eco morfo 2, de 20 sapt si mai vedem atunci ce face juniorul familiei.
Multumesc pentru gandurile voastre bune.M-a ajutat sprijinul vostru foarte mult in acea perioada.
Va pup pe toate
Adela, Sara si bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Newmami, saru mana pt link.

eu sa ma starng de gat. toata comoda e ciobita asa ca luna viitoare schimba partile stricate.

Plus ca Antonia a facut brusc 38.1. dupa 10 zile de raceala care aparent a trecut. nu mai are muci si nu mai tuseste. POate fi de la dintii de sus care apar 2 o data si e ff umflata?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ah se pare ca desenele ce le vreau in camera lui Aidan nu se pot comanda pe net.Este vorba de un artist ce vine acasa sa le faca....nu cred ca o sa vina din State pana in Germania, eventual la anul in Septembrie, cand se serbeaza Oktober Fest, poate il momesc :)

Dar am gasit din nou situl asta cu care cochetam mai demult si astea se pot comanda, sunt de tipul do it yourself
http://www.fundecorforkids.com/p-47-underwater-world-large-mural-c.aspx

Ninge la noi de azi-noapte dar nimic nu se aseaza.E ud pamantul asa ca numai pe iarba se vede zapada.Aidan a stat putin afara la zapada, dar i-a trecut repede la cat de frig e.Vantul bate de ma rastoarna...ce vreme...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

O intrebare....mai este vreun copilas cu 16 dinti? Lui Aidan inca nu i-au iesit ultimele 4 masele....cat o sa mai dureze oare?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sufletzica, si eu am refuzat de doua ori sa fac amnio, desi la virsta mea, ar fi trebuit sa fac. Si sper sa fie totul bine si a doua oara. Mie nu mi-a iesit nici un fel de risc, dar chiar si asa, la 37 si la 39 era obligatoriu sa fac anmnio... Deci nu pot sa te incurajez ca ai facut bine, dar nici nu pot sa-ti spun ca nu ai facut, sper doar din tot sufletul sa fie totul in regula. La 13 saptamini nici nu are cum sa miste foarte tare, adica el se misca dar nu il simti tu, abia dupa 4 luni si ceva ii simti cu adevarat miscarile.

Monule, unde sint pozele cu mobila? Ca eu nu le-am gasit...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 15 zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput