Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Cloreta spune:
Danelutza, Loreen, mi s-au lipt okii de monitor
Ete ce fac eu la ora asta:)
Ma rog, m-as fi culcat dar Teodora s-a gandit ea pe la ora 23 ca vrea sa manance, cica ii e foame, e prima data cand zice serios asta:) asa ca m-am conformat.
Monu, succes cu mobila, lasa ca o scoti tu la capat cu aia. Zici ca Alexia doarme cu trei bebe? Sa vezi cu ce gradina zoologica se culca Teodora, ea se inghesuie intr-un colt.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
loreen spune:
Anca ti-as trimite doua tavi numa sa stiu ca ajung la tine intregi si nevatamate...
Monu e dornica draga de ea pentru ca simte si stie ca este camera ei...
Clara hai o fuga pan' la mare... sigur ar manca si Dodo ...ai vazut si biscuitii de la Delia ce buni au fost...
Olgutza din America cum a fost la interviu?!Maine incepi si munca ?!Tin pumnii si astept impresii...
Elisor mai poti?!
In loc sa ma culc stau creanga pe net cautand ce-as putea sa-i iau Biancai pe net...ma bate gandul sa ma folosesc de site-ul dat de Adriana cu scrisorica de la Mosu ca ea zice ca n-ar exista Mosu'...aiurea daca vrei sa crezi ca exista sigur va veni...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
NewMami spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns in legatura cu dilemma mea
.O sa vad cum facem pana la urma, daca avem timp sa ii luam mobila pana ne mutam, il mut in pat mare direct, daca nu, ne vom mutam cu ce avem la active (adica crib care are size-ul de toddler bed) si vom schimba camera mai incolo. M-am linistit ca nu e singurul copilas ramas in crib. Nici eu nu vreau sa-I iau toddler bed ca asta are la ora actuala, doar ca e ingradit. Daca schimbam trecem direct la camera de baietel mare cu twin bed size (sau chiar double bed la cate animalute si alte personaje are cu el in patut – de multe ori nu ma mir la cat de carcit doarme, daca prefera sa lase locul acestora).
De zugravit casa la mine e simplu – alb, ca asta imi place (e foarte luminos). La Patrick in camera in functie de ce gasesc o sa-I pictez sau aplic o tema pe perete (preferabil animale, sau pestisori, acvatic - blackpanterro cam asa ceva imi sta si mie in gand). Personajele preferate de obicei se schimba in functie de desenul preferat si sunt pe perioade scurte. Dar animalele (zoo) sau pestisori ii vor place o perioada mai lunga. Si parca ma trage mai mult sa-I aplic pe pereti decat sa-I pictez peretii. Mult mai usor de schimbat, daca cumva vrea altceva.
Danelutza, sarut’mana imi surade tare ideea cu mersul shopping, alesul mobilei in care sa-l include direct si pe Patrick.
Ma omorati cu bunatatile voastre 

. Laura as vrea si eu o bucatica mica, mica, oricat de mica caci salivez de numa.
OanaC, nu promit dar nu se stie niciodata, dupa ce terminam cu tevatura cu mutatul si vandutul celei din Canada, nu bag mana in foc ca nu dam o fuga pana la Disney.
Si la noi oricine e bine venit (asa cum am mai spus-o), oricand, mai ales la vara cand deschidem si piscina. Loc de cazare exista din belsug.
NewMami spune:
Laura, daca ramai fara serviciu sau vrei sa-ti schimbi cariera te iau bucatar sef la mine
ca numai de lucruri sfinte povestesti in bucatarie.
Ce-ai facut cu cumnatica? I-ai scris mail?
loreen spune:
Care-i diferenta intre un MP4 si un IPOD Nano...ca sa priceapa si mintea mea creatza de ce vrea fii-mea asa ceva...sau ma rog ce sunt astea frate ca pe vremea mea abia se inventase apa calda
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Androix spune:
Laura, astept si eu cu nerabdare raspunsurile ca nici eu nu am habar
Stiu doar ca MP4 reda si muzica dar si imagini si are capacitate mai mare decat MP3. IPOD-ul nu stiu ce face.
Andreea
ChrisDun spune:
Laura, Andreea, am intrebat si eu in stanga si-n dreapta, si am aflat ca:
quote:
MP4 e un format audio iar ipod-ul e un player de mp3-uri facut de apple. Banuiala mea era ca intrebarea se refera la diferentele dintre un player mp4 din carrefour si un ipod nano. Ultimul e mult mai bine facut dar considerabil mai scump.
Cred ca "format audio" inseamna alte soiuri de fisiere = care nu sunt MP3 = fisiere pe care le citeste o combina muzicala, spre exemplu (din cate stiu combinele nu citesc mp3-uri).
Danelutza, sa-ti dea DD sanatate, exact reteta prajiturii Garbo o cautam (dar nu stiam cum se cheama)
Oare merge facuta cu unt in loc de margarina ? (eu nu folosesc margarina niciodata)
Danelutza spune:
La multi ani, Filipete !
Andreea sa-ti traiasca feciorasul si sa va aduca doar bucurii.
ChrisDun cred ca merge si cu unt, eu in general le cam schimb, depinde ce am in casa prin frigider
. Spor la facut si la papat, e foarte buna si gustoasa.

Danelutza spune:
... adica ati disparut cu toatele ?
Gata, plec si eu la nani 

gusta spune:
Eu sunt aici .Venit acasa de la cumparaturi pentru gradi.Sa va zic cand o vad cu ghiozdanelul in spate si ca si-a pus in el sticluta cu suc deja imi dau seama ce mare este si ce baba sunt eu
.
Nelia eu numai pot face copii din cauza operatiei de san ca nu am voie sa ma ingras pentru o perioada de timp plus ca lactatie pe san nu am sa mai am niciodata.Asta e viata .
Laura nu stiu explicatia ca te-as ajuta.
Danelutza sa imi treaca de toate curile cu prajitura da.
Gabitza am lins ecranul la ce ai papat ieri.
Azi si-a cumparat singura ghiozdanel cu "sese"(printesa) si canita cu bambi(bambi ste un calut) si tipa cat poate de tare in magazin ura de ce ia luat masa de se uitau la ea ca la masini straine.Sper sa ii placa la gradi ca am lasat-o pe ea sa aleaga tot ce vrea .
Marilena si Mara Augusta